Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 460
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • На морето!
Христос Воскресе!

Персона грата, честита ви радост! Нека сте здрави и много щастливи заедно!
Не съм ви чела, поради липса на време, особено когато сме пълна къща, но след като се разпиша ще наваксам и ще редактирам с пропуснатото.
Тединце, не мисли такива неща, по принцип по време на раждане всичко е възможно, но 98% от ражданията завършват щастливо! Пожелавам ти и твоето да е леко и безпроблемно, настройвай се психически за такова  Hug
За крампите на мен ми изписаха магнезий и отминаха. Дано и при вас отшумяват, че наистина е отвратително да се събудиш от тази болка!
Весел празник на всички, бременните да внимават с яйцАта!  Hug

# 241
  • Бургас
Христос Воскресе !

# 242
  • Бургас
ВОИСТИНА ВОЗКРЕСЕ!НЕКА БОГ ДАРИ ВСИЧКИ НИ С МНОГО ЖИВОТ, ЗДРАВЕ И СМИРЕНИЕ!
Здравейте и от нас!
Ние след малко ще се храним.След това отиваме да палим свещички в църквата.И ще видим дали ще спретнем гости.
Какви са вашите планове?
Теди, само се моли Бог да помага и вярвай в това!
Желая лек ден на всички ви!

# 243
Вярно ли е, че косата започвала да капе от бременността?

# 244
  • Бургас
Вярно ли е, че косата започвала да капе от бременността?
След раждането започва да капе, но при всяка мама е в различен месец.На мен с първото дете взе да ми капе към 6-ти месец и се справих с шампоан против косопад.

# 245
  • Бургас
Аз имам дълга до кръста коса и да ти кажа сега капе по-малко отколкото преди да забременея, но предполагам, че при всеки е различно.

# 246
Аз знам че почва да капе след като родиш или спреш да кърмиш.

# 247
Persona grata, честита ти радост! Нека Христо расте здраво и щастиво дете!!!  bouquet

По време на бременността под влияние на промяната в нивата на някои хормони ноктите и  косата стават по-здрави. След раждането/обикновено между 3-6 месец/ отново при промяна на хормонални нива започва по-силен косопад, който в повечето случаи сам се нормализира!

# 248
Честит празник мили мамчета!!Господ да е с вас  и с вашите бебоци и вашето семейство.За косата и аз да се включа .Капеше ми и след 2те раждания,с по големия ми син чак се постригах ,но по това време нямаше чак толкова добри шампоани ,след 2 раждане като започвала да капе я третирах с коприва и ампулки и ми помогнаха.Сега се кефя на косата ,но като родя ще я подсилвам задължително..а и ноктите в момента не са чупливи ...но после ooooh!
Весело изкарване на празници и почивните дни.. Hug

# 249
  • Бургас
Христос Воскресе! Бъдете здрави и безкрайно щастливи!

Не съм влизала няколко дни, защото се преместихме с мъжо. В нова квартирка сме си и смесамички. Нямаме нито интернет нито кабелна и сме малко като откъснати от света.
Лек ден и до скоро!

# 250
  • Бургас
Добър ден!
Светле, честита ви нова квартира и самостоятелност!:)
Аз сега кърмя, а Мима и тати отидоха навън.След  малко и ние се понасяме натам.
Одеве пуснах прахосмукачката, че вкъщи беше бомба паднала, а от кошарата Лъчи се залилавя и захласна и след няколко прибежки и със стирката, приключиха и опитите ми за чистене и се попариха илюзиите за блясък и чистота в дома  Crazy

# 251
Здравейте, момичета! Христос Воскресе!
Още не съм ви изчела, но бързам да се запиша във вашата темичка. Laughing Laughing Stop Аз съм от Бургас, с термин началото на м. Юни. Виждам, че вече доста сте родили, та искам да попитам има ли раждали при д-р Ковачева- секцио или май-повечето сте в Дева Мария-болницата?

# 252
аз също имам едно питане за разждалите в дева мария.....вие платихте ли нещо накрая говорим за нормално раждане и  колко ако сте.....чувала съм че уж се плащало само престоя около 30 лв.но после и ваксини и какво ли още не и ставали около 400 лв....така ли е  в действителност

# 253
Добре дошла, dusinda  Peace  мама inlove ражда секцио при Ковачева, като прочете, ще се включи с подробности Wink

didona90, не се плащат никакви ваксини. Около 30 лв. се доплаща за храна. ТВ се плаща също (ако искаш да ти я пуснат) - по 3лв на ден май беше. Ако искаш епидурална упойка - 200лв. - ако си заявила, че искаш, но не я ползваш по време на раждането - не я плащаш.
На 2 момичета знам, че се е случвало да ги приемат късно вечерта и да родят на другия ден. Тогава твоята клинична пътека изтича един ден по-рано от тази на бебчето и затова трябва да платиш 1 ден престой допълнително - около 140лв. 
Като те изписват се плаща на касата (на регистратурата). Добре е да си там и да искаш да ти кажат какво включва общата сума, защото понякога стават грешки - ти сама си знаеш какви екстри си използвала и ако има нещо объркано, ще им кажеш навреме. При мен стана така и грешката беше поправена.
Случвало се е и друго - на моя позната й взеха по-малко пари май (мъжът й платил без да иска разбивка, но като го смятаме грубо излиза повече от това, което са му поискали на касата..)

# 254
Добре дошли мамчета!Когато бях в патология в ДМ в моята стая беше родилка /имаше много родилки и
са настанили едното майче при мен/Тя раждала естествено и после си плати само храната и телевизия- съвсем нормална сумичка ,но 400 лв не плати newsm78.Та нали естествено раждане е безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт