AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 109
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Момичета споделете мнения за гланца за устни Plump pout ( гъделичкащия ) , ако имате и реални нюанси ще ме улесните още повече, защото клиентката ми не се доверява изобщо на изображенията в брошурата  Blush

За мен този гланц е пълен боклук, повече не смятам да го коментирам.
Хубав е гланца Оникс, който е от няколко нюанса  Peace

благодаря  Simple Smile

# 76
да ви кажа само, че пяната за вана Френски люляк си мирише 1 към 1 на крем Здраве най-обикновената версия  Simple Smile

# 77
да ви кажа само, че пяната за вана Френски люляк си мирише 1 към 1 на крем Здраве най-обикновената версия  Simple Smile
Не съм съгласна,на мен ми мирише на хубав аромат,не на крем с цинк.

# 78
Не съм съгласна,на мен ми мирише на хубав аромат,не на крем с цинк.
Peace PeaceИ на мен ми харесва и то много, но си ми мирише на крем Здраве, не на медицинските цинкови пасти  Simple Smile

# 79
  • на кого му пука
Някой ползвал ли е големите моливи AVON SUPER SHOCК?
Само такъв модел ли са защото ми се върти в ума и друго название BIG EYE COLOR PENCIL?

# 80
Само такъв модел ли са защото ми се върти в ума и друго название BIG EYE COLOR PENCIL?

За мен те са най-добрият начин за универсален грим- стават и за линия и за сенки и за опушен грим , съчетават се префектно нанасят се един върху друг с което се получава различен цвят, става бързо и с една ръка докато се гледам в огледалото.

П.С. Дебелите моливи навремето бяха единични  ( аз имам такива ) - по един цвят- сега ги правят двойни. Защо е така не разбрах .

# 81

Помирисах само на каталога- отврат е  Confused
Може би на живо е друго, но не бих рискувала. Не ги харесвам тия пяни, много ни изсушават кожата.

Получих си Персейв Дю- не съм очарована честно казано. Много ми наподобява Bright Crystal на Версаче, който аз също не харесвам. Може би след няколко пръскания ще свикна, но засега...не е моя аромат.

Взех си и минералния фон дьо тен, ама как се ползва това нещо бе   newsm78 ?

# 82

П.П. за перлите за лице бронзов загар "Арабски блясък" също искам мнения Wink - жълтеят, кафенеят или друго  Mr. Green  и пак, ако има къде да погледна

Здравей!:) За перлите - ползвам ги от мноооого време вече,харесват ми много.Нанасям само по скулите и върху моята кожа изглеждат между розово,кафеникаво и златисто.Но кожата ми жълтее по принцип.Аз всъщност си ги нанасям като руж.На цяло лице съм пробвала,но само лятото,когато имам тен,пак стоят добре,но определено се харесвам много повече с първият описан вариант!  Hug  Сега си поръчах озаряващите,ще споделя и за тях като ги получа!  Heart Eyes

# 83
  • Русе

П.П. за перлите за лице бронзов загар "Арабски блясък" също искам мнения Wink - жълтеят, кафенеят или друго  Mr. Green  и пак, ако има къде да погледна

Здравей!:) За перлите - ползвам ги от мноооого време вече,харесват ми много.Нанасям само по скулите и върху моята кожа изглеждат между розово,кафеникаво и златисто.Но кожата ми жълтее по принцип.Аз всъщност си ги нанасям като руж.На цяло лице съм пробвала,но само лятото,когато имам тен,пак стоят добре,но определено се харесвам много повече с първият описан вариант!  Hug  Сега си поръчах озаряващите,ще споделя и за тях като ги получа!  Heart Eyes
    bouquet

# 84
Получих си Персейв Дю- не съм очарована честно казано. Много ми наподобява Bright Crystal на Версаче, който аз също не харесвам. Може би след няколко пръскания ще свикна, но засега...не е моя аромат.
Аз още го чакам, но постът ти е много обнадеждаващ - Bright Crystal ми е любимия парфюм и все се спирам на други с подобни нотки Hug Съжалявам, че на теб не ти допада Tired

# 85
  • на кого му пука

Взех си и минералния фон дьо тен, ама как се ползва това нещо бе   newsm78 ?
Питай в тази тема.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647244.new;topicseen#new

Момичетата са специалистки и можеш да получиш добри съвети.

# 86
  • София

Ето картинка с жълто-кафявия цвят. За съжаление не е много добро качеството на снимката. От светкавицата жълтото "светна" и избледня. Реално е малко по-жълто и не толкова лъщящо.
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.25542029

Също като _re_ge съм доволна от молива - когато нямам много време, мацвам набързо от кафявото по една линия и съм гримирана Simple Smile

Относно перлите, няколко пъти е коментирано и ще се опитам да предам синтезирано до какъв общ извод стигнахме. Арабски блясък са по-бляскави и са подходящи за загоряла кожа (аз ги определям като летни). Доколкото помня, не на всички кожи стоят добре.
Озаряващите са с по-естествен цвят и повече в розовата гама, и като че ли са по-популярни.

Може би е добре да отбележа, че не съм ползвала нито един от двата вида, но имам едни озаряващи в запас и очаквам да ми дойде музата, за да ги употребя  Laughing

# 87

Ето картинка с жълто-кафявия цвят. За съжаление не е много добро качеството на снимката. От светкавицата жълтото "светна" и избледня. Реално е малко по-жълто и не толкова лъщящо.
http://yvette75.snimka.bg/details/avon.445771.25542029

Също като _re_ge съм доволна от молива - когато нямам много време, мацвам набързо от кафявото по една линия и съм гримирана Simple Smile

Относно перлите, няколко пъти е коментирано и ще се опитам да предам синтезирано до какъв общ извод стигнахме. Арабски блясък са по-бляскави и са подходящи за загоряла кожа (аз ги определям като летни). Доколкото помня, не на всички кожи стоят добре.
Озаряващите са с по-естествен цвят и повече в розовата гама, и като че ли са по-популярни.

Може би е добре да отбележа, че не съм ползвала нито един от двата вида, но имам едни озаряващи в запас и очаквам да ми дойде музата, за да ги употребя  Laughing

За перлите потвърждавам, аз съм ползвала и двата варианта!

# 88
Озаряващите перли са много ЛЕКИ,почти незабележими,придават по-скоро дискретен блясък,а не цвят. Да,цвят не забелязвам аз, само блясък - лек.
Арабските имат цвят и блясък.

# 89
Озаряващите перли са много ЛЕКИ,почти незабележими,придават по-скоро дискретен блясък,а не цвят. Да,цвят не забелязвам аз, само блясък - лек.
Арабските имат цвят и блясък.

И аз така- озаряващите не ги забелязвам, арабските ми идват много тъмни.
С една колежка взехме от двата вида,  смесихме ги и си резделихме   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт