Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 104
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Мисля че нямат отворени врати, но аз когато ходих там на преглед, поисках да разгледам и ме разходиха. Стига да нямат много работа винаги могат да те разведат   Wink

# 601
Благодаря M3r17o Simple Smile А на теб успешен и сладък финал:))

# 602
  • Бургас
благодаря, дано е и по скорошен, че взех да губя търпение...  Whistling Grinning

# 603
Някоя мама дали е ходила скоро при Ризова  Praynig че аз си записах час чак на 29.05 в Света София при нея.
Нали каза че няма да работи юни със здравна каса и заради болничните сега се лутам при кой да се преместя. Thinking Вие при кого сте? Please help...

Знае ли се кой остава в Девата и в Света София за юни?

# 604
Здравейте мамчета .Аз ходя при Люцканов ,той поне знам ,че остава.Много спокоен и точен лекар.

# 605
Здравейте мамчета .Аз ходя при Люцканов ,той поне знам ,че остава.Много спокоен и точен лекар.

Reni миличка той кога преглежда, че не виждам да присъства в графика за месеце нито в Света София, нито в Девата  newsm78

Има ли частен кабинет?

# 606
Ето днес бях при него ,но в края на месеца е в отпуска ,от юни е пак на линия. Графика и в С София и Д Мария не е готов във връзка с тези персонални промени и болести,каза ми да му звънна към 28 май и графика ще бъде готов ,че  на 1-3 юни ме очаква секцио Simple Smile,че да уточним кога да намина за операция Grinning.Май месец му е пренатоварен ,няма свободни часове затова и не го виждаш,мамчето Grinning.Леко бременеене на теб пожелавам  Hug Hug.

# 607
Ето днес бях при него ,но в края на месеца е в отпуска ,от юни е пак на линия. Графика и в С София и Д Мария не е готов във връзка с тези персонални промени и болести,каза ми да му звънна към 28 май и графика ще бъде готов ,че  на 1-3 юни ме очаква секцио Simple Smile,че да уточним кога да намина за операция Grinning.Май месец му е пренатоварен ,няма свободни часове затова и не го виждаш,мамчето Grinning.Леко бременеене на теб пожелавам  Hug Hug.

Благодаря ти миличка

Успех ти желая и леко раждане

# 608
В Дева мария няма отворени врати. Винаги когато поискате може да ви разведат или примерно след някоя от безплатните им лекции

Днес разбрах, че д-р Бояджиев е на работа. Състоянието му било просто прединфарктно, но в момента си работел:)

# 609
Днес разбрах, че д-р Бояджиев е на работа. Състоянието му било просто прединфарктно, но в момента си работел:)

А стига бе!  Crazy Тез от Девата `що така ме подведоха, че до края на месеца няма да е на бач!? Сигурна ли си? Че и без туй ми е късно да чакам до другата неделя, да взема да звънна да попитам ли?  newsm78

# 610
Звъннах и ми казаха, че е в болничен и че нямат информация да се е върнал на работа...   Confused

# 611
  • Burgas, Bulgaria
д-р Бояджиев няма да е скоро на работа -предстои  му  стенд на сърцето .... Бог да го пази и скоро отново да е на работа .....

# 612
Уффф, ужасно е това, което се е случило с д-р Бояджиев. Дано се възстанови бързо. Той беше докторът, който ме прие да раждам. Останах с много добри впечатления от него и от визитациите му.

# 613
  • Бургас
Абе Дидона нещо изчезна, сигурно вече са се прибрали и екшънът вкъщи в започнал.

# 614
  • Ямбол
и аз съм с много добри впечетления от Бояджиев,миналата седмица той ме изписа от патологията.Дано да се оправя бързо Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт