Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Barbera - ако намериш готината възглавница от Амазон някъде в БГ пиши, аз пиша с future-maman на лични и от Amazon.com не става поръчка до БГ адрес, единствено от e-bay - като цената е 75 долара, но с доставка до БГ е 217 лв - наистина е страхотна и знам, че после ще я ползвам за бебо - още го мисля...  Mr. Green но и парите са много, много...

# 91
Благодаря за съболезнованията момичета!  Hug
Ина много готин този шофи. Браво!
Лъки - моя Ники очакваше бебе от няколко месеца, и сме говорили и се зарадва. А и най-добрия му приятел скоро стана батко и иска и той милия да е като него. Нежен и грижовен е към мен, пази ме и се хвали навред, редовно пее на корема и праща целувки на бебето. Но знам че идея няма какво точно го очаква. Иска братче, но все му повтарям, че каквото е, то вече е станало. Никой не може да избира дали да е момче или момиче, каквото ни се падне.

# 92
  • София
   meri-geri Simple Smile аз съм 4мик. и да с метрото и на мен ми е по-изгодно , но като се сетя за  Sick в такива моменти веднага се насочвам към маршрутката поне сядам и никой не ме затиска от ляво и дясно

# 93
Здравейте момичета
Случайно някой да се ориентира защо седмиците почват да се броят от първи ден на последния цикъл? Така се получават поне две седмици разлика докато е настъпило забременяването. В моя случай на 8 декември последен цикъл, а забременяването е настъпило на 22 декември. Следователно детето трябва да е с 2 седмици по-малко от седмицата в която ме водят 16 та седмица, нали така?
Поздрави на всички
Цвети

# 94
Седмиците се броят от първия ден на цикъла защото тази дата е реално лесно определима. Какво те тревожи? Да реално от зачеването са минали две седмици по малко, но може и една по малко или три по малко да са минали, защото овулацията е неизвестно кога се е случила.

# 95
На последната консултация ми казаха, че детето е по-малко от седмицата, в която съм. Та си мисля как да не е по-малко, като аз не съм забременяла на 8 декември, а на 22 декември. Следващият път ще питам за тези неща и лекарката.
Поздрави
Цвети

# 96
Ина значи сме почти комшийки  Peace Може да се видим и по-нататък заедно да си тикаме количките  Wink ако нямаш с кой де, че аз почти никой не познавам тук   Tired

# 97
sky съжалявам за загубата ти Hug
За съжаление това е живота. Едни си отиват, а други се раждат.

Стаси, ако болката не мине иди на травматоог. Аз съм имала подобна болка, не бях бременна. Появи се от нищото и болеше така зверски, че не ми позволяваше да си мръдна ръката. Посе се прехвърли и на другата. С подходящото лечение мина.
Нали знаеш, че не трябва да позволяваш рентген!!! В никакъв случай!!! Можеш да пиеш за болката нурофен, моя доктор ми го разреши във втори триместър.

# 98
Всъщност като казват по малко имат предвид по малко от предвиденото за г.с. в която си. те си имат предвид че две седмици средно има от цикъл до овулация. Колко е по малко.Аз минах през това и разбирам терзанията ти. В 8ма седмица ми казаха че отговаря на 6та. Хич не чаках да ме успокояват - отидох на друг лекар. Реално до две седмици разлика се счита за нормално. Но аз се притесних че дава две седмици още  в началото. Оказа че тогава е толкова малко че няколко мм разлика в замерването дава големи разлики в гестационните седмици. Най-добре иди на второ мнение. макар че нз какво може да направиш ако реално изостава много. Възможно е и да си имала по късна овулация.

# 99
  • София
Ина значи сме почти комшийки  Peace Може да се видим и по-нататък заедно да си тикаме количките  Wink ако нямаш с кой де, че аз почти никой не познавам тук   Tired
С най-голямо удоволствие! newsm10

# 100
Цвети,
въобще това не трябва да те притеснява. Седмиците се изчисляват спрямо ПМ и лекарите по тази седмица следят дали е в нормите. Но дори да е по-малко или по-голямо също не е притеснително. Те растат с часове и могат за дни да наваксат.  Hug

# 101
Добро утро.Никак не му се радвам на тоя дъжд,още повече и придружен с вятър ...излизам навън с кучето-то едно ужасноо.Пък за определяне датата на зачеване никой не може със сигурност да каже дори понякога самите родители ,но според мен самата матка си се подготвя от този момент за едно евентуално зачеване,пък ако стане -стане и е по-редно така да се определя.Знаете набъбват лигавици,зрее яйцеклетка...и тн биологични подробности.Хубав ден от мен ,аз продължавам чистката.
Скай...съжалявам за загубата.В такива моменти е  трудно да кажеш каквото и да е.
Пък като ви изчетох за по-големите батковци и каки...чак си представих какво ще е като живот и здраве дойде време за второто:))).Ма всичко по реда си.
Малко се успокоих като пишете за случките в напредналите ви месеци-не че това изобщо е допустимо ,ами просто особено на нашия етап е лудост да очакваме нечие благоволение.
Преди 2 седмици пак ми прилоша в трамвая и помолих една баба да стане-стана жената,даде ми ментов бонбон..стоя до мен докато не и дойде спирката..От друга страна колко ли благословии ше отнеса ако просто моля за това всеки път...

# 102
Цвети, и аз ще ти кажа да не се притесняваш. На мен лекарят по ЖК всеки път ми казва, че е с 2 седмици по-малко - 3 ехографа ми е правила и всеки път едно и също. Дори се съобразих с това и като отидох на БХС се оказа, че си отговаря изцяло. Предишната бременност бебето беше с 5 дни по-малко. И така се и роди - 5 дена след термин. Две седмици разлика е ок. Мисля, че повече е притеснително.

# 103
Lucky*, нес кафето е екстракт от кафето на зърна т.е по- силно. Само за информация го казвам Simple Smile

# 104
Tsweti, теб какво точно те притеснява?
Аз, ако съдим по цикъла трябва да съм с термин 15.09, но тя още първите пъти като ме гледа каза, че това не е възможно и явно самото забременяване е настъпило по- късно (късна овулация) Аз съм от тези, които не знаят кога точно са забременели  Laughing Но от там нататък, всеки път като съм ходила (през 2 седм), видеозона показваше, че бебето е потасло с 2 седм. И винаги термина ми се върти около 20-25.09. Ако докторът ти смята, че всичко е наред, няма за какво да се притесняваш.
Благодаря ви за мненията за 2-ро детенце. Живот и здраве на есен ще си покаже кой, какво и защо. Но определено ще започна да му говоря и обеснявам повече. Той и без друго е много любопитен и всеки мой отговор се повтаря със защо отпред. Зареждам се с търпение и така.
Аз за сега не се бутам да сядам в градския транспорт, защото не ми е чак толкова зле. А като съм с малкия той сам си намира място, като няма.. Започва на висок тон да пита "И аз сега къде ще седна?" повтаря го няколко пъти, ако решат да си правят оглушки пътниците. Все някой става или го вземат да седне в тях. Ами така е, трябва мъничко нахалство. Ако си траеш как ще разберат, че имаш зор да сядаш  Joy
Lucky*, нес кафето е екстракт от кафето на зърна т.е по- силно. Само за информация го казвам Simple Smile
Не знаех. Ама аз както казах, никога не съм пила нес. Просто не става толкова плътно и горчиво като нормалното кафе. Аз му слагам и повечко вода. Опитах да пия нормално, но не ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт