Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет и от мен. Супер е темичката.  Hug
За гърдите при всеки е различно. Моите пораснаха 2 размера в чашката. От Е на Г, което е най-голямата.  Така, че спокойно след Е има Ф и Г. При мен следва по поръчка. Моля ако някой има идея къде шият да казва. Иначе ужасно ми тежат и пречат и на моменти ми идва да грабна ножа и да режа. Исккам малки гърдиииииииииии.  Mr. Green
Хубав и слънчев ден на всички.

# 31
Привет и от мен. Супер е темичката.  Hug
За гърдите при всеки е различно. Моите пораснаха 2 размера в чашката. От Е на Г, което е най-голямата.  Така, че спокойно след Е има Ф и Г. При мен следва по поръчка. Моля ако някой има идея къде шият да казва. Иначе ужасно ми тежат и пречат и на моменти ми идва да грабна ножа и да режа. Исккам малки гърдиииииииииии.  Mr. Green
Хубав и слънчев ден на всички.

202uu  202uu
И аз, и аз

# 32
  • София
Здравейте,

да се запиша и аз, 4е ще изпишете и тази тема! Аз нямах време за интернет последните дни:) Аз още не знам пола, утре ще ходя на ФМ и се надявам да разбера!
Гледах Марков и съжалих, те само ужасии говорят, все за смъртни слу4аи и аномалии, ОК има ги наистина, ама защо трябва да се плашат бременните.. аз реших, 4е ще е позитивно и реших да 4уя нещо полезно.. ми то по добре да не го бях пускала  ooooh!

Иначе сме добре, разхождахме се доста, уморихме се и почна новата работна седмица  Mr. Green

Ще се опитам да Ви про4ета назад Simple Smile

Хубав ден на всички! Hug

# 33
  • София
Привет и от мен. Снимките на темата са чудесни, в унисон с пролетното ни настроение  Peace
За лющенето на кожата, моята в началото се лющеше на корема ( а никога не съм се мазала с олио), но след 1-2 седмици - спря. Според мен се получава предимно на сухите кожи, когато се разпъват.
За подаръците, и нас ни питаха и предварително казахме, че предпочитаме подаръците да са в пликове, защото щяхме да се затрупаме от сервизи, килими, юргани, тенджери и др. ненужни вещи от сорта, каквито по принцип подаряват ooooh! А ние вече си бяхме обзавели къщата и нямахме нужда от такива неща, само да се чудиме къде да ги слагаме, а и можеха изобщо да не ни се вързват с интериора. И така - всичко беше в пликове, имахме само един подарък, на който много се радваме и наистина ни е спомен - разкошна статуетка на 2 лебеда (отделни), много масивини и красиво изработени.

# 34
  • София
добро и слънчево утро bouquet

темата е много пролетна, каквото скоро ще бъде и времето навън. нямам търпение да цъфнат дърветата и да замерише на пролет  Hug  bouquet

Шехина, преди няколко дни ти писах на лични, ако случайно се чудиш коя съм Simple Smile. няма проблем ако нямаш време или желание за съвет  Hug

относно количките на Х лендер - моята, модел 2009 нямаше напълно легнало положение и затова си купих коша за новородено. Според мен си заслужи инвестицията, все пак бебето до 6ия месец го возих легнало, така че определено си заслужаваше. Но пък новите модели може да са го подобрили  newsm78

за заглавието и аз се впечатлих - наистина разликата е внушителна. дали пък въпреки резултата да се промени при ражданията  Mr. Green Специално погледнах в другата ми темичка, тогава са преобладавали момиченцата, но не и с такава разлика.

вчера ходих до HM еййй имаше огромна опашка на пробните първо, а после и на касите. Съответно мислех да пропусна пробване и въобще купуване, но минавайки покрай един консултант попитах дали не мога да меря на долния етаж, оказа се че може и там нямаше никой  Laughing И съответно забърсах и от детските щандове една блузка. И рокля бях взела, и ми ставаше, само ластика да не беше точно на талията....  Mr. Green

За гърдите - моите по приницп са си големички, и сега пак порастнаха  #Crazy но като дойде кърмата просто думи нямам  #Crazy. Вените отдавна са ми изпъкнали, стрии нямам и дано да нямам, но с гравитацията не се преборих и след като спрях да кърмя видях че определено са поовиснали  Cry. Нали знаете теста с молива -  Laughing слагаш го под гърдата и ако падне .... екстра. Е преди падаше  Party, ама вече не  Rolling Eyes.

На мен таблицата, китайската, не ми показа вярно. Grinning

ох, след смяната на времето се чувствам меко казано като ударена с нещо ... Rolling Eyes smile3507

# 35
Здравейтеее!
Нас ни нямаше няколко дни. Още от четвъртък съм на село, в петък скочих до София и после пак почивка при баба Mr. Green Там беше и братовчедка ми, която скоро роди и им се нарадвах на бебока. Много плаче милия, та се осъзнах какво ме чака скоро Crazy Ама живи и здрави да са децата само!
Ох, и така добре си починах, по цял ден на припек, нищо не съм вършила, освен покрай детето обичайните неща. Много добре ми дойде Peace

За подъръците за сватбата - най-добре е да си кажете какво искате, поне на близките. Няма нищо лошо в това, напротив, даже и тях улеснявате. Ние когато се женихме точно се нанасяхме в ново жилище и имахме нужда от много неща. Та доста неща си бях поръчала и е голям кеф да отваряш подаръци после, а нашите бяха мнооогооо. Но напоследък на всички покани пише: "За подаръци не се чудете, за удобство в плик ги поставете" и аз нямам нищо против като гост, даже по-добре.
Гърдите - само с 1 номер са се увеличили и предния път пак беше така.
Блонди, забравих да те поздравя за страхотната тема  bouquet
А резултата със щъркелите е внушаващ наистина!

# 36
  • Варна
На мен пък да ви кажа биха ми дошли идеално сервизи с чинии примерно, защото всички, които имам са малки, а големите ми са един сбирщайн ooooh! Също и на спални комплекти бих се зарадвала, но нашите гости пък повечето даваха за подарък пари, макар че ние нямахме никакви претенции.
Моите гърди са пораснали съвсем малко, коремът ми също не е кой знае какво. Искам мъъъничко повече да ми личи вече, то с широка блуза почти не се забелязва Crazy

# 37
привет от мен  Hug
времето, навън е супер и не се задържам много пред компютъра  Confused

Блонди, чудна темичка   bouquet отново. Миналата седмица правих две от твоите рецепти, сочните кюфтенца и сладкиша без яйца. Станаха супер Simple Smile, само на сладкиша му промених заливката  bouquet

В сряда съм на ФМ и наистина нямам търпение вече.
Галка, малко късно ти отговарям, аз първите 3 месеца пиех Инофолик и 12-г.с. го спрях и минах на витамини за бременни по препоръка на док.

За подаръците и ние предпочетахме в пари, беше записано така и в поканите Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 38
Много се чудя на момичетата, на които още не им личи Rolling Eyes. На мен ми личи още от втория месец Crazy Но поне се радвайте, че не качвате много килограми , аз съм +8 Blush

# 39
    Добър  ден и от мен,и аз да се разпиша в новата темичка,дано да я напълним само с хубави новини!
Блонди,браво,темата е перфектна,както винаги! Hug
Аз заради тая смяна на времето,изобщо не можах да спя снощи,будувах до 3 часа и днес в 8 се ококорих!Много гадно,винаги ми се отразява тая смяна,трябва ми поне седмица,за да се настроя.
И като съм станала от 8 часа,вече два пъти закусвах EmbarassedНезнам на какво се дължи,но страхотен апетит ми се е отворил,направо само за ядене мисля.Дано да ми мине,щото ще се търкалям накрая Laughing
Снощи,като не можах да спя,се рових в другите отчетни теми и много се изненадах,че в юнската темичка има вече четири родени бебенца-две двойки близнаци,три месеца по-рано.Дано бързо да се оправят бебчетата,но в тая връзка се замислих,че май ще почна с покупките вече,че то нищо не се знае.Дано всички да си изчакаме термина,ама може да има изненади и е добре да сме подготвени по-рано.
За гърдите-и моите са пораснали съвсем малко,почти незабележимо,за сметка на това корема ми е доста голям.
Това е от мен засега,лека и успешна седмица на всички! 
П.П.Не че ми е важно,ама някой знае ли защо броя на публикациите ми стои все на 0?

# 40
  • Варна
Ивка,
в повечето подфоруми, в т.ч. и в отчетните броят на публикациите не се отчита.

# 41
Аха, чак сега разбрах защо и моите публикации не мърдат. Ама то е логично, иначе всичките щяхме да сме с хиляди постове, като постоянно се отчитаме тук  Laughing.

# 42
Ето ме и мен, момичета,
стига сте ми благодарили за темата, не е нищо, копи-пейст и готово, само първия път си поиграх  Hug

Бройката точната е 58 момченца на 31 момиченца, ама ги закръглих да е по-лесно за заглавието.  Simple Smile

Ивке, Жижа, ето за публикациите:

Скрит текст:
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

За гърдите - аз съм си с чашка С по принцип, сега в някои модели се пъхам и в Д, че преливат от С-то, но като цяло голяма промяна няма  Simple Smile

Не съм се мерила тия дни, нещо и не смея  Rolling Eyes Laughing

Аз нали съм на градинарска вълна, ходих тая сутрин и си купих ябълково дръвче, после ще го посадим в задния двор, беше ми мерак  Blush

# 43
Блонди  bouquet

Запис и от мен! Hug

# 44
Добро утроооо  Hug

Страхотна нова темичка Блонди - снимките са невероятнииии  Heart Eyes дано я напълним само с хубави резултати и положителни емоций  Hug

Да аз за това си седя все на нула публикаций  Joy рядко влизам в другите теми  Mr. Green

Аз съм +4 кг. за сега, но коремче си имам  preggo

Хубав и слънчев ден от мен !!!  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт