Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя палачинка, която да не се разпада?
Коя е най-добрата кайма за диета?
Как мога да се върна към диетата си след прекъсване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя палачинка, която да не се разпада?
Тайната за палачинка, която не се разпада, е свързана с използването на подходящ тиган. Някои потребители споделят, че са постигнали успех с палачинки в тефлонов тиган или китайски уок. Други препоръчват добавянето на малко прясно мляко (0,1%) към сместа и разбъркването й добре, за да се получи смес с подходяща консистенция като за обикновени палачинки. Важно е да се разстила добре в тигана. Така че изборът на тиган и съставките в сместа могат да бъдат от значение за успешно приготвяне на палачинка.
-
Коя е най-добрата кайма за диета?
За диета се препоръчва да изберете кайма, направена пред очите ви в магазина или сами у дома, за да сте сигурни в състава й. Дори ако ви уверяват, че има само месо вътре, няма вероятност това да е така. Някои потребители предпочитат говеждо месо, като избират висококачествено парче и не купуват предварително опакована кайма. Други препоръчват да се консултирате с месар или да изберете магазин, където мелят месото пред клиентите.
-
Как мога да се върна към диетата си след прекъсване?
След като нарушите диетата си, добра идея е да се върнете към режима си, като започнете с по-малко строг план, като например Pure Keto или IIFYM. След това постепенно преминете към 1/1 режим и бъдете внимателни относно избора на храна и персонализирането на вашия план за хранене. Освен това е важно да идентифицирате всякакви хранителни непоносимости или алергии и да се консултирате с лекар, ако е необходимо. Не забравяйте да слушате тялото си и да правите промени, ако е необходимо.
-
Какво е максималното тегло, което трябва да се въведе в калкулатор за определяне на бъдещото тегло?
-
Защо лукът е с ниско съдържание на калории?

Когато съм в П го ползвам за канапе на рибата, но не го ям (или поне не в количество), но когато съм в ПЗ не се ограничавам до 1 стръкче пресен, напр. От него със сигурност не задържам, и сега и предишния път когато бях на режима. Но пък си е до организъм, може на някой да му пречи, знам ли?

Когато бях в Първа и Втора, в ПЗ дните слагах или по 1 малка глава лук, или 1/2 средна на средно-голяма тенджера с манджа. Говоря за стар лук, защото тук пресен не продават.
Не че си забравила нишестето, а че си по-добре с бърбеците.

или това 
, чак в неделя, като започна ПЗ
...мноооого ми се яде спанак
...
ох, ще се напишкам от смях ха ха ха. Това беше вица на деня, не не, на седмицата 
да не те подкара с метлата