От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 211 959
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 165
Възглавниците са обикновените-Мемори плюс,с пяна.Когато легнеш на възглавницата,главата ти потъва леко,след като станеш си връща първоначалната форма.Цял живот съм спяла с меки,високи ,с пух възглавници(няколко дни ми трябваше да свикна с Магнифлекса),по корем спя,въпреки,че този модел се препоръчва за хора,които спят по гръб.Мъжът ми не я хареса,защото той обича по твърдите възглавници.Не знам дали самата тя се пере,но си има фабрична калъфка с цип-аз слагам памучна отгоре,която пера.

# 166
Благодаря за изчерпателния отговор   bouquet
Май, не ми се ще мемори пяна, нещо по-леко и дишащо искам да е... Струва ми се, че описаната от теб "мека, висока пухена" възглавница най - добре ще отговори на изискванията ми, но не знам защо, досега винаги съм бягала от пуха като пълнеж (може би защото не е само пух, а винаги има и % перa - поне тези, които аз съм гледала). Може би ще се престраша, и ще си взема пухена. Благодаря, за неочакваната посока, към която ме наведе твоя пост  Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 17:17 от kallitko

# 167
Kallitko,само да спомена,че аз също доста време търсих пухена,накрая си купих една уж 100% пухена,но тия перца вътре ме боцкаха и излизаха през самата калъфка,всяка сутрин намирах по някое перо. Ако имате познат на село,само той ще ви направи хубава възглавница(баща ми спи от 30 год. на такава, не си я дава)
 П.С.Пухената я бях купила от Айко(около 60лв. беше),но страшно се разочаровах и я изхвърлих. Може би  по скъпа да е по качествена.

# 168
П.С.Пухената я бях купила от Айко(около 60лв. беше),но страшно се разочаровах и я изхвърлих. Може би  по скъпа да е по качествена.
Точно от това се страхувам, че въпреки високата си цена, пак няма да върши работа...

То, аз цената, вече съм я платила, че и отгоре, купувайки все нови и нови възглавници, които не са ми удобни, но поне да знам, че срещу повече пари, ще получа по-комфортен сън, но и тук нещата са много относителни.... Ще продължавам с пробите  Simple Smile

# 169
Здравейте, нуждая се от помощ във връзка с избора на матрак за дете на 5 години . Тъй-като трябва да сменим леглото , ще ни трябва и матрак , а нещо не мога да избера ... 

# 170
Купихме си матрак ТЕД модел Favorit S с 10 години гаранция. Доста е мекичък, дано е и издръжлив. В тази връзка имате ли идея дали като пружините започнат да се чуват, това влиза в гаранцията? Бях се зарекла никога вече да не купуваме ТЕД като преди доста години не бяхме сполучили, но оттогава досега доста са се развили и се реших отново да опитам. Уж би трябвало да влиза скърцането към гаранцията, но знам ли? Rolling Eyes

# 171

--------------------------------------------------------------------------------

Аз харесвам матрак Латекс на матраци Happy Dreams, много е удобен
 Whistling

# 172
Здравейте,
някой може ли да ми помогне за възглавници които да са удобни? Иска ми се скоро да сменим нашите, много се смачкаха и са много недобни.
Ние си купихме на Магнифлекс(когато вървеше една промоция),ма мен ми е много удобна и не я заменям,но мъжът ми каза,че неможе да спи на нея и си купи някаква на Екон.Всичко си зависи кой на каква е свикнал да спи
Предпочитам да е средна може би, не много висока и не прекалено мека. Peace

# 173
Искам да попитам за възглавница много мека и много висока?

# 174
  • Варна.
Да попитам за
"Фаворит С" на Тед
Пишат в сайта си, че се ползва с подматрачна рамка. Моите легла ще имат плоскост, ще ми трябва ли такава рамка, при положение, че матрака е с пружини и ще диша?
Чаршафи с ластик стоят ли добре?
Благодаря!

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 12:08 от Diki

# 175
Бях казала, че ще споделя за Лагуна на Парадайс, защото взехме такъв матрак.
 Като цяло матрака е комфортен, но там където спи съпруга ми доста е "омекнал", образува нещо като дупка като легнеш и това е матрак на няма и месец. Сега съм в чуденка да звъня ли, за това важи ли за гаранцията, ако някой може да каже?

# 176
аз съм доволен от матраци тед и по точно от матрак  матера купих си го от едно електронно магазинче (matracibg . net) за сега съм много доволен cheers cheers cheers cheers cheers

# 177
Някой има ли представа как се сменя матрак на спалня с повдигащ механизъм?
Пак трябва да изберем еднолицев матрак с ламелна рамка или има някакъв вариант да се монтира някаква рамка на пантите и върху нея да се сложи двулицев матрак?

Аз съм много доволна от матрака, който избрахме за детето (Магнифлекс Практико) и искам да сложим такъв и на спалнята, но той е само двулицев.

# 178
П.С.Пухената я бях купила от Айко(около 60лв. беше),но страшно се разочаровах и я изхвърлих. Може би  по скъпа да е по качествена.
Точно от това се страхувам, че въпреки високата си цена, пак няма да върши работа...

То, аз цената, вече съм я платила, че и отгоре, купувайки все нови и нови възглавници, които не са ми удобни, но поне да знам, че срещу повече пари, ще получа по-комфортен сън, но и тук нещата са много относителни.... Ще продължавам с пробите  Simple Smile
Моята масажистка казва, че възглавниците трябва добре да се пробват преди покупка. Не било вярно, че само ортопедичните били добри. Зависи кой какво му пасва.
Важното било да се запълва плътно дупката на между главата и рамото.

# 179
Здравейте! Имам легло правено по пръчка с основа, която е от плоскост и после тапицирана и отгоре се слага матрака. Искам здрав матрак без пружини, защото съм доста килца и се бях насочила към http://www.dormeo.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/ … %D1%89%D0%B0.html , но прочетох, че може да се появи мухъл тъй като няма как да сложа  подматрачна дъска и сега се чудя какво да избера. Ако имате някакви насоки ще съм ви благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт