Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 649
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, ама вие много вътрешно го приехте това заглавие  Twisted Evil Не стига валеж от момиченца, ами сега и отбой от вече наличните мъжки гащи  Crossing Arms Аз пък мога да си коригирам когато си поискам и заглавието  smile3534    Joy 

Фейси, коластра е, споко.  Hug

# 121
  • гр.Велики Преслав
Здравейте, момичета!

Да ви се оплача и помоля за съвет. В петък, след продължителна разходка, получих страшно силни болки ниско в ляво - все едно ме боли яйчник. Легнах си в къщи да почина около час и като реших да стана, вече не можех да се изправя и болката продължаваше към левият ми крак. Посетих гинеколожката си - тя се усъмни за прищипан нерв; дебело черво; дори херния. Изписа ми нош-па и ми издаде 7 дневен болничен, за който днес трябваше да отида да си запиша час за ЛКК за да бъде продължен. Обезболяващите си свършиха работата, но проблемът си остава - раздразнило ми се е дебелото черво и освен мезим форте, друго не ми препоръчват. Освен това ми излязоха хемороиди #Cussing out ужасно е. Днес тръгвам за Шумен за ЛКК, тъй като в нашият град няма, и от 3 ДКЦ-та ме връщат, т.е. не ми записват час, тъй като нямало свободни такива до 30 март, до когато ми е първият болничен. Казват ми " тук са нашите бременни, тези които ние наблюдаваме". Аз съответно с болки,  и върната от три места вече изпаднах в нервна криза. Къде да отида? Къде да повдигна въпроса? Моля ви, дайте ми съвет Praynig Така се и прибрах, беше ми много зле, а не успях да си запиша час. Утре пак ще ходя, ама с подкрепления Mr. Green

# 122
  • Пловдив
Явно това с бъбречетата не е толкова рядко явление newsm78.Още еднъж ви благодаря за подкрепата и успокоението,момичета  newsm20.Днес док ми каза,че момиченцата обикновенно се развиват по-бързо от момченцата и са по-нетърпеливи да се появят на бял свят и се сетих,че Блонди иска раче,а не лъвче,та може и с малката принцеска да и се сбудне желанието Hug

# 123
И аз да ви споделя моето притеснение Sad От няколко дни ми се схваща корема ниско долу и като го пипна е твърд като камък. И преди се е схващал, но не съм се сещала да проверя дали е твърд. Сега пак е така и вече започвам да се притеснявам, а чак другата седмица съм на консултация. На вас случвало ли се е и опасно ли е? Офф, все има за какво да се притеснявам  ooooh!

# 124
 Laughing това за спагета направо ме съсипа от смях  Joy
Фейси нормално е  Wink
аз си имам едни усещания, много странни- все едно някакви червеи ми минават и пълзят в корема  #Crazy
С нетърпение очаквам да дойде 6-7 април, за да отида на ЖК, мен чак сега ме чака секрета..., а как вече ми липсва дребосъчето да си го видя, пък дано този път не се крие и да се обърне  Praynig Praynig Praynig .... та да видим  stork-boy или  stork-girl ?! Rolling Eyes

# 125
Момичета днес ми тече нещо от гърдите Shocked прозрачно на моменти леко бяло!Чела съм че коластра ,може да потече през бременноста но ми казаха че тя е жълта на цвят!течат ми направо какпи ,големи който се стичат особено ако си стисна зърното.Какво е това?коластра с такъв цвят или?На някой да му се е случвало?притесних се

Преди около 2 седмици и на мен ми потече същото от гърдите, док ме успокой, че това е коластра и е съвсем нормално...недей да стискаш гърдите и остави каквото има да си изтече само и ще спре  Peace и от тогава не ми се е случвало пак да ми потече коластра но се надявам че всичко е ок..

# 126
Dafi` ,тъй както го описваш,на контракции прилича.Не се шашкай,не е желателно,ама често се случват контракции по това време на бременността,на мен ми се случва когато рязко се изправя или сменя позата нощем.Пий едно но- шпа и почивай повече,определено помага.
За зъбите-другия петък имам час,ще видим кво ще го правим моя мъдрец.Аз съм голяма бъзла,щом става въпрос за зъболекари,а сега още повече ме е страх.Щом  упойката не вреди на бебето,може да се навия да го пломбират.
idealno lo6ata,честити розови гащи!Ако има някакво съмнение,в сряда Балев ще ти каже,той рядко греши.

# 127
  • Бургас
Здрасти!
Може и на 9-та страница, но задължително се включвам. При мен новото, е че си имам много енергично бебе. Постоянно го усещам и е тооолкова хубаво.

# 128
ИВКА_777, мога ли да изчакам до другата сряда за да споделя на лекарката или трябва веднага да отида да ме видят? Предния път и казах, че ми се схваща и ме придърпва, но тя каза, че щом не е често и продължително няма страшно. Нямам болки, вече и придърпване на усещам, само това схващане и втвърдяване. Дано всичко да е наред  Praynig

# 129
  • София
Някой мисли ли да ходи утре на лекцията в МОЛ-а ???

# 130
Привет момичета, минавам само да питам за пъпките, имате ли и как се справяте? Аз съм ужасно пъпчасала, по лицето, гърдите, раменете, чак по гърба и дупето. Много е неприятно, едни големи червени циреи се появяват по врата ми и с грим не мога да ги скрия. Пробвах обикновен сапун, после с един ексфолиант на кларинс, сапун за лице на клиник. Но май ще си ги нося до раждането. Ако е от хормоните, то моето момченце много хормонално от малко, какъв е тоя тестостерон, какво е това чудо.  hahaha

# 131
Някой мисли ли да ходи утре на лекцията в МОЛ-а ???
Аз утре не мога, пак съм на ЖК(дано не се провали тоя път ) и после съм на работа.А мислех да ходя.

# 132
Котка и Калинка и аз съм като теб, много е зле положението и не знам как да се справя с проблема, не смея да ползвам от силните кремчета против акне, защото на доста от тях пише да не се прилагат по време на бременност. Единственото което правя е вечер се мажа с крем здраве, не че помага, но сякаш малко успокоява пъпчясалата ми кожа  Grinning Мия се с измиващия гел на Виши за проблемна кожа, но и той не помага. Дано като родим да се оправим.

# 133
И аз да се включа в темата, че много бързо напредвате, докато изчета предходната  ooooh!
И аз вече усещам бебо, днес докато се борех с поредния проблем на работа почуствах потупване, сякаш казваше да не се ядосвам, много яко.
Иначе за сега нямам проблем с пъпките, но пък гърдите ми са огромни Embarassed и смело трупам килца +6
И да попитам има ли мами от Габрово

# 134
  • София
Д. Захариева, спокойно, почивай, пий нош-па, то успокоява като цяло гладката мускулатура и ще ти помогне. А за идилиите какво да ти кажа - много са зле тези доктори, освен да отидеш на частно, за да се успокоиш и да те прегледа добър специалист, даже ако имаш възможност отиди до Варна. За хемороидите - не знам какво да те посъветвам, май някой от момичетата се беше оплаквала наскоро тук.  Hug
Фейси, и аз мисля че е коластра Peace

Общи условия

Активация на акаунт