Отговори
# 555
  • София
  • Мнения: 1 464
  polly, колко броя стават от тази рецепта?
Vanja77, благодаря ти   bouquet

# 556
  • Мнения: 1 070
Мога ли в тази рецепта http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=8&t=3133 вместо сода бикарбонат да сложа бакпулвер и ако да-колко?

# 557
  • Мнения: 22 867
Мога ли в тази рецепта http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=8&t=3133 вместо сода бикарбонат да сложа бакпулвер и ако да-колко?

Можеш, мисля, че едно пакетче ще е достатъчно.

# 558
  • Мнения: 1 070
Благодаря за бързия отговор, даже ги започвам  Hug

# 559
  • Мнения: 2 285
Здравейте ! Имам около 12 бр. замръзнали яйца (най-горе ги бях сложила, при сирената и колбасите, а те взели, че замръзнали и "изгърмяли" всичките - сурови бяха, не варени). Та, въпрос : дали все пак ще мога да ги използвам или директно към боклука да излитат ?  Thinking

# 560
  • Мнения: 2 814
polly, колко броя стават от тази рецепта?

24 , понякога добавям 2 с.л брашно с връх към сместа, че става по рядко тестото, зависи какво мляко прясно ползвам (купено или домашно), от размера на яйцата също зависи  Peace

# 561
  • Мнения: 762
Здравейте, имам около половинка сварени воденички, другата половина направих с ориз, а тези дали мога да спретна някаква салатка или предястие ? Предварително благодаря Hug

# 562
  • Мнения: 1 252
Здравейте, имам около половинка сварени воденички, другата половина направих с ориз, а тези дали мога да спретна някаква салатка или предястие ? Предварително благодаря Hug
Задущени в масло и много лук- много е вкусно , аз си го правя като ястие с гарнитура, но ако е без такава си минава за мезе , разядка.

# 563
  • Мнения: 9 444
Здравейте ! Имам около 12 бр. замръзнали яйца (най-горе ги бях сложила, при сирената и колбасите, а те взели, че замръзнали и "изгърмяли" всичките - сурови бяха, не варени). Та, въпрос : дали все пак ще мога да ги използвам или директно към боклука да излитат ?  Thinking


нищо им няма, но за разбиване не стават. Ей така както са замръзнали съм ги чуквала в гнезда от картофи или кайма и пека.
Или пък във вода за яйца по панагюрски да се сварят.

# 564
  • Мнения: 169
Момичета  и момчета ,
искам да се пробвам на ето това ягодово парфе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497872    Thinking, но съм в чуденка дали авторката не е пропуснала бакпулвера във блата ?
 Моля да предложите някакви рецепти за парфета като за начинаещи в работат с желатина  Wink
Благодаря

# 565
  • Мнения: 2 447
Моля, препоръчайте ми марка леща, която увира бързо...безобразие е, че попадам само на боклуци...

# 566
  • Мнения: 9 444
на Арива - Леард, канадска и една обикновена ползвам. От всички съм доволна.  Чиста и бързо увира.

Belbey , няма бакпулвер  Peace

# 567
  • София
  • Мнения: 12 646
Момичета  и момчета ,
искам да се пробвам на ето това ягодово парфе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497872    Thinking, но съм в чуденка дали авторката не е пропуснала бакпулвера във блата ?
 Моля да предложите някакви рецепти за парфета като за начинаещи в работат с желатина  Wink
Благодаря
Ето тази рецепта е много лесна:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99455

# 568
  • Мнения: 4 864
Мога ли в тази рецепта http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=8&t=3133 вместо сода бикарбонат да сложа бакпулвер и ако да-колко?

Как станаха курабойките с бакпулвер. Мисля да се пробвам утре на тая рецепта Simple Smile

Моята френска селска торта хич не прилича на тая на снимката. Блатовете ми се надуха и не са тънички, а дебели. Като ги слагах в тавата бяха тънки, а докато се пекоха се надуха...Май трябва да намеря друга рецепта. Ползвах тази

# 569
  • Мнения: 54
Днес готвих боб, и понеже остана ( разбира се, както винаги не преценявам порциите добре ), а няма да се яде втори ден същата манджа  ooooh! , може ли утре да го прецедя, пасирам, добавя малко дребно нарязан лук, и на кюфтета ( панирани в галета и яйца ) ? То си има достатъчно подправки от днес, та не мисля да добавям, ама как ще кажете, дали ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт