Да крачат смело и уверено
И да не забравя

Маринелка ще гледам тези дни да ни снима баткото как преспивам Алекс
Липсва ми това, просто стоейки си у дома с мъжа ми да решим да хванем и да излезем и да идем било то на ресторант, кино, кафе или бар
Липсва ми чувството да нямам ангажименти ( то човек винаги има, но може да ги отложи и преориентира, докато сега има едно живо същество което е супер важно и няма мърдане
). Липсва ми безцелното и спокойно мотаене по магазините (било то и хранитени наистина обичах да пазарувам дори чушки, хляб и прах за пране), без да се налага да бързам, да се съобразявам с час за хранене и спане, с мрънкащо от досада бебче
Липсва ми танцуването по заведения или по зали; ходенето на гости у приятели....... Оххх колко много неща ми липсват:) И като се замисля на фона на цеия живот една година не е много, но просто тези неща ми липсват 
Аз и затова поотхлабих форума, защото времето което прекарвам в нета мога да уползотворя по друг начин.
пробвай го) ще покажа една снимка.
.
.

Досега общо четити пъти сме летели с него (отиване и връщане до Атина, и до Виена - все по-кратки полети), и нямаше разлика поведението му от това на земята
. Ние още първия път така му наредихме режима за този ден, че млякото да му е подготвено, и точно при излитането му го давах, и той винаги заспиваше. Будеше се към края, и разглеждаше любопитно самолета и хората наоколо.
И при нас едно цяло четиричленно семейство с малки деца беше излязло, и много му се радвах.

- Заедно сме в приключенското пътуване за срещата в Пловдив, нали 
"/Сладурче хубаво,голям е чаровник. Хайде, чакаме прощъпулника. 

Аз съм "супер мама" за моите си деца, както и ти за твоите. И да бъда отдадена на тях не значи да нямам лични ангажименти. Личните работи могат да се комбинират с децата или децата да бъдат поети от близък за тях човек, докато си свършиш работата. От друга страна майката може да е денонощно с децата си и пак да не им е отдадена. Примерно да гледа майката телевизия по цял ден, докато детето играе само в другата стая и не и чува гласа или го чува, само ако му се карат.