AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 068
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
да кажа за парфюмиран боди-спрей Слип инто.... супер нетрайно нещичко ....  Confused

# 31
няма фактор както повечето дневни кремове. Мен от кремовете с фактори много ме болят и сълзят очите

от всички или само от тези на ейвън?
аз също не мога да ползвам ейвънските кремове с фактор, но с други кремове с фактор /ползвам само такива/ нямам проблем

Бубанка
Като по млада ползвах Гарние - единият за чувствителна кожа, другия есеншъл, но те съответно си бяха и по леки кремове . Обаче сега кожата ми е значително по суха и вече на друга възраст  Laughing, моля ви посъветвайте ме за друга марка, но не ми сваляйте главата с Есте Лаудер и подобни.

аз също не обичам да си свалям главата  Blush
последната ми покупка от ДМ е този крем с подарък този
дневния го ползвам вече трети ден, не дразни очите /не винаги слагам околоочен и нанасям дневния вместо него под очите/ и попива лесно
околоочния го пробвах един път - по-плътен е от дневния, но също не ми подразни очите
предполагам, че ще си взема и нощния
дневният + околоочният заедно бяха около 6 лв.
последните няколко години съм доволна от кремовете на Олаз с фактор 15 за зимата, но те не се предлагат в Бг., а лятото ползвах Рок и Авен с високи фактори; тази година мисля да си взема нещо на Ивостин с висок фактор за проба - мисля, че те са на цена около 20 лв.
кремовете на ДМ с висок фактор за лице също ми лютят на очите, от тези с по-нисък спф - Ейвън, Орифлейм, Гарние и 2-3 от българските марки; зелената Елея с 25 спф ми беше ок
от по-бюджетните марки май тези съм пробвала, за други нямам спомен

# 32
Бубанка,линковете никакви ги няма.... Thinking

# 33
не знам защо не излизат - сайтът не е ограничен  Thinking

Крем Евелин Garden of Nature Olive дневен 50мл
Крем Евелин Garden of Nature Olive за около очи 30мл
Крем Евелин Garden of Nature Olive нощен 50мл
тук има повече информация за кремовете: http://krem-za-men.de31.com/eveline-m-23.html

# 34
Момичета, обсъждаме продукти на Ейвън,за друга козметика си има отделни теми  bouquet

# 35
Някой поръчвал ли е от формата за поръчка в сайта на Avon? Омръзна ми да се занимавам да търся дистрибутори, а искам да си поръчам разни неща. Във формата за доставка пише, че за поръчка над 20 лв доставката е безплатна, но след като изпратих подробната информация за e-mail, адрес за доставка, телефон за връзка и каталожни номера ни вест ни кост и сега се чудя, ако направя друга поръчка, дали няма да се дублира. Поне на е-maila да бяха изпратили някакво автоматичнио съобщение да съм сигурна, че някой някъде ще се задейства.

# 36
Пайнепъл,  Аз съм разочарована от представителите - последният път поръчах за 30 лв. и не ми донесоха един крем  #Cussing out, а скоро на такава цена няма да излезе. През сайта не съм поръчвала, защото се притесних като видях колко данни искат.

# 37
Някой поръчвал ли е от формата за поръчка в сайта на Avon? Омръзна ми да се занимавам да търся дистрибутори, а искам да си поръчам разни неща. Във формата за доставка пише, че за поръчка над 20 лв доставката е безплатна, но след като изпратих подробната информация за e-mail, адрес за доставка, телефон за връзка и каталожни номера ни вест ни кост и сега се чудя, ако направя друга поръчка, дали няма да се дублира. Поне на е-maila да бяха изпратили някакво автоматичнио съобщение да съм сигурна, че някой някъде ще се задейства.

Виж в другата тема за представители има данни на момичета от Варна. Всички, които пишем в нея тема сме отговорни хора, Peace

REAL_WOMAN, може крема да е в недостиг и да не е дошъл. В този случай представителя няма вина. Peace

# 38

Виж в другата тема за представители има данни на момичета от Варна. Всички, които пишем в нея тема сме отговорни хора, Peace

REAL_WOMAN, може крема да е в недостиг и да не е дошъл. В този случай представителя няма вина. Peace
Е точно на мене ли и точно когато беше на 6,50 вместо 13 лв.  newsm78

# 39
Ами то не е избирателно. Случва ни се постоянно нещо да е в недостиг. За кой крем става въпрос?

# 40
тотал радианс, тониращият овлажнител

Ами то не е избирателно. Случва ни се постоянно нещо да е в недостиг. За кой крем става въпрос?

# 41
аз също не обичам да си свалям главата  Blush

Бубанка - благодарности за участието и съвета. Много си ми полезна. Мисля че ТУК му  е мястото на този диалог за кремовете с фактор защото доста хора се оплакват от чувствителни очи, а ако не попитам тук то къде другаде  ?...(Тук да добавя че кремовете за очи който ползвам на Ейвън - ботаникал, ANEw youth, дори златния ултимейт не ми лютят на очите )

Това ми  напомня да похваля крема за лице с ШИ от планет спа. Поначало маслото Ши е естествен слънцезащитен продукт както да кажем минералите. Разбира се да го позлваш за слънчеви бани е невъзможно но при едно такова ласкаво пролетно слънце ми върши хубава работа и не ми люти на очите. Крема е като суфле , прилича на разбити до твърдо белтъци, попива добре макар да изглежда твърд, след което цял де усещам на лицето си лек филм.

Real woman- не си попаднала на представител(!) .Един уважващ себе си такъв би те уведомил каква е ситуацията и че крема е в недостиг ако е така и нямаше да се прави на разсеян. Другата кампания този крем може да се вземе пак на такива ниски цени както и всичките солюшън, затова си избери някой от Варна от първа страница на другата тема и му пиши .

# 42
да, дискусията тръгна от кремовете със спф на ейвън  Wink

и за да похваля продукт на ейвън - този околоочен е най-, най-, най-любимият ми от всички - евтини и скъпи, на всякакви марки, които съм ползвала, но използвам само тази част за под окото

# 43
_re_ge ще си го поръчам да. Само че не съм във Варна, а в Бургас, и какво да правя като се свържа с представител от темата?  newsm78 Аз още не вярвам на он-лайн далаверките много.

# 44
да, дискусията тръгна от кремовете със спф на ейвън  Wink

и за да похваля продукт на ейвън - този околоочен е най-, най-, най-любимият ми от всички - евтини и скъпи, на всякакви марки, които съм ползвала, но използвам само тази част за под окото

Бубанка
Как можах да забравя ! и този съм го ползвала без дразнене.Също давам глас ЗА за този продукт.

Real Woamn, има и много печени представители от бургас в темата за представители. Пишеш им на лични, питаш дали са съгласни да поръчваш на тях. ако са съгалсни  варианта е да ти дадат телеофн да се свържете и така. Няма нищо сложно, не виждам какво може да се случи преди да си платила поръчката. По скоро представителя трябва да се притеснява защото не е сигурен дали ще бъде взето/платено поръчаното.

Общи условия

Активация на акаунт