Отговори
# 525
...........крема ми спадна и си викам може би трябваше да направя и "Оле"- то. Grinning

Е, сега ме хвърли в тъча, как е спаднал? Laughing Той по принцип не е нещо много пухкаво и леко, по-скоро е гъстичък и не попива в блатовете, а си стои на слой, като се намаже. Нищо не ми идва на ум в момента, но и винаги ми е ставал един и същ, може би затова не включвам как е спаднал. newsm78

# 526
Жалко , че не снимах , но не изглеждаше като на твоите снимки фееричен и много над сладкиша , а все едно , че не ми е стигнало количеството... А може и да не е спаднал , но не ми изглеждаше като твоя. Спомних си - бърках го много с миксера.

Както и да е сега поне съм сигурна , че правя всичко както трябва. Peace В неделя ще правя вече ще снимам.

# 527
Жалко , че не снимах , но не изглеждаше като на твоите снимки фееричен и много над сладкиша , а все едно , че не ми е стигнало количеството... А може и да не е спаднал , но не ми изглеждаше като твоя. Спомних си - бърках го много с миксера.

Ами освен да ти е била по-голяма тортата и наистина количеството да е по-малко. Аз понякога правя две дози или доза и половина, обичам го това кремче и гледам да е повече на тортата. А за бъркането грешката е моя, че не съм написала време - все се каня да го отчета и все се заплесвам, но не бих казала, че много време разбивам. Просто съм му свикнала вече и като го пробвам с лъжичката (защото големи проби му правя и непрекъснато, сигурно 1/3 отива за проби, ако не и повече Embarassed), си определям дали му стига. Като се изглади, да няма буците, спирам миксера. Сега се чудя дали е повече от 5 мин, хайде 10 да е, ама едва ли. Следващия път ще замервам, за да има някакъв ориентир все пак. Peace

# 528
Е , да де то с правене става . Аз я правих пробно за да съм я правила...
Този крем ми е любим с квасената сметана Peace Peace

# 529
Дадоха ми 5л тубичка със сладко вино замразено(това което май се казва шира..но една позата си замразяват може би на 3,4 ден след мачкането по няколко бутилки за Коледа си го пият)но вчера ми предложи че замразили тубичка и й трябва място в фризера.И го взех..
Та предполагам че като се размрази(няма да можем да го изпием Rolling Eyes) вероятно ще се вкисне.Дали?
Може би оцет ще мога да направя или не?
Изобщо как мога да го използвам тъй като изпиването ще отнеме доста време Rolling Eyes.

# 530
  • София

Продукти :
7 кори за баница
...

Смело препоръчвам готовите къпани кори. Продават ги или в картонена кутия или в полиетиленов плик.

# 531
  • София
Със сигурност много е писано за тарталетите , но все пак може ли рецепта изпитана от вас   bouquet  bouquet  bouquet
Също така ме интересуват кремовете , с какъв крем ги предпочитате.

Заповядай:http://lamiamagiaincucina.blogspot.com/2011/04/blog-post_8814.html
Кремът е много лесен.

# 532

Продукти :
7 кори за баница
...

Смело препоръчвам готовите къпани кори. Продават ги или в картонена кутия или в полиетиленов плик.

А, благодаря! Не съм виждала, но ще потърся   chef

# 533
Левурда купих скоро от Кауфланд пакетирана срещу стотинки, а доста вътре беше. Дано има още, че и аз искам пак. Grinning

# 534
Добро утро! Довечера ми се иска да хапнем телешко месо. Рядко купувам, защото смятам, че се готви бавно...Обаче напоследък по разни кулинарни предавания забелязвам, че го приготвят много бързо-може ли линк към подобна изпитана от вас рецепта? Аз ще имам около два часа за готвене. А също и от коя част на животното трябва да е месото, за да остане сочно и крехко-моето телешко /освен вареното/ винаги ми остава сухо и леко жилаво.

# 535
Преди няколко дни питах за мътеницата. Направих я в съотношение прясно към кисело мляко едно към едно, разбих я с миксер, киселото мляко е домашно, прясното не е, но изглеждаше хубаво. Не ми се получи мътеницата. Първо, не се отдели изобщо масло, второ, чакам вече два дни, не става резлив вкусът. Къде бъркам? Дали в пропорциите или трябва доста време да се бърка с миксер?

# 536
Със сигурност много е писано за тарталетите , но все пак може ли рецепта изпитана от вас   bouquet  bouquet  bouquet
Също така ме интересуват кремовете , с какъв крем ги предпочитате.

Заповядай:http://lamiamagiaincucina.blogspot.com/2011/04/blog-post_8814.html
Кремът е много лесен.

bouquet Мерси

# 537
Добро утро! Довечера ми се иска да хапнем телешко месо. Рядко купувам, защото смятам, че се готви бавно...Обаче напоследък по разни кулинарни предавания забелязвам, че го приготвят много бързо-може ли линк към подобна изпитана от вас рецепта? Аз ще имам около два часа за готвене. А също и от коя част на животното трябва да е месото, за да остане сочно и крехко-моето телешко /освен вареното/ винаги ми остава сухо и леко жилаво.
Тук В Алжир меткам стекове на тигана и стават за отрицателно време  Peace, също и разни манджички ставам ммм мозък , но в Бг. е друга работа .
 За да е крехко е хубаво филе , но като за начало ти към какво си се ориентирала?

# 538
Добро утро! Довечера ми се иска да хапнем телешко месо...........

Луди Пеперуди, погледни рецептата на Винце, бърза и доста вкусна, когато я пусна, я правех често, сега отдавна не съм, но ти ме подсети с твоя въпрос.

Да добавя още няколко рецепти:

БЬОФ СТРОГАНОВ "ПУШКИНЪ»

ТЕЛЕШКО „ЦАХТОНИ”

ЛИБЖЕ (задушено месо по кабардинска рецепта)

РАГУ С ГЪБИ В ГЮВЕЧЕТА

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 10:49 от labrex

# 539
Ехееееееееее-благодаря  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт