Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Относно графиците в Света София - запазвайте си часове онлайн. Графикът вече е готов там, така че може да си запазите часове /аз така правех/ http://www.saintsofia.com/
Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много проблеми имах днес там с графиците им

# 406
didona90 - високото кръвно не е шега работа.Пази се и слушай какво ти казват лекарите. Дано всичко отмине, но ще ти кажа мисли и за бебето. Не е нужно нормално раждане на всяка цена т.е. ако се наложи секцио не се обвинявай, а знай че ще го направиш в името на бебето:)

# 407
Препоръчайте ми при кой да си направя ФМ в ДМ.

# 408
Еха, аз бих ти казала Ризова.

За кръвното много внимателно следене и то постоянно!

# 409
Лелее колко нови мами са се присъединили към  групичката. Браво! Добре дошли от мен. Аз не съм писала тук от сто години както се казва.
taftа вчера си мислех за тебе как се оправяш с децата в къщи. Дано нещата се нормализират. При нас баткото се държи много добре към братчето си , но не се съобразява , че спи и вдига голяма аларма. И друго ми прави впечатление , че почва да задава въпроси за това как се е родил, кой го бил направил така да изглежда. Даже вчера ме пита " Мамо, тебе кой те е направил така да имаш  крака, коса , ръце? " Grinning Сладурчо. Все повече ме изненадва и учудва . Има моменти , в които е толкова загрижен за бебето, че чак се учудвам. Все едно е на 6 годинки , а не на 3. Дава му да пие вода, гали го , участва в къпането, слага му бибероната в устата като я изплюе и бебето заплаче , а а аз съм в другата стая. Отива при него и му казв " Бебо , не плачи, не ядосвай мама."
Да са ми живи и здрави , само това ще кажа.  А децата са различни ,няма общо приети правила за поведение, просто tafta разликата при вас е много малка, затова така се получава. Най-важното е да не е лишено от внимание детето.

# 410
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Аз считам, че е до дете това как ще възприеме новото братче/сестриче и до това дали бебче е спокойно като цяло, защото няма да изисква 100%-ва майчина грижа /в смисъл такъв, че може да поседява по 15-20 минути в кошарка/шезлонг и т.н. и не се налага да е все в на мам ръцете/ или ревливо като моето, което я има грижата /носене на ръце/постоянно.Кака остава на заден план.И уж отдавна се облича и храни самостоятелно, сега иска ние да го правим  Mr. Green точно когато храня, приспивам, къпя или дундуркам бебо.Но като се замисля това правя по цял ден и тя не е доволна, че не получава нужното внимание от мен.Надявам се до няколко месеца бебо да пропълзи, за да си намира и други занимания, освен ръцете ми и аз да мога да обръщам повече внимание на каката.

# 411
Еха, аз бих ти казала Ризова.

За кръвното много внимателно следене и то постоянно!

И на мен ми се иска при нея, но тя прави ли ФМ все още там, защото при записването на час онлайн, името й не фигурира сред лекарите?  Rolling Eyes Трябва ли да звънна, за да попитам?

# 412
Благодаря ви, момичета за подкрепата и съветите  Hug дано скоро успеем да овладеем ситуацията, и да няма повече истерии  Praynig

Да няма някой филм с Ризова  newsm78 Беше ми казала, че от Юни няма да преглежда в Св. София, сега еха казва, че и в графиците я няма  - съмнителна работа ...

# 413
Ризова фигурира в графика на Св.София за месец май.Току що запазих час.А това за юни месец сигурно ли е?

# 414
Здравейте! И аз рядко пиша, ама беба е погълнала по-голямата част от времето ми.
Чета ви с интерес.
Коментирахте ФМ - вижте този линк: http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

Относно високото кръвно - ВНИМАВАЙТЕ! Бременна с кръвно 157/110 си е за патология и постоянно наблюдение, а не за домашно лечение. Най-безобидното, с което може да се сблъскате в такъв случай е плацентата да не снабдява бебето с достатъчно кислород и хранителни вещества. Cry Надявам се Донита вече да е о'к, а и защо не с бебе в ръце? Peace

За ревността на по-големите дечица също чета с особен интерес - опит нямам, ама може след години да се сблъскам с подобна ситуация?! Crazy

Добре дошли на новите мами и дано ви е уютно в темичката! А и аз да ви подканя да се присъедините към нас на срещите, а след време и с бебоците!!! Hug

# 415
Ризова фигурира в графика на Св.София за месец май.Току що запазих час.А това за юни месец сигурно ли е?

Ами така ми каза, като ходих да ми маха конците - понеже трябва да ида на преглед в началото на юни, тя ме предупреди, че вече нямало да е в Св.София, а в друг кабинет /само дето му забравих адреса Embarassed/.

# 416
Мацки, искам да ви попитам, когато сте за секцио по медицински причини, гинеколога, който ви следи на женска консултация, какви направления ви дава /изследвания/ за раждане?

# 417
Ризова ще е в кабинета на д-р Георгиев в Лазур. А в графика за май е има и в ДМ, но я няма за ФМ незнам защо.

# 418
  • Бургас
Ризова ще е в кабинета на д-р Георгиев в Лазур. А в графика за май е има и в ДМ, но я няма за ФМ незнам защо.

А във кабинета на доктор Георгиев сега не е ли един доктор -онкогинеколог?

# 419
january тук съм си и още 2 в 1 с юнака Simple Smile нека изчака поне още седмица. На 2-ри съм при Дорийска и се надявам да ми даде лек за тези болки, защото искаааам да поспа Simple Smile  Каката не спира да ме праща в болницата да взимам братчето, а най - новото е  "Мамо, пробвай да вземеш две бебета, ако ти дадат де"   newsm78
На наш татко ще му побелее косата  hahaha
Иначе ние не спираме с разходките Simple Smile Наслаждавайте се на хубавото време Simple Smile До скоро

Общи условия

Активация на акаунт