От кой матрак сте доволни - 3 тема

• 213 294
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Мисля, че няма да стане, но пак питайте в магазина.

# 961
Здравейте. Търсим матрак 160/200 до към 600 лева, ортопедичен заради болки в кръста. Доколкото се ориентирах в обясненията най-добре е да латексов, нали така? Някакви препоръка за марка и модел? Магнифлекса и ТЕД като че ли излизат доста повече от 600 лева, по-скоро към ЕКОН и Нани да се ориентираме? Благодаря предварително!

Ок, явно никой няма да отговори  Laughing. А поне някой да има впечатления от матраци Relano Bamboo и Magni на Магнифлекс? И двата са около 800 лева и ми се сториха удобни на първо четене, но човек, за да усети матрака трябва да поспи 1 месец....

Поздрави

# 962
  • Пловдив
Някой възползва ли се вече от промоцията на Magniflex в Карфур?  Взехме един за детската - искам да го изпробва детето, та да взема и за другото легло. Модела е ето този http://magniflex.bg/products/isleep/careflex-120/ Поне ако не е удобен с чиста съвест да го пратя на село, а не като матраците за мен и мъж ми - скъпи и неудобни  Rolling Eyes Като поспи някоя и друга нощ на него големия син ще мога да споделя мнение.

# 963
Някой възползва ли се вече от промоцията на Magniflex в Карфур?  Взехме един за детската - искам да го изпробва детето, та да взема и за другото легло. Модела е ето този http://magniflex.bg/products/isleep/careflex-120/ Поне ако не е удобен с чиста съвест да го пратя на село, а не като матраците за мен и мъж ми - скъпи и неудобни  Rolling Eyes Като поспи някоя и друга нощ на него големия син ще мога да споделя мнение.
Матракът наистина ли е дебел само 12 см?

# 964
  • Пловдив
Матракът наистина ли е дебел само 12 см?
Не съм го мерила, но не е дебел. В сравнение с матраците в спалнята ми, които са по 25 сантима / модел Стейси на"Хегра"/, направо си е миниатюрен. Но на полягване поне на мен ми хареса. Всъщност има на пазара и други тъъъъънички матраци - в Икея са също тънки. По важно е как се държат по време на експлоатациата им. Чакам детето да спи още някоя и друга нощ, за да направи разлика. Мъж ми полежа вчера и каза, че му се отпускали мускулите на гърба много добре....

# 965
Аз матрак по-тънък от 20 см. не признавам. Лично предпочитание де, не е нещо прочетено, може и да греша. По тази причина изключих матраците от Икеа от раз. Вие от Хеграта сте недоволни, така ли?

# 966
  • Пловдив
Вие от Хеграта сте недоволни, така ли?
- по точно аз съм недоволна. Уж много удобен като си легне човек и като чете книжка, но....сутринта си ме боли гърба и врата - но може дефекта да е в моя телевизор. Миналата година по едно време ходих на лечебен масаж и нищо не ме болеше. Не виня Хеграта - мъж ми си му харесва, казва, че болките в гърба не се дължат на леглото, а на мускулното напрежение, което се поражда основно от стреса. Вярвам му / че е доФтор/.

# 967
Ок, явно никой няма да отговори  Laughing. А поне някой да има впечатления от матраци Relano Bamboo и Magni на Магнифлекс? И двата са около 800 лева и ми се сториха удобни на първо четене, но човек, за да усети матрака трябва да поспи 1 месец....

Поздрави

Ние взехме 2 броя Релано Бамбоо на Магнифлекс, 120/190 см за детето и за нас. В детската е с двойна подматрачна рамка Роси Стандарт (с метал и разделител през средата), а в спалнята е някаква немска, цялата дървена и единична. Пиша цялото това с рамките, за да насоча и натам вниманието ви, тъй като в детската е по-твърдо усещането като легнеш и спиш, отколкото в спалнята. В спалнята се усеща движението/въртенето на другия спящ, докато в детската - не. Много сме доволни. Гърбът не ме боли. Наспиваме се.

# 968
krasi_kyneva, благодаря много за инфото. Това усещане като се върти другия, освен от подматрачната рамка, може и да си е от самия матрак. Именно по-евтините магнифлексове -Bamboo и Magni към които и аз съм се ориентирал имаха някакви коефициенти на деформация при още един лежащ (по-добре не мога да го обясня). Техните бяха нещо от рода на 3-5, а на по-скъпите от 1000лв и нагоре модели 8-9, т.е. почти не би трябвало да усещаш движението на другия. Уж към спалнята има подматрачна рамка, но ако се окаже боклук ще взема една за 100-на лева  Rolling Eyes

Поздрави

# 969
krasi_kyneva, благодаря много за инфото. Това усещане като се върти другия, освен от подматрачната рамка, може и да си е от самия матрак. Именно по-евтините магнифлексове -Bamboo и Magni към които и аз съм се ориентирал имаха някакви коефициенти на деформация при още един лежащ (по-добре не мога да го обясня). Техните бяха нещо от рода на 3-5, а на по-скъпите от 1000лв и нагоре модели 8-9, т.е. почти не би трябвало да усещаш движението на другия. Уж към спалнята има подматрачна рамка, но ако се окаже боклук ще взема една за 100-на лева  Rolling Eyes

Поздрави

Да така е, но разликата е само в подматрачната рамка. двата матрака са еднакви и го отдавам на подматрачната рамка. Тази изцяло дървената е "по-мека", някак пружинира, а другата не е такава. Магни го пробвахме и него, но е по-нисък и не ни хареса. Дават го малкоооо по-мек от Реланото.

# 970
Чудя се  newsm78 дали да закупя матрак Латекс Екон от най-близкия мебелен магазин (магазинът не им е дистрибутор, но ги предлага) или да го поръчам директно от производителя в Русе през сайта им? Разлика в цените няма (5лв). В основата на чуденката ми са складовете, през които минава и е полежал чувствителния откъм влага матрак, докато стигне до мен...

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 13:22 от dunkel

# 971
mama mariana, ще чакам отзиви за матрака който сте купили, защото и аз ги гледах и се чудих.....

# 972
Нани са пуснали нов модел - Сирена Фреш Мемори. С лятна и зимна страна. Някой има ли вече преки впечатления ? Мемори слоят му обаче е само 3 см  newsm78

# 973
  • Балчи-Варна
Момичета,а какво ще кажете за матраците на Голд Аполо?Поръчах спалня за малкия и фирмата ми препоръча такъв матрак.Или по-точно с тях работили.

# 974
Не си купувай матрак от Голд Аполо , пълен боклук са пружините им се скапват за 2 години , а пияните са им жив дунапрен .

Общи условия

Активация на акаунт