Килограм след килограм стопявам аз с Дюкан - 261

• 42 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
tesito Според мен прекалено голямо значение му отдаваш на този лук.Както казват някой момичета тук,прави си диетката и си свиркай и ще видиш ак ще свалиш без да усетиш.
Не го мисли толкова този лук.Няма да изядеш цяла кофа все пак.Не мисля 4е е проблем

# 61
  • София
Момичета, снощи си направих бриорж и познайте... забравих да сложа царевично нишесте  ooooh!
А се сетих чак тази сутрин, когато реших да "мушна" 1 парченце. Направо се чудех да се смея ли и да се ядосвам ли...
Колкото до бъбреците, нещата се оталожиха и вече съм сравнително по-добре. Не че ми е имало нещо кой знае какво, но поне дискомфорта изчезва пък доктора каза да не се притеснявам, че било нормално със засилването на изхвърляне на вода, да тръгнат и те.

А за лука - аз го обичам страшно много във всичките му форми Simple Smile Когато съм в П го ползвам за канапе на рибата, но не го ям (или поне не в количество), но когато съм в ПЗ не се ограничавам до 1 стръкче пресен, напр. От него със сигурност не задържам, и сега и предишния път когато бях на режима. Но пък си е до организъм, може на някой да му пречи, знам ли?

# 62
  • Испания
smileys, тъй като освен Дюкан си смятам и калориите, използвам това http://www.zdravoslovno.com/calculators/ и от тук виж стар лук къде отива процента на въглехидратите Shocked....
Решила съм за П-дните да е до 100гр., мислиш ли, че е много newsm78

За болшинството започващи режима точно това е решаващото: не се броят калории. И Дюкан го подчертава. Не е необходимо да се тормозиш с това.

Дори не знам колко е 100 г лук. То на кое ли пък знам грамажа.  Joy Когато бях в Първа и Втора, в ПЗ дните слагах или по 1 малка глава лук, или 1/2 средна на средно-голяма тенджера с манджа. Говоря за стар лук, защото тук пресен не продават.  Simple Smile

krrasy, много се радвам.  Hug Не че си забравила нишестето, а че си по-добре с бърбеците.  Joy На мен ми се е случвало да правя сладкиш без подсладител и познай после.  Sick

# 63
може да ви  се стори много глупав въпрос,или да е питано 1000 пъти,но:
откъде да си купя маисена и обезмаслено сирене за мазане
предварително благодаря

# 64
  • София
може да ви  се стори много глупав въпрос,или да е питано 1000 пъти,но:
предварително благодаря

От магазина  Peace

Maisena=царевично нишесте. На фирма Биосет се срещат във всеки магазин, има и ароматизирани (ванилия, малина, ягода...), но натуралното е това:

Сирене за мазане, което е подходящо за режима е само Ecxuisa Fitline 0,2% масленост. Има 3 вида-натурално, с подправки и пикантно.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 14:48 от desitka*

# 65
може да ви  се стори много глупав въпрос,или да е питано 1000 пъти,но:
предварително благодаря

От магазина  Peace

Maisena=царевично нишесте, като напр. това  или това

Сирене за мазане, което е подходящо за режима е само Ecxuisa Fitline 0,2% масленост. Има 3 вида-натурално, с подправки и пикантно.

много  благодаря
аз съм имала маисена,без да знам  Laughing

# 66
maikinatati, много оптимизъм ми вдъхна с коментара си   bouquet

smileys и за теб   bouquet...аз съм се снабдила с везна, която даже и ккал и въглех. и др. ми смята /не че ги ползвам Simple Smile/ та една средна глава лук /стар/е около 60гр., но........спирам да се занимавам с него, имам още два П-дни и няма да го ползвам smile3513, чак в неделя, като започна ПЗ Simple Smile

krrasy, радвам се, че са се успокоили нещата с бъбреците Simple Smile и дано ги няма повече....

А вие пиете ли нещо от сорта на "Уронал" или "Неоренал"? Аз със голяма мъка, но ги докарвам до почти 2л. течности /вода, кафе, чай/ Simple Smile...та се чудя дали да не взема нещо такова Thinking

# 67
  • Пловдив
Аз пък да ви се похваля,че снощи си направих кокосовата торта на Смайлис......по-точно ванилова беше моята.....ама кой да види,че трябвало да се сложи извара.....и пак стана вкусна ...този път и на вид я докарах Grinning Grinning Grinning

# 68
Привет и от мен! Simple Smile

Направих 3/3 и сега редувам, пак съм на чистите белтъци. Стриктно. Засега лееекичко помръдвам надолу. Ще взема да спра да се меря всеки ден, щото гледам само някакви 100-200гр, ама хубавите работи стават бавно.
Действително се оказа, че по-бързо се смъкват мерки, отколкото килца. Не съм си мерила обиколките, но го усещам по дрехите, които почват да падат и по блузите, които вече мога да облека.
Между другото видях, че сте коментирали калкулатора от първа страница. Искам само да допълня, че под най-високо тегло се има предвид по принцип достигано без това от бременностите, те не трябва да се взимат предвид и на едно място го има написано с малки буквички Simple Smile

Хубав ден на всички Hug

# 69
Аз май няма да издържа 5 дни Sad...мноооого ми се яде спанак  Weary...
Може ли да са 4/6 или само 4/7  newsm78....май не видях такова разпределение никъде... Thinking

# 70
  • Пловдив
Правилно-няма !!!

# 71
  • Пловдив
От няколко дни ми прави впечатление една колежка. Миналата седмица върви по коридора и яде кренвирш. На другия ден ръфа морков. на третия ден - пак кренвирш. И вчера я чувам да казва на друга: "А, аз си реших вече проблема със закуската - всяка сутрин - трици." И на мен нещо ми светва и питам: "Да не би случайно да си на Дюкан". Отговор: "Да!". И аз: "Ми какви са тия кренвирши дето ги лапаш постоянно?". При което получавам отговор: "Айде сега, няма я Злата Вещица да ми намила на главата, мога да си хапна и кренвирш, нали е пак от месо" и след минута почна да ме гледа учудващо - беше в недоумение защо се смея и не мога да спра. Но както казват - никога не се знае какво ще изскочи от храста, току виж ти долети и  Вещицата на метлата с тиган в ръката   Mr. Green

Извинявам се за лиричното отклонение  Laughing

# 72
...."Айде сега, няма я Злата Вещица да ми намила на главата, мога да си хапна и кренвирш, нали е пак от месо" и след минута почна да ме гледа учудващо - беше в недоумение защо се смея и не мога да спра. Но както казват - никога не се знае какво ще изскочи от храста, току виж ти долети и  Вещицата на метлата с тиган в ръката   ....
smile3532  rotfImao rotfImbo ох, ще се напишкам от смях ха ха ха. Това беше вица на деня, не не, на седмицата  hahaha
Максимка, и ще ти се наложи да си стриктна, току виж се оказало, че добродушната ти съседка е самата Зла Вещи  afwitch  да не те подкара с метлата newsm75

# 73
  • Лутаща се
"Айде сега, няма я Злата Вещица да ми намила на главата, мога да си хапна и кренвирш, нали е пак от месо" и след минута почна да ме гледа учудващо - беше в недоумение защо се смея и не мога да спра. Но както казват - никога не се знае какво ще изскочи от храста, току виж ти долети и  Вещицата на метлата с тиган в ръката   Mr. Green

Извинявам се за лиричното отклонение  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

PS: Сигурно е голям кеф да знаеш коя си, и да знаеш че тя не знае.................

# 74
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               tesito, лукът повишава гликемичния си индекс при термична обработка, от тази гледна точка не е добре да се прекалява с него, но пък... да прекалиш, да прекалиш, колко да прекалиш, да няма да изядеш едно кило наведнъж я!? А изварата ако не прехвърля килограм заедно с другите млечни всичко си и е на ред. Броят на П дните не бива да превишава този на ПЗ  Peace Изключение прави форумската схема 4П/3ПЗ, която обаче никъде не се споменава от самия Дюкан
               smileys, как няма пресен лук  Shocked Ма тия испанци били много кухи бе  ooooh!
               О не, Вещи, под бюрото се търкалам от смях  Joy   Hug Като е чела из темета, да беше погледнала снимките, мацката, че да не става за резил  hahaha Но пък... това заслужава почетно място в "Смях от дюканския живот"  Peace
               Гледам, половиният се защура да се приготвя за работа, значи е време да раздавам козинките, пък току виж се намерил някой да гушне и мен...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт