Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 438
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро момичета.Днес ще съм на фм след обяд при Ризова .Тя не ми е водещия АГ,но смятам да я попитам за постоянни болки долу в корема,понякога срязващи- дали ще ми отговори  newsm78?.Стискайте палци ,всичко да е наред Praynig.

Относно ФМ, правят ли и в събота и неделя или е само през седмицата и излиза ли график някъде в сайта им? Дами не знам при вас как е било/е, но аз от време на време имам резки болки ниско долу, където мисля, че е бебчо. Кратки са, но някои дни (повечето) са доста на често и тъй като съм на преглед чак на 17-ти, се чудя дали е нормално, в 14та седмица съм.  Rolling Eyes

# 166
Относно ФМ, правят ли и в събота и неделя или е само през седмицата и излиза ли график някъде в сайта им? Дами не знам при вас как е било/е, но аз от време на време имам резки болки ниско долу, където мисля, че е бебчо. Кратки са, но някои дни (повечето) са доста на често и тъй като съм на преглед чак на 17-ти, се чудя дали е нормално, в 14та седмица съм.  Rolling Eyes
[/quote]
Да ,правят в събота и неделя ,на мен ми прави в неделя Хубчев ,но не съм останала очарована.Сега обаче се връщам от ФМ при Ризова и направо летя от щастие и радост.Мъничето ми е добре,не искала да си покаже личицето - защото си играела с краката ,смучеше пръстите на крачето и се опитвала и втория си крак да хване ,абе направо си беше филм Joy .Тежи 1700гр днес съм точно 31 седмица,ще бъде около 3кг и малко сигурно.И аз имах болки долу в корема и се оказа ,че това е защото моята акробатка си играе - хич не и е скучно вътре...Едното е лошо ,че е  увита около вратлето с пъпната връв,ама нали ще се ражда секцио - че трябва само да ги предупредя.майчета много съм щаслива ,видях си дъщеричката,видях че и е добре вътре и направо летя...Благодаря ви много за подкрепата  bouquet  bouquet

# 167
reni72, много се радвам за хубавите новини и че си доволна от ФМ. А за пъпната връв само един съвет - следи се повече, нищо че ще е секцио Simple Smile

# 168
reni72, много се радвам за хубавите новини и че си доволна от ФМ. А за пъпната връв само един съвет - следи се повече, нищо че ще е секцио Simple Smile
Може ли да ми напишеш  как да се следя ,защото аз питах АГ какво да правя да не стане по лошо и тя ми каза - нищо ,то си е така и бебо  ти е в безопасност.... Sad

# 169
Ами най-малкото движенията следи на бебка - дали ги има.

# 170
Ами най-малкото движенията следи на бебка - дали ги има.
Мерси много ,ще ги следя - оф сега малко се притесних - откачена ми е работа...

# 171
  • Бургас
Здравейте. Чета ви всеки ден, но бях много депресирана и заядлива тези дни и за това не исках да пиша. Днес бяхме на консултация бебко е пораснал, станал е 1600гр. Доктора ми каза, че най-вероятно ще се роди над 3500 Simple Smile Успокои ме и днес се чувствам много по-добре.
честито на всички месечинки, които не успях да честитя.
Сабинка, дано и аз да имам силата и куража да се боря, като теб! Дано всичко при вас се нареди Hug

# 172
  • Бургас
Добро утро и от мен! Аз от вчера съм в голяма чуденка. Моята лекарка така и няма да се върне от отпуска и нейните пациенти ще бъдат поети от д-р Ангелов. А на мен хич не ми се искаше да попадам при него. Първо се бях настроила да раждам тук в Бургас, понеже лекарката щеше да говори с д-р Душепеев. Сега ситуацията се променя и не знам към кой да се обърна. Мислех си за Люцканов от ДМ, ама каква е гаранцията, че като дойде момента ще бъде той на смяна. Казаха ми и за една докторка от Поморие (ако не греша Димитрова се казваше), че била много добра. Абе въобще много притеснено ми стана изведнъж. Сега съм в 28 г.с и след Великдне трябваше да ходя на ЖК, та по-бързичко трябва да се ориентирам. Вие какво ще ме посъветвате?

# 173
  • Burgas, Bulgaria
Тединце - докторката от Поморие не работи в отделение ....ако питаш мен ,избери си  такъв, който е практикуващ в едното или другото родилно .... гаранции за нищо няма, но все пак винаги можеш да му звъннеш да кажеш имам проблем и съответно той да те насочи .....

# 174
  • Бургас
Да и аз това искам - някой , който да ме поеме последните месеци, да ме проследи и дет се вика да ме изроди  Laughing

# 175
reni72 не се притеснявай за пъпната връв,на мен Ризова също ми беше казала че е овита около врата но нали бебчо продължава да се движи секи ден и има вероятност да стане като при нас и да се развие....а и имате още да растете и да се развивате,,,желая ти късмет и дано всичко да се пооправи

# 176
  • Бургас
В Поморие имат отделение,ако се запишеш при Димитрова ще раждаш там.Аз последните месеци(но това беше преди 4 години) бях при нея,даже лежах за задържане там и си ме проследи като всеки един лекар,преглед на ехограф,мерки на таз ми взе и т.н.И при д-р Попов е добре,но тогава беше с хепатит и ме достраша.Но в крайна сметка не родих там,тъй като докато лежах за задържане разбрах,че извън работно време израждат само акушерките(викат д-рите само по спешност),които са много мили и са добри в работата си,но нали ми беше първо раждане и ме достраша,а за мои късмет контракциите ми започнаха в петък,т.е. точно срещу почивните дни.
Към отделението в Поморие ни насочи една мама,която роди там,а тя е сестра в първа поликлиника,което според мен си е добра препоръка.
tedincence,доста объркано обяснявам и не искам да ти прозвучи,че те агитирам да ходиш там,защото както вече писах аз самата накрая не родих в Поморие,но като цяло има добри специалисти и техника(и отношението е добро),т.че според мен си струва да разпиташ,ако има кой.

# 177
  • Бургас
При мен вариантите почнаха да се ограничават  - единият е случайният принцип в ОРБ, т.е който се падне на смяна. Другият вариант е Ангелов, да се седне с него на разговор и да му се постави въпроса. Не знам защо, ама си мисля , че ако имам предварителна уговорка с някого, ще бъда по-спокойна.  ooooh!

# 178
А,в Девата не искаш ли?

# 179
  • Burgas, Bulgaria
до колкото разбрах от приятелка, Димитрова вече не поема раждания от тази година ....
Теди за Ангелов от окръжна ли говориш .....
На случаен принцип аз бих отишла само в ДМ ,иначе не смея и предишният път за това имах уговорка с лекар ....

Общи условия

Активация на акаунт