Истанбул 8

• 79 516
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Казанлък of all places
Не, от това , което разбирам аз от сайта на компанията, цената е 19.90 Евро за един от туровете. Има синя, зелена и червена линия. Ето ги трите маршрута, ако искате помощ за превод от английския ,свиркайте.
(аз съм си направила последното парче суджук от Истанбул с яйца и имам една тъмна бира....та не ме търсете скоро:) )

# 31
  • София
jullianna, хотел Сюрея е много хубав. Ние бяхме в него април миналата година. Стаите бяха с LCD телевизори, нови мебели, пода-ламинат, леглата с огромни и дебели матраци, банята хубава и закуската разнообразна. Само асансьора беше един и постоянно беше зает сутрин, но не е болка за умиране. Желая ви много хубаво да си изкарате.

Много ти благодаря, че сподели  Hug
На снимките изглежда много хубав, но нали пък не
винаги може да се вярва на тях. Собственичката
на агенцията също потвърди, че е много хубав, но
друго си е да го прочетеш от човек, който е бил вече там  Hug
Благодаря ти за пожеланията   bouquet
Моля се само да е хубаво времето, а в прогнозата ще е такова,
но винаги стават и изненади Simple Smile

melanholly , благодаря ти   bouquet
Всъщност, пътеписите са 2 и ще помоля Анджи да качи и
втория на първа страница  Hug

beljata    bouquet

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 22:16 от jullianna

# 32
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Къщата не я снимахме, защото жената беше отпред и ме беше срам. Ние я спряхме да попитаме къде е къщата на Пашата и тя като се прихна да се смее  Joy Чак тогава се усетих, че я познавам и коя е, та намерихме кого да питаме  Joy Тя не говореше английски, ама разбрахме че е в другата част на острова (ако пристанището ти е зад гърба в ляво), а нейната къща е в дясната част. Когото и да попитахме не знаеше къде е къщата точно, само за къщата на Шукрю знаеха - тя била хотел с ресторант, ама и тя е в лявата част на острова.

Катамарана е на ИДО, от Кабаташ го хванахме - 30-35 минути пътувахме, супер бързо. С Истанбулкарт беше 4.5 лири, редовната цена е 6 лири. Вътре е като самолет - 3 редици по 3 седалки, много комфортно. Няма външна палуба, защото много бързо движи.

Зимата има само 1 курс до островите, лятното разписание имаше повечко - то влиза в сила април, но коя дата нямам идея.

Ето го разписанието тогава, следете сайта - ще го пуснат когато влезе в сила:

IDO
KABATAS-BUYUKADA-HEYBELIADA 10:45
KABATAS-KINALIADA-BURGAZADA-HEYBELIADA-BUYUKADA 12:45
KABATAS-BUYUKADA-HEYBELIADA 14:30
KABATAS-BUYUKADA-HEYBELIADA 16:45
KABATAŞ-KINALIADA-BURGAZADA-BUYUKADA 18:20
KABATAS-HEYBELIADA-BUYUKADA 18:45
KABATAS-HEYBELIADA-BUYUKADA-BOSTANCI 20:50

Turyol също пътуваха до островите - пак от Кабаташ, ама е ферибот и движи час и половина, както се вижда от часовете в таблицата:

СЪВЕТ: Следете сайтовете, там актуализират всичко много навременно Peace

# 33
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Андж, и ние ядеме истанбулски суджук, и ние обичаме бъркани яйца и ние пиеме бира, пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Срамота  Naughty

# 34
  • София
Аз също се зарибих по тези автобуси City Windows и офертата от сайта на Караджъ. Само датата ще измисля тази нощ   newsm53

# 35
 Момичета завърнахме се от Истанбул преди 2 часа.Пътувахме  с Бутик Травел, от Варна.Беше супер точно всичко.Бяхме в хотел Емин-повече от очакваното.Закуската беше богата...
 Имам доста снимки отвсякъде...Оправяхме се индивидуално.
Благодаря за всички съвети! Всичко намерихме от първи път !!!
 То не беше Окмейданъ, Таксим , Истиклял...корабчета...автобуси 54 Т 54Е, Капъла...Египетския пазар...Всичко обиколихме под стройна програма и физическа подготовка  Laughing  И после към 22ч sweating
 Имам и снимки ,но по -нататък.И в Тюркоазу беше супер...

# 36
Добро утро, момичета кокичета.
Ама много сте бързи, бре. За има-няма 1 ден сте изписали доста  Laughing
Аз явно съм пропуснала този истанбулски суджук, та искам да питам как изглежда, откъде сте го купували? Освен това, някой бил ли е в хотел "Истанбул". Ние тръгваме сега в четвъртък и знам, че ще сме там, но никъде не прочетох отзиви за него.
Хубава и успешна седмица на всички   bouquet

# 37
Оп-па, довлачвам се   Simple Smile  Андже, прекрасна тема!     bouquet   Само не си дала линка към 'оня' сайт на транспорта, дето не знам дали заслужава, май- май правилно си го лишила от внимание, бездруго е твърде своенравен  Naughty  Аз го имам в букмаркс, де, защото от там идват всички наставления в колко часа и колко минути на коя спирка по света (упс, в града  Wink ) да се чака автобус 43789ABCDE - ако ми разбирате шегата  Simple Smile  Другия сайт на транспорта така и не се научих да ползвам, да не се окаже, че той е по- добър, по- лесен и по- работещ? А аз да не знам и да се мъча с тоя на iett?

И аз да добавя като други колежки - записвам се с надежда и тази година да посетя Истанбул  Simple Smile  Няма да е преди септември, но дано да е.

# 38
  • София
Благодаря за новата темичка, веднага започвам да чета   bouquet   bouquet

Четох,че синята джамия работи от 9-18 часа Достъпът е затворен по време на петте молитви дневно по 25 минути. Затворена петък преди обед!!!!
Някой знае ли в петък до колко часа е затворена, какво означавадо обед???

# 39
  • София
Благодаря за новата темичка, веднага започвам да чета   bouquet   bouquet

Четох,че синята джамия работи от 9-18 часа Достъпът е затворен по време на петте молитви дневно по 25 минути. Затворена петък преди обед!!!!
Някой знае ли в петък до колко часа е затворена, какво означава до обед???

# 40
Чудесна тема   bouquet благодарности на Пина и Ангелина.

Какво е Окмейданъ  newsm78

Радвам се, че има хубав отзив за Бутик Травъл  Simple Smile

# 41
  • София

Някой знае ли в петък до колко часа е затворена, какво означавадо обед???

Всички наши групи ги водят на безплатната обиколка точно в петък преди обед.  newsm78  Първо от там се минава - около 9 часа. Освен да е свързано с по-дълги петъчни молитви, които започват по-късно и продължават до обяд.  newsm78

За Бутик Травъл не е само един положителния отзив. Simple Smile

# 42
Броя ги, броя ги аз, Таня  Simple Smile

Остана няма и месец до моя воаяж  Whistling

# 43
На Окмейданъ се намира болница Мемориал, където напоследък зачеват чрез инвитропроцедуци много български двойки. Може би трябваше тук или в темата за Инвитро в Истанбул на първа страница да се сложат указания за достигането на обекта с транспорт.

Синята джамия е силно казано да не работи, в петък сутрин в 7 часа май работи  Thinking Влиза се набързо, преди да са надошли вярващите за молитва. И по другите молитви не е неработеща, просто туристите не са желани по време на молитвата. Аз съм нахлувала по време на молитва, но със забрадка и на пръсти... въпреки, че пак не е много коректно.

# 44
 Laughing Значи няма да пиша в програма Окмейданъ

Общи условия

Активация на акаунт