AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 073
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
да, дискусията тръгна от кремовете със спф на ейвън  Wink

и за да похваля продукт на ейвън - този околоочен е най-, най-, най-любимият ми от всички - евтини и скъпи, на всякакви марки, които съм ползвала, но използвам само тази част за под окото

На мен от този страшно ми пареше на очите и много ми сълзяха,но всеки крем действа различно на различните хора.А и моите очи са чувствителни и от повечето кремове ми става така.

# 46
Здравей те момичета искам да попитам някои ползвал ли е Матиращия фон дьо тен и по специално Natural Beige и ако може ако го имате да си намаже малко ръката и да го снима. Блгодаря предварително

# 47
  • Русе
тотал радианс, тониращият овлажнител

Ами то не е избирателно. Случва ни се постоянно нещо да е в недостиг. За кой крем става въпрос?

Този крем го имах поръчан за клиентка във въпросната кампания на 6,50лв - непристигна тогава, но ми го бяха запазили за следваща поръчка. Сега с новата ми поръчка пристигна на същата цена. Сигурно ли е, че момичето на което си го поръчала няма да го получи сега? Ако наистина е така, намери момиче от другата тема, както са те посъветвали и й пиши ЛС. Предполагам, че няма да ти откажат да ти гопоръчат в К06, когато пак ще е на 6,50лв. Wink

# 48
Привет,в сряда ще поръчвам няколко неща от ейвън за първи път и искам да попитам как са сериите слиърскин,също така да ми препоръчате спирала,която да не е с гумирана четчица,която да не се рони най-вече,независимо дали е за обем или за дълги мигли
мерси

# 49
  • Русе
kremi7  - спиралите Super Enchant и Spectra Lash не са с гумени четки, а също и от серията Color Trend Wink 
За Clearskin немога да дам съвет, защото несъм ги ползвала, но имам клиентки, които си ги поръчват. Незнам за кои продукти питаш конкретно.  Rolling Eyes

# 50
Привет,в сряда ще поръчвам няколко неща от ейвън за първи път и искам да попитам как са сериите слиърскин,също така да ми препоръчате спирала,която да не е с гумирана четчица,която да не се рони най-вече,независимо дали е за обем или за дълги мигли
мерси

Аз я бях позарязала серията Клеарискин,но си взех наскоро и съм много доволна.Конкретно 3 в 1 -гел,маска и ексфолиант се води.Ползвам го през ден,два,че ми идва агресивен за кожата,но като се измия с него и става гладка,мека и много чиста.Ползвам и коректора и той е хубав-повече за прикриване.Все пак зависи от кожата-моята в пубертета  беше неспасяема с каквото и да я намажех.
Така,че да от мен-чувала съм и хубави неща за Кл.Проф. даже мисля да пробвам новия продукт за премахване на петна да видим как действа.Но те веча са над 20 г.  bouquet

# 51
мерси

Аз я бях позарязала серията Клеарискин,но си взех наскоро и съм много доволна.Конкретно 3 в 1 -гел,маска и ексфолиант се води.Ползвам го през ден,два,че ми идва агресивен за кожата,но като се измия с него и става гладка,мека и много чиста.Ползвам и коректора и той е хубав-повече за прикриване.Все пак зависи от кожата-моята в пубертета  беше неспасяема с каквото и да я намажех.
Така,че да от мен-чувала съм и хубави неща за Кл.Проф. даже мисля да пробвам новия продукт за премахване на петна да видим как действа.Но те веча са над 20 г.  bouquet
И при мен има само добри отзиви за серията, предимно за тийнеджъри, но и мамите я ползват с успех.   bouquet

# 52
  • Lost in a fairytale ...
Мацки, къде мога да видя цветовете на мини-червилото? Харесах си няколко цвята в каталога, но не мога да разбера как се казват  Laughing

# 53
  • София
Клиър Скин са силнички, но стават, ако не се използват всеки ден или за по-мазна кожа.  Peace

# 54
Очаквам Персейв Дю, заради вас  Mr. Green, само да не ми хареса.... Wink

# 55
Мацки, къде мога да видя цветовете на мини-червилото? Харесах си няколко цвята в каталога, но не мога да разбера как се казват  Laughing

Напишете имената на английски на интересуващите ви червила . имам от интернет снимките на няколко от тях.

# 56
И аз така Crazy

# 57
И аз така Crazy
Няма начин да не ви хареса!

# 58
И аз така Crazy
Няма начин да не ви хареса!

В момента съм със стария Персейв, никак не го обичам, ама викам да не става зян  Embarassed
Едва го търпя.
Новия по- добър ли е? Дано не е толкова натрапчив и изкуствен като стария  Praynig

# 59
От тестерчето в брошурата е много нежен, един такъв чист и пролетен - точно каквото ми се носи в момента.. Стискам палци да е такъв и наживо, че колко може да се вярва на парфюмирана хартия идея си нямам Praynig А заради него колко неща си напоръчах, докато събера сумата.. ooooh! И то без декоративна козметика, за сефте. Ще пиша отзиви, като дойдат Peace

Общи условия

Активация на акаунт