Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 639
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Еми, ако беше като предната нямаше да е интересно. Вече много жени са ми казали за повече качени кг от първия път- пак противно на твърденията- здраве да е. Hug Peace

# 91
  • Пловдив
Аз още даже и на него не съм казала. Снощи като усетих че мърда и си сложих моята ръка да усетя ама така и нищо не усетих и заради нищо не му казах. Нека да по заякне малчо и ще усетят всички, няма къде да ходи.

А ние пловдивските мами няма ли да се срещнем да се по запознаем, а ? Mr. Green

# 92
Ми хайде де, аз съм за, ако се съгласят и другите мами, само трябва да се уговорим къде и кога. Аз ходя на работа, но Събота и Неделя съм свободна.

# 93
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за подкрепата  newsm51.За себе си реших да не се притеснявам все още,защото все пак има възможност нещата да се оправят сами.Явно това уголемяване се дължи на задържане на урина,било по често срешано при момченцата,защото чишкат във водна среда,но все пак и при момиченцата се среща.Вариантите за развитие на нещата са различни,затова не искам да ги мисля,защото каквото зависи от нас и докторите може да се направи след раждането.Мисля да се отдам на по-приятни занимания като разходки и пазаруване за бебка Simple Smile.И може би вече на дневен ред идва и името,дано да нямаме много спречквания по въпроса Wink.

# 94
  • София
Леа, всичко ще е наред!  Hug

# 95
Добре дошли на новите мами Hug
Честито и на тези които са разбрали цвета на гащите,аз сигурно другата седмица ще го разбера,ако не се крие пак Twisted Evil
За усещането на бебето и аз го усещам има дни в които съм сигурна че е то,но има и такива в които е само като леко побутване и не съм сигурна.
ФМ при д-р Марков където я гледах при Гала сега съжалявам имаше интересни неща,но тези аномалии и увреждания на бебетата малко в повече ми дойдоха,даже кошмари сънувах  baby_neutralЛек ден ви желая на всички Hug

# 96
  • Където си поискам:)
Блонди, мерси за страхотната пролетна тема Hug , а и заглавието и на мен много ми допадна Simple Smile
Момичета и аз още не съм усетила бебо Sad, но има време.
Princess Leia, само положителни мисли и всичко ще е наред Hug
А за килограмите -до сега съм качила ок. 4 кг., но корема ми направо е огромен Shocked защо така??? Имам още толкова много време до август, кой знае каква ще стана Embarassed
Биби, дано това да е било урина, но ако повече ще се успокоиш се консултирай с лекаря. Ние тук все пак не сме експерти.

# 97
Страхотно заглавие Hug
За гърдите - моите пораснаха малко, но така и не мръднах от чашката В ooooh!, но пък корема компенсира, както и килограмите  Blush

# 98
Здравейте и от мен, Блонди много хубава темичка Simple Smile

Иначе за МБ тук правят в 6-я месец чак, ако преди това нямаш оплаквания.

За гърдите и аз съм само с един номер отгоре, от C минах на D, но и моите гърди са си големи по принцип, та не се оплаквам, нека си стоят така. Само дето вените ми се виждат супер много, все едно някаква географска карта, но пък и на мен кожата ми е като сирене бяла, предполагам и това има значение.

Иначе и аз си мисля, че ми се ще да ми е малко по-голямо коремчето вече, не че е малко, но пък като за близнаци нещо ми малее, за разлика от задника ми, който си расте ли расте. За килогарамите съм +6, не знам защо ви се виждат много, според мен са си ок, пък и моя лекар нищо не казва, а те тук определено ако си над нормата почват яко да те критикуват. Имам една приятелка, тя доста едричка и много качи и направо я направиха луда, все и повтаряха, че е много дебела, което си е много депресиращо.

# 99
  • Пловдив
Биби,и аз миналата бременност си мислех че имам изтичане на околоплодна течност след едно ходене до 00,при което след големи мъки резултатът беше падане на кръвно,губене на съзнание и викане на Бърза помощ.Та на другия ден за мое успокоение отидох да ми видят водите-бяха си наред.Доки ме предупреди-никакво напъване Naughty-предписа ми свещишки ЕVA Q-вършат чудеса Simple Smile. Hug

# 100
Блонди,   bouquet за темичката!
Връщам се да ви чета,но да не е гол запис да се похваля-от 2 седмици някъде имах съмнения ,че усещам бебето,но от мин.седмица съм сигурна ,че е то LaughingУж ми е второ ,пък така да се излагам Mr. Green

# 101
Здравейте, мамита!От предния понеделник ме няма и гледам сте изписали цяла тема и половина.
Аз лежах в Шейново 1 седмица за серклаж.Д-р Василев ми го направи и днес ме изписа след преглед на ехограф с думите: идеално е!Рецептата ми е магнезий, утрогестан, желязо.Бебето е 280 грама!И много си го искам! Heart Eyes

# 102
Аз усещам бебчо толкова осезаемо, че дори ми се случва да ме стресне няколко пъти вече (дори като спя) защото прави някакви внезапни резки движения. Като се раздвижи много ясно се вижда по кожата на корема ми къде мърда и дори формата на корема ми се променя. Започна от 18 седмица и за няколко седмици е набрал страшна сила. Не знам като порастне още малко какво ще става  Laughing

# 103
  • Варна
Даниела, браво Heart Eyes
Дидка,
като каза, че формата на корема се променя - вчера се случи нещо много странно - както си лежах изведнъж коремът ми отдясно малко под нивото на пъпа леко щръкна, но някак заострено Shocked Аз направо се шашнах, погледах го няколко секунди, надигнах се и той се оправи. Какво беше пък това?

# 104
вчера се случи нещо много странно - както си лежах изведнъж коремът ми отдясно малко под нивото на пъпа леко щръкна, но някак заострено Shocked Аз направо се шашнах, погледах го няколко секунди, надигнах се и той се оправи. Какво беше пък това?
Бебенцето си мърда и се върти - аз бях 17w4d когато за пръв път го усетих с ръка на корема си, иначе преди това си усещах вътре леки движения. Ще видиш след още 1-2 седмици как шават мъниците. Понякога като лежа на една страна дълго време и се обърна по гръб корема ми стърчи нагоре в началото като айфеловата кула, а в страни на хълбуците е хлътнал дори  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт