Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 637
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аз никога не съм имала такива "запечени" проблеми Mr. Green, дори и с първата бременност, много се уплаших, ух...
Аз в предната си бременност нямах, но сега Sick Бясна съм понеже цял живот съм ходела нормално до тоалетна, а от няколко седмици е зле положението, чувствам се дискомфортно заради това. В др. тема ме посъветваха да ям круши, сини сливи- сухи и накиснати леко във вода, прясно мляко с трици и канела за закуска. Май ще се прежаля с млякото, предния път ядях много овесени ядки и явно заради тях така редовно бях в тоалетната.

# 76
Би Би, не се притеснявай, сигурно е урина. И аз имах проблеми с тоалетната в началото на бременността и ще ти кажа как успявах да ходя всеки ден. Сутрин на гладно 1 чаша топла вода с мед, а вечер преди да легна предварително накиснати във вода 5-6 сушени сливи (3-4 часа ги киснех). На мен това ми помагаше.
За микробиологията, на мен ми взеха секрет в началото и следващия пък ще е към 6-ти месец. Добре че лекарката ме праща всеки месец в болницата за болничен, там ми взимат всеки път и сега се оказа, че имам трихомони, иначе щях да си ходя с тях месеци  #Crazy До колкото знам, важно е в края на бременността всичко да е наред.

# 77
  • Пловдив
Блонди Hug.Явно има някакви норми за размера на бъбречетата,мери го няколко пъти.Единственото,което може да се направи е да се следи,можело с течение на бременността да влезе в норми.Според доки е добре да се знаят тези неща,защото когато бебето се роди не му се прави ехография и при евентуален проблем ще се реагира адекватно.Сега се чудя дали да изчакам във времето или да ходя за второ мнение Thinking.

# 78
Princess Leia ,честито момиченце!Стискам палци проблема с бъбречето да не е сериозен и всичко да е наред!
За проблема с тоалетната-аз от самото начало на бременността съм така,много е мъчително.В началото пих едно сиропче с лактоза,но много ме болеше корема от него.Сега си реших проблема с овесени ядки с мед,накиснати в прясно мляко-не ми е много приятно на вкус,но действа безотказно.

# 79
  • Пловдив
Би Би не се притеснявай. Може да звъннеш на лекаря си. По принцип те имат начин да разберат дали е околоплодна течност.  Peace

Аз май вече усещам бебчето.  Heart Eyes Едно леко побутване чат пат. То ми е от няколко дена, но днеска почти съм убедена, че е то. Само, че мен ме побутва ниско долу на корема.  newsm78 Дали е човечето или си въобразявам?

# 80
Аз май вече усещам бебчето.  Heart Eyes Едно леко побутване чат пат. То ми е от няколко дена, но днеска почти съм убедена, че е то. Само, че мен ме побутва ниско долу на корема.  newsm78 Дали е човечето или си въобразявам?
И аз съм така от няколко дни, и мен нещо ме побутва ниско долу или като мехурче се движи, но още не съм сигурна дали е бебо  newsm78

# 81
  • Пловдив
Dafi` Май е бебчо, но нали другите около пъпа го усещали, апък аз долу и се чудя. То най вероятно всяко на различно място ще ни подбутва.  baby_neutral

# 82
  • Варна
Princess Leia,
всичко ще е наред Hug
bi_bi,
и аз съм се шашкала така, просто като са ти подути и раздразнени червата се блокира и пикочния мехур и накрая всичко се излива, особено ако се позаседиш във WC.
За запека - след прокървяването гледам да не допускам изобщо такова нещо, ям всяка вечер по няколко сушени кайсии и сливи и не съм имала никакви проблеми, дано и да нямам.

# 83
  • София
Айръни, магазина се казва И за мама

На мен МБ не ми взеха от ЖК, но аз си я правих така или иначе, та и не съм повдигала въпроса. А по ЗК се полага една при първия преглед, но то и преглед при интернист се полага, ама като гледам никой не е ходил.....

Само аз ли останах да не съм усетила още нищо  Cry

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 14:42 от magi_g

# 84
  • София
Ох, поуспокоих се, благодаря ви!  Hug Ще взимам повече плодове и мюсли, не искам такова нещо да преживея пак Sad

# 85
Loa, бебето е. Аз вече го усещам навсякъде. И отстрани, и много ниско долу, и около пъпа, разхожда си се човекът.

# 86
  • Пловдив
Loa, бебето е. Аз вече го усещам навсякъде. И отстрани, и много ниско долу, и около пъпа, разхожда си се човекът.

Малък пътешественик  Joy
Нямам търпение да стане по осезаемо и да дам на дъщеря ми да усети.

# 87
Гунди,  Hug. Не че съм се шашнала много за кг , но все пак не са малко, а и са повече от миналия път, може би повече това ме подтиска, защото знам, че мога и по-малко да кача. Не се тъпча с ядене, даже първия път ядях мнооого повече. Тогава въобще не съм се ограничавала. Явно просто тази бременност ще ми е различна по всички показатели и това е Rolling Eyes
Елсън, честито ти розово щъркелче! Дано положението с плацентата не ти създава проблеми и всичко да бъде наред Peace.  А за реването, и аз имам такива дни и те разбирам много добре. Хормоните явно бошуват с пълна сила. Само близките да проявяват разбиране, че и за тях не е лесно да ни гледат така постоянно  Crazy  Hug
Софи, една позната казваше за себе си, че била като спагет глътнал боб. Wink Hug

А защо не като змия, глътнала овца?  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Лея, добре дошла и на теб в розовия отбор Hug А за бъбречето опитай се да не се шашкаш предварително. Стискам палци да се нормализират нещата, както ти е казал док, че има възможност да стане с времето Hug
МБ ми взеха преди малко повече от месец на частния преглед. По ЖК не са ми взимали въобще, въпреки че още с установяването на бремеността имах оплакване от гъбичките. Тогава ми каза, че няма смисъл да ме изследва, защото в първите месеци не е добре да се лекува с нищо ooooh!. Добре че това ми неразположение мина за няколко дни.

# 88
  • София
magi_g , спокойно и аз още нищо не съм усетила Peace
Според мен е нормално всеки да го усеща на различно място (разбира се в рамките на възможния диапазон), някой - под пъпа, други - ниско долу, трети - в страни и така. Зависи как и къде е разположено.
Princess Leia , не се притеснявай, всичко ще е наред и ще се нормализира, стискам палци Hug

# 89
Малък пътешественик  Joy
Нямам търпение да стане по осезаемо и да дам на дъщеря ми да усети.

И аз, ама той таткото още не може да го усети. Винаги като си сложи ръката и то спира да рита. Все не можем да го нацелим.

Общи условия

Активация на акаунт