Преждевременно родени с пролетно настроение

• 50 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ех,изтървала съм.

# 541
Хайде привет и от мен .Доста отдавна не съм писала, някой мами ме помнят  други не.Ние с бебко сме добре,гледаме се. да се похваля,че вече съм  горд  собственик  на шоф.книжка на 12,12,2012 ми беше изпита.
Някой беше писъл за асигматизъм  ,искам да кажа,че при недоносените деца съществува  риск от напълняване и проблем с очите.Аз също имам  асигматизъм,но късно разрах сега съм с очила  и лещи  .Да са ви живи и здави  дечицата,всичко друго минава . Hug

# 542
Ооо , Валерче , радвам се да те видя ! Heart Eyes
Бебко е доста порастнал вече ! Hug  bouquet

# 543
ДА,happy_mama  пораснал е.Вече е на 7 месеца имаме  си и зъбче. Вие как  сте ?

# 544
Много се радвам ! Hug
Вече и за него има лентичка ! Heart Eyes
Ние сме добре , 7 клас сме ! Wink

# 545
Браво .Нека носи само  6-ци детето.Аз днес  направих  елхата,и ще чакаме Коледа  децата да си видят подаръците.тържеството  на баткото е на 20-ти в яслата.

# 546
И аз нашата я украсих в събота . Grinning
Честита ти книжка , да караш с удоволствие и безаварийно !  bouquet

Кърмиш ли бебчо ? Hug

# 547
о, благодаря ! Не не кърмя, на 4 месец го захраних  пюрета, после каши,попари  и от новата година живи и здави на млечна кухня .

# 548
Браво на теб ! Hug
И моята девойка е захранена по този начин , ето я , порастна голяма , жива и здрава , най-едра е в класа . Grinning

# 549
  • Sofia
Здравейте! Честита Коледа на всички недоносени дечица! Да са живи и здрави и да радват мама и тати! На всички желая здраве, повече позитивни мисли и сбъднати мечти![/size]  bouquet

# 550
Весела Коледа на всички. Много здраве и късмет и най-вече спокойни, здрави и усмихнати деца.

Нашето разстройство продължи около 5 дена, ама да ви кажа според мен си беше зъб. давах какво ли не, та се успокоиха нещата и без диети.
Ние на Бъдни вечер минахме през Пирогов, защото Марти цял ден ревеше, държеше си опъната дланта и пръстите на дясната ръка и викаше "ох, ох"....Оказа се, че леко си е навехнал ръката, след като предната вечер скочи на длани от обущарника....детска му работа. Минахме само със снимка.

Но да ви кажа много ме притеснява неговото реване, мрънкане, крещене...все за нещо се тръшка. И напоследък има нещо като тикове...пипа си носа, ушите, косата.. и не знам дали да го водя на детски психолог ли, на логопед??? Някакви иде.

# 551
Честита Коледа!
Моето детенце също много мрънка, пищи, плаче, но аз си мисля че е нормално за нея, защото тя все още не говори. И когато не мога да и разбера желанието се започва с мрънкането. А сякаш и съм я по-разглезила.
За вас нямам идея, но пък среща с психолог по-ми се връзва. На дъщеря ми срещите с логопед са и изключително приятни, предполагам подобни ще са и с психолог, та едва ли би се разстроило детенце от такава среща, а може и някакъв период да е.

# 552
Весела  Коледа ! При  нас беше много весело .хубаво си изкарахме, децата много подаръци получиха.Ама нещо аз се разболях, гърлото ми червено почнах ск чай и мед и прополки, ама от два дена си кашлям яко, че чак и малкия прихвана и той се дере като моята кашлица .Сега към 10 да се стопли отиваме до поликлиникат при  личната да ни види .После, ще правя спаначена супа и ще мързелувам цял ден . хубав ден на всички

# 553
  • Варна
Весела Коледа!

...Но да ви кажа много ме притеснява неговото реване, мрънкане, крещене...все за нещо се тръшка. И напоследък има нещо като тикове...пипа си носа, ушите, косата.. и не знам дали да го водя на детски психолог ли, на логопед??? Някакви иде.
При Вики, когато си е пипал ушите (все едно ги дърпа, мачка ушните миди...), винаги е имало проблем с ушите - възпаление. Преди правеше и едни грозни физиономии - в началото и ние си мислехме, че е тик. Оказа се, че има секрети някъде навътре в носа и те го карат да прави тези физиономии.

# 554
Яаа , имаме си бебе ! Grinning

Честито , Вики bouquet
Да ти е жив и здрав малкият Ники , много да слушка , да папка и да спинка ! Hug
На мама бързо възстановяване ! Hug
Как мина , кога се роди ( доносен ? )

Общи условия

Активация на акаунт