) на художествена литература, ученето на френски, балетът – да практикувам и да гледам, пътуванията (единственото нещо, което се купува и те прави по-богат
) – малко авантюристични бяха някои
– изобщо спряла съм да се занимавам с неща, за които нямам време или които не доставят удоволствие на детето. Фактът, че го осъзнавам като лишение не ме кара да се съмнявам, че това е правилният избор и си е изцяло мой избор (ако правя нещо, все искам да е перфектно по моя начин). Сега поне правя нещо по-смислено и градивно от всичко до сега– вместо да се занимавам с глупости
и компенсира (или ще компенсира) ‚лишенията‘.
), слънцезащитни ползвам до 30 фактор най-много, не обичам тези, дето са сънблок 50+. Някъде бях прочела, че и 30 е добра защита, ако се ползва правилно и не се пържи човек на най-голямото слънце.
Нея отдавна не са я мерили, тук консултациите са през няколко месеца. Горе-долу си ги хапва иначе моите 'деликатеси' 
Още ми се пише, ама ще си лягам:)
а и мами
Женичка, Бета, спиралата ли е най-добрият вариант - аз не знаех, че хората още си слагат, но не съм достатъчно информирана по въпроса за спиралите де..
.
. Той съответно изгуби индикация на дисплея, след като не пожела да се залепи и трясна на плочките, остана само осветлението на клавиатурата да свети
. Обаче щом го занесох в сервиза, както всеки уважаващ себе си телефон, който е попаднал в ръцете на техник, набързо светна, за да не вземе да го разглоби
.
. Иначе разбира доста какво му се говори.
.
.
. И Яна е имала такива периоди, когато не ме е искала и това доста ме подтискаше, но минават и заминават, така че просто се възползвай. Аз ако имам възможност да сме извън града и има кой да ми помага, бих ги грабнала децата и марш на природа. Но засега няма как. ММ се е заел да прави кухня на горния етаж на къщата, в която живеят наште. Те са извън София, но много близо до града, аз като ученичка съм си пътувала до София всеки ден за училище. Ако ММ се справи скоро, ще идем там за лятото.
. Човек трябва да прецени кое е уместно да се пише и кое не. На мен лично ми е излишна информацията за това как мъжът на Маринелс приспива бебето, докато тя се подготвя в банята, за да изпълни съпружеските задължения - така написано не само аз, а и други споделиха, че са си го представили чак
.
.Преди спеше по 10-11 часа през нощта и всичко беше наред.Сега обаче ги удължи на 12(от 21 до 9).Звучи супер,нали?Да,ама след това издържа по 8 часа и няма заспиване.Падат й батериите към 16-16-30 и може да спи и по два, три часа.После лягане в 9 е мисия невъзможна.
.Опасно е за вашето здраве.И не проработи.

Иначе си ви чета, коментирам и т.н., ама докато седна да пиша и трябва да стана и отиде 

Благодарско на Ena 
Като проходи единия скоро ли и другия тръгва в старанието си да го догони?
С пълзенето беше така, догонвайки се. Стефан пропълзя и два дена след него и Петър, определено си беше догонване. Но при прохождането нямаше такова нещо. Стефан взе да се пуска и да ходи на 11 1/2 месеца, а Петър месец по-късно, въобще нямаше желание, нали стигаше навсякъде с пълзене, а и не беше готов. Като цяло гледат един от друг и каквото прави единия и другия се опитва и почти винаги успява.
- ам-ам, па-па, баба, но той казва много хубаво мама понякога
. 

Толкова от мен 
, и аз си задавам въпроса как да я приспя моята. На гърда напоследък е доста трудо-в момента , в който я сложа в кошарата и настава рев, тоест не е дълбоко заспала.В количка заспива, ама вкъщи вече в чудо съм се видяла.
Искам да си легнем двете и да си заспи, ама не става.
Знам от къде идва проблемът при нас-от липса на достатъчно внимание към него. Опитваме се да огреем по равно, ама трудна работа. И детето го усеща, започва да ревнува, проявявайки грубост към сестра си, оттам пък и нашите вечни забележки и ...омагьосан кръг. Вчера г-жата ми каза, че напоследък в градинката е станал по-агресивен, което също го оттдавам на липсата на достатъчно внимание вкъщи.
Снощи даже затворих по едно време лаптопа , за да не се изкушавам постоянно да хвърлям по едно око, както винаги, докато шетам нещо и използвах това макар и малко време за него-ами имаше значение. А иначе спрямо статията май така действам, но ефект няма. Понакога предпочита да развали играта на сестра си, отколкото да я остави на мира и да прочетем книжка.Тревожа се, като виждам да държиш нож, защото ножът е остър и можеш да се нараниш лошо (нашите чувства)
Трябва да намирам повече време за него.
!
. По този повод ето ви една забавна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656973.0.

У нас няма толкова опасни места за катерене, но навън по пързалните нееднократно ми се е изправяла косата напоследък, че Момчил все тегли към пързалките за големи и се опитва да прави като тях 

Друг е въпроса, че в това време въобще не стоим вкъщи, обичам лятото!