AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 078
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Аз много харесвам оригиналния Персийв, но този е различен. Много пролетен и свеж аромат. Не умея да описвам аромати и ги асоциирам с емоции, затова ще кажа, че стария вариант е по-меланхоличен и "тъжен" аромат, но от този блика чиста пролетна свежест и настроение. Ще ми е интересно да споделите, като го пробвате, момичета. А и това, че не ти допада стария Персийв, raja_nikol, не е гаранция, че околните, няма да те харесат с него. Имам една клиентка и приятелка, която също не му се кефи, но всичките и колеги-мъже, много й го харесват и тя го взема не заради себе си, а за да поддържа интереса у тях! Laughing

# 61
Минавам да похваля маската с маслина от серията Planet Spa. След прочетените положителни коментари, наистина потвърждавам, че е страхотна, прави косата мека и ако не си внушавам - придава блясък Simple Smile

Доволна съм и от серумът за сухи краища на Advance Technologies - изобщо не отежнява косата и заглажда  връхчетата Simple Smile

# 62
От тестерчето в брошурата е много нежен, един такъв чист и пролетен - точно каквото ми се носи в момента.. Стискам палци да е такъв и наживо, че колко може да се вярва на парфюмирана хартия идея си нямам Praynig А заради него колко неща си напоръчах, докато събера сумата.. ooooh! И то без декоративна козметика, за сефте. Ще пиша отзиви, като дойдат Peace

Дано ти е харесал! На мен ми е любим,имам го в момента,скоро ще почна интензивно да го ползвам,пазех си го за топла пролет,а тя тая топлата не е дошла още.

ПП Да дам положителни отзиви/тъй като ползвам вече 2 седмици/ за два Аню продукта - Стягащия крем с термичен лифтинг ефект и Лифтинг на околоочния контур Clinical 

http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page?13276
http://www.avon.bg/PRSuite/productdetails.page?13276

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 09:00 от ФЕЯТА

# 63
Здравейте,момичета!:) Надявам се да съм на правилното място за задаване на въпрос и ще съм много щастлива ако успеете да ми помогнете!  Hug  От известно време се опитвам да издиря едни сенки на Avon от серията True color (четворните) - преди около (забележете!) две години  Mr. Green - Vintage Violet . Конкретно ме интересува розовото,което беше в тях - много бледо,студено розово-лилаво.Сега не успявам да се ориентирам по каталозите дали в някои сенки се съдържа същото розово,а Vintage Violet-а вече не съществува Sad  Благодаря предварително и усмихнат ден!  Hug
 p.s. Ето така изглеждаха тогава : http://www.google.bg/imgres?hl=bg&client=firefox-a&hs=HC … 9,r:22,s:19,i:156

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 08:34 от MyP

# 64
  • София
Най-много се доближава като че ли розовото от четворката Purple Haze пак на True Colour, но изглежда малко по-бледо.
Виж и още едни сенки - 6 в 1 на True Colour, в настоящата брошура (стр. 54) обаче не са много на сметка.
Има и едни Retro Glamour (стр. 54) от двойките сенки, които също се доближават по цвят. Но това като че ли повече лилавее.

# 65
Здравейте, клиент съм на Avon от години и съм много доволна от продуктите, но..... миналата седмица пробвах терапията без отмиване с Лотос и косата ми изглеждаше така все едно не е мита 10 дена.
Реших, че нещо не съм я употребила добре, въпреки че спазих всичко както е по опаковката, вчера я пробвах пак и сутринта се ужасих от ефекта - немита и мазна коса (да уточня, че разбира се, бях си измила косата преди да нанеса продукта). Изхвърлих го в кофата директно.

пъ.съ. Косата ми е нормална, търпи всякакви шампоани, балсами и маски, не е капризна, мазна/суха или изтощена.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 10:54 от Анн–

# 66
Здравейте, клиент съм на Avon от години и съм много доволна от продуктите, но..... миналата седмица пробвах терапията без отмиване с Лотос и косата ми изглеждаше така все едно не е мита 10 дена.
Реших, че нещо не съм я употребила добре, въпреки че спазих всичко както е по опаковката, вчера я пробвах пак и сутринта се ужасих от ефекта - немита и мазна коса (да уточня, че разбира се, бях си измила косата преди да нанеса продукта). Изхвърлих го в кофата директно.

пъ.съ. Косата ми е нормална, търпи всякакви шампоани, балсами и маски, не е крапризна, мазна/суха или изтощена.

Аз така не мога да се разбера с прословутата терапия за заплетени краища  Sad

# 67
Най-много се доближава като че ли розовото от четворката Purple Haze пак на True Colour, но изглежда малко по-бледо.
Виж и още едни сенки - 6 в 1 на True Colour, в настоящата брошура (стр. 54) обаче не са много на сметка.
Има и едни Retro Glamour (стр. 54) от двойките сенки, които също се доближават по цвят. Но това като че ли повече лилавее.

Ауу,много благодаря за бързия отговор!  Hug Ами гледах ги,но наистина едното е по-светло(май),а другото идва по-тъмно.Ще трябва "наживо" да проверя,така на картинка няма да ми се получи  Confused Аз се надявах някоя от вас да е имала същите и вече да се е ориентирала на кои отговарят долу-горе в новата палитра  Embarassed  Нооо,ще се наложи да се поразмърдам  Mr. Green И все пак ако някой се сети нещо - ще проверявам за нови отговори!
Отново хубав и усмихнат ден!  Hug

# 68
Момичата, искам да ви попитам дали Ейвън имат продукт за нокти, които се делят и чупят?

# 69
Момичата, искам да ви попитам дали Ейвън имат продукт за нокти, които се делят и чупят?

На мен ми бяха препоръчани някакви фиксиращи минерали, сега ги чакам, после ще дам отчет  Peace

# 70

На мен ми бяха препоръчани някакви фиксиращи минерали, сега ги чакам, после ще дам отчет  Peace

Ще съм ти много благодарна  Hug А в каталог 6 или 7 има ли ги?

# 71

На мен ми бяха препоръчани някакви фиксиращи минерали, сега ги чакам, после ще дам отчет  Peace

Ще съм ти много благодарна  Hug А в каталог 6 или 7 има ли ги?

Не знам, ето това представляват:
http://comeshop.ovo.bg/shop/540/desc/fiksirashhi-minerali-za-nokti

Съдържат желязо, магнезий и калций

# 72
Благодаря ти още веднъж  Hug Ще чакам да споделиш после и отзиви.

# 73
  • Русе
Момичета споделете мнения за гланца за устни Plump pout ( гъделичкащия ) , ако имате и реални нюанси ще ме улесните още повече, защото клиентката ми не се доверява изобщо на изображенията в брошурата  Blush

П.П. за перлите за лице бронзов загар "Арабски блясък" също искам мнения Wink - жълтеят, кафенеят или друго  Mr. Green  и пак, ако има къде да погледна

# 74
Момичета споделете мнения за гланца за устни Plump pout ( гъделичкащия ) , ако имате и реални нюанси ще ме улесните още повече, защото клиентката ми не се доверява изобщо на изображенията в брошурата  Blush

За мен този гланц е пълен боклук, повече не смятам да го коментирам.
Хубав е гланца Оникс, който е от няколко нюанса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт