Бургаски мамчета – 9 тема

• 41 116
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
И аз пия магнерот,но си имам болки ...Трябва да изтрая още..Тия дни не съм спирала и вероятно предизвиках това състояние Thinking,сега ще лежа поне днес.. Hug

# 526
 При мен се засилват като по прекаля със стоенето права, особено след няколко часа обикаляне започва едно схващане и едвам правя крачки.

# 527
марчела - честит ви син. Нека да ви е жив и здрав и да расте едно щастливо дете за радост на вас и всичките ви близки:)Simple SmileSimple Smile

# 528
Благодаря ви за хубавите пожелания!
За раждането-през деня работих,после отидох на преглед и после взе малко да ме наболява.На прегледа се установи 3см разкритие  Thinking.След това ходих на родителска среща и на връщане взе пак да наболява.Прибрах се доприготвих си багажа,изкъпах се и гледах Отчаяни съпруги...вече контракциите станаха на 8 мин.Викам си като свърши филма и звъня Grinning-интересна беше серията.И така свърши филма обадихме се на доктора ,взехме го и отидохме в болницата.В 10 ме приеха в 12 ми почнаха силните болки и в 2 часа родих.Имаше малко инфарктен момент с тоновете ,но Д-р Иванов реагира светкавично и спаси нашето момченце!Ами това е!Аз съм добре и се възстановявам бързо.
За болницата вземете си повече чаршафи 6 или 7.И лигнин на мен ми трябваха 3 пакета.Ако нямате брак таткото да отиде предварително на нотариус да го припознае.Вземете биберон залъгалка за бебето.Повече дрешки .Нещо разхлабително най-добре свещички за вас.Крем за гърдите Лансилох-страхотен е.Гащи за еднократна употреба.Ако се сетя друго ще добавя!

# 529
  • Бургас
Марчела, честита ви радост Божидар!Нека расте жив и здрав, много безгрижен и спокоен!

# 530
  • Бургас
Донита, благодаря за информацията! А тези записи на тонове кога е добре да започнат да се правят редовно - последният месец ли?

# 531
Явно да ти кажа... на мен с първата бременност веднъж не са ми правили запис, а сега ми казаха всяка седмица да ходя при тях до раждането.

# 532
mar4ella  благодаря за инфото ще ми е много полезно макар, че за мен има още доста време.Дано и другите майчета бъдат толкова отзивчиви откъм информация.

# 533
mar4ella24, честита ти радост! Много хубави емоции с вашето съкровище, много да ви да радва и да е много здрав! А на теб - безкрайно търпение и любов!

Мисля, че се познаваме и много се радвам да те срещна и тук!

Момичета, да питам  - как да си запиша час за запис на тонове по телефона? Дали може?

# 534
Здравейте сладурки !
Реших и аз да се присъединя към вашата групичка  Simple Smile та нали и аз ще ставам майка октомври месец. Ама какви глупости ми са в главата сега .... Прочетох че някои от вас ги вълнува преместването на д-р Ризова в Меден Рудник. Вчера ми дойде като гръм от ясно небе. Та нали тя ми дава болнични всеки месец... А сега какво ???? Каза че май до края на юни няма да може да пуска болнични, щото не си оправила нещата с НЗОК още.  Sad  А на работа съм им казала да не ме чакат и хората ми намериха заместник вече ...

Някой от Вас знае ли дали личния може да ми продължи болничния за още 30 дни? Или пък ако отида при друг гинеколог дали ще стане?

# 535
  • Бургас
Личния лекар може само до 7 дни.Другите трябва да са с ЛКК комисия.Май трябва да търсиш друг лекар за болнични.Ризова не те ли насочи към някой?Обикновено те се уговарят с техни колеги.Аз преди време бях пред същата дилема,само че при друг лекар,и ми се наложи да си плащам за болничните .

# 536
Ами нищо не ми каза  Sad  Само каза че после със задна дата ще пробва да ми ги издаде  Sad Sad Sad

ама как става тоя номер не ми е ясно

Ужас !!!!

А знаете ли дали наистина на 24 май ще откриват болницата в Меден Рудник?
Доколкото знам тя ще работи със здравна каса.

# 537
Здравейте сладурки !
Реших и аз да се присъединя към вашата групичка  Simple Smile та нали и аз ще ставам майка октомври месец. Ама какви глупости ми са в главата сега .... Прочетох че някои от вас ги вълнува преместването на д-р Ризова в Меден Рудник. Вчера ми дойде като гръм от ясно небе. Та нали тя ми дава болнични всеки месец... А сега какво ???? Каза че май до края на юни няма да може да пуска болнични, щото не си оправила нещата с НЗОК още.  Sad  А на работа съм им казала да не ме чакат и хората ми намериха заместник вече ...

Някой от Вас знае ли дали личния може да ми продължи болничния за още 30 дни? Или пък ако отида при друг гинеколог дали ще стане?

И аз съм в същата ситуация, юни месец трябва да ми издаде първия болничен 45 дни преди раждането. Вика ме на 14-ти юни в частния си кабинет, тогава щяла да ми обясни всичко. И незнам надявам се да не ме разкътават сега с тези болнични.

# 538
А Ризова каза, че от 20-ти юни е в Меден Рудник. А дали тогава я отварят незнам.

# 539
  • Бургас
За 45 дневния болничен няма проблем,издават го.Проблема е с тези преди него.

Общи условия

Активация на акаунт