. Страхотно парти, браво за гостоприемството на magica de spell 
!
направо ме побърква от цокане за най малкото нещо ме търси /дърпа ми блузата и приляга в скута/ за успокоение , вече суче права ,седнала....ами от всяко положение.За съжаление свеки е заета и не може да я приспива всеки ден , а така ми се иска 

значи може да ти стане по-леко, ако влезеш в кърмаческия
. През такива периоди преминава вероятно почти всяко кърмаче. В някой момент емоционалното ми израстване му пречи да се отпусне в спокоен сън и се нуждае от помощ, за да се задържи така. А и малките деца изкарват много повече време във фаза на лек сън, от която по-лесно се събуждат и за да се унесат отново, често им трябва помощ. От друга страна фактори като поникващи зъби, здравословно състояние и подобни също предизвикват интензивно сучене, като това им помага да се почувстват малко по-комфортно.
или да четеш книга; И най-важното (ще ползвам изтъркана фраза, но то си е така) - период е, отминава
))
Много здраве и усмивки за тези прекрасни дами, а таткото много да ги слуша и да им изпълнява всички желания!!!
))

И да си кажа, че днес с мъжа ми правим 3 години откакто официално станахме гаджета. Колкото и странно да звучи, точно на 1-ви април се излъгахме да излезем и така поехме в една посока
))

От вчера ви се наслаждавам във фейсбук!
болни ли сте?
Докато бяхме в болницата моето цокалче само на кърма я кара, не се откъсна от мен. Първата нощ, след като се прибрахме, не се събуди нито веднъж! Чак се притесних. На следващия ден нещо се беше ударил и беше неутешим, аз му предлагам да посуче да се успокои- отказа категорично. Даже такъв обиден поглед ми хвърли, че реших, че ще се отбива. И сега пак си влязохме в стария режим...
Ние все още си спим по два пъти- преди обяд около 10.00-11.00 ч. и следобед към 15.00 ч.
Благодарим ви, че ни направихте съпричастни с тяхното израстване, благодарим за доверието, което проявихте към нас - ЛЛЛ - през цялото това време, за споделените радости и тревоги. Надяваме се, че сме ви били полезни и проектът на Бг-мамма и Ла Лече Лига продължава да е успешно начинание.
да се обучава и да помага на други майки, е добре дошла при нас.
, за други това също вероятно предстои – така че може да се срещаме отново и в други отчетни теми.

.И аз бях забелязала, че говорите за ФБ , за уговорки за рожден ден и т.н., но не съм задавала въпроси, защото всеки има право да си прави група с хората с които най-много си е допаднал, с което иска да кажа , че най-вероятно сте си направили ваша група,нова
.И не е лъжа, че Маринелка направи първата групат във ФБ за мамите , които пишат тук, а в последствие групата Мартенски майки 2011 стана от 200 човека, една майка адва друга и коя е мартенска мама ,коя не е .Аз в началото си мислех , че Маринелка ще приема в групата, но явно всеки може да вкарва други хора.Мисълта ми беше тази, че коментара от вчера изчезна, а няма нищо срамно, или може би е тайно
, че вие които сте си дружки да си имате отделна група
.
. А аз не съм от пишещите, по скоро от четящите, защото колкото и пъти да съм се пробвала, като не се познаваме лично и не съм от всекидневно пишещите,някак си не съм интересна.
. И между другото като съм се разписала, има ли майки от центъра на София около Мола, Цум, не съм от тук , а от Пловдив,живея в София от 2 години (съпруга ми е от тук) и още съм много неориентирана, баби дядовци нямам под ръка, моите родители са в чужбина, както и сестра ми,8 години и аз живях там, сами сме с бебка по цял ден.Спирам , че стана дълго ,а и бебка реши да пише вместо мен.
Препоръчани теми