Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Скайче ... моите съболезнования мила  Confused

# 76
F.a.t.e,страхотна тема,както винаги!Благодарности! Hug
Sky,моите съболезнования!Много е тежко да изгубиш близък човек! Cry
При нас днес вали от сутринта,аман вече от това време!Кафенце пия всяка сутрин,по едно на ден,нормално,разреждам го с мляко.За пътуването в автобус-отстъпваха ми място,но вече чак в големите месеци-8-9.Не се съобразяват хората-особено жените,за жалост....
Дени още е много малък и няма как да разбере,че ще става батко.Понякога само му показвам коремчето и му казвам,че там има бебе,а той го гали и повтаря-бебе,бебе....

# 77
Lucky* моят син е горе долу колкото твоя на год,мисля че още не осъзнава съвсем,но още от началото му говорим с таткото,че мама има бебе в коремчето,и той казва че иска братче и като се роди щял да го гушка,но мисля че докато не се роди и не го види няма да осъзнае на 100% какво се случва.Давам пример с негови приятели които си имат малки бебета и той така се позамисля,но ше видим на есен реакцията,при всяко дете особено зависи от възрастта му е много различно как реагира.

# 78
Добро утро момичета  Hug

Скай,съжалявам за случилото се, знам, че думите са излишни  Hug
Мии, аз си пийвам по едно кофеиново кафенце всяка сутрин, не пропускам. Просто слагам малко по-малко кафе и вода, отколкото е дозата  Peace
Това с автобусите ми е най-гоелмия проблем като ходя на работа и то не толкова, че не ми стават, колкото, че е много претъпкано и имам чувството, че ще ме смачкат  Crossing Arms Кофтито е, че пътувам наистина доста - от Люлин до Плиска (за тези които са от София), хващам трамвай за няколко спирки, после метро, после ходене около 15-20 мин., всичко това в най-натовареното време  ooooh! и малко ми идва в повече не моменти  Tired ама да не се оплаквам, ще го мисля пак от другата седмица  Whistling
Лъки, знаеш ли по твоя въпрос, да не би да се е случило нещо в ДГ, или пък може малкия просто да усеща предстоящата промяна  newsm78
Пожелавам на всички усмихнат ден и слънчицето да се покаже по някое време   Nature Partly Sunny

# 79
  • София
Фейт страхотна тема  bouquet Относно по-голямото дете, моята дъщеря страшно много се радвам, че ще става кака и ми целува подобието на корем всяка вечер за лека нощ. Вчера като я взимах от градина каза, че тя с най-голямо нетърпение чака бебето да се роди. Относно ставането в обществения транспорт с първата бременност всеки се правеше на ударен. Имах даже един комичен случай - прибирам се от работа в претъпкана маршрутка в 8м. и по едно време шофьора казва на висок глас -Абе на тази бременна някой ще стане ли или аз да стана , за да седна жената smile3501

# 80
  • Варна
Скай съболезнования  Sad Точно преди една година почина моята баба, която много обичах , а месец след нея леля ми  Cry
cassiopeia_vn тази по-скъпата възглавница нямала нищо общо с евтините. Пълнежа, с който е напълнена допринася за приятното лежане  Wink Така, че ако ми се откъснат от сърцето може и да ги дам тези пари  Mr. Green Само незнам дали във Варна ги има някъде да ги видя на живо.
Дъщеря ми също много се радва за бебето. Постоянно ми гали корема, прави списъци какво щяла да му купи, как да го храни ..... Да видим като се появи , да не стане обратното  Joy

# 81
  • София
   meri-geri Simple Smile защо не се пробваш с маршрутка,ако разбира се ти е удобна, аз също съм в Люлин и в метрото направо не се издържа сутрин имам чувството , че нямам въздух Tired

# 82
  • където мечтите се сбъдват
Inna_78,браво на този автобусен шофъор!Ето това е истински мъж!

# 83
  • София
Inna_78,браво на този автобусен шофъор!Ето това е истински мъж!
Да , но за съжаление са рядкост.

# 84
  • При моите мъже...
На баткото казваме, че мама има бебе в коремчето, ама според мен той по скоро се чуди как съм го изяла от колкото за това, че има живо същество Laughing
Иначе като ми види гол корема идва и го целува и вика "бебе" Heart Eyes
Взели сме му и една кукла, която плаче, смее се вика "мама" и той много си играе с нея - приспива я, храни я... ама според мен е много малък за да осъзнава нещата. Peace

# 85
  • Русе
Добро утро и от мен момичета  Hug

# 86
Ина, честно казано и аз съм се замисляла за маршрутка, но .... от една страна имам чувството че много ще друса, а от друга габровското в мен проговаря, тъй като картата ми е все още валидна до средата на април  Mr. Green Мислех си да пробвам как е с маршрутката като изтече валидността на картата  Whistling Ти в кой Люлин си? аз съм в петицата.
Относно помощите за мамите студентки си е голям плюс ако може да се възползваш, само не мога да разбера защо са само за редовните студенти, задочниците не плащаме ли и дори по-големи такси (вчера тъкмо си платих втория семестър и). Аз в момента карам втора магистратура - задочно, първата пак беше задочно и повечето са задочни, магистратурите специално, всъщност може и да не съм права, но такива са ми наблюденията  newsm78

# 87
  • Варна
Miii и моята преди като видеше бременна жена питаше как е успяла да си изяде бебето.  Mr. Green Имам и други познати деца задавали същия въпрос  Crazy

# 88
леле много сте изписали , без малко да се запиша на края и на тази тема за няма ден Simple Smile

# 89
Добро утроооооооооооо! Hug
Как сте в този прекрасен дъждовен ден? newsm44 Аз чудесно-обожавам да вали.
Днес нашия батко си е в къщи,че вчера се прибра със зачервени очи от градината.Че за всеки случай да не помъкне нещо.Може и аз да съм се самонавила,че се разболява,защото детето нито кашля,нито нищо.Ама и как да не са му червени очите-вчера в тоя вятър на площадката ги изкарали да играят Crossing Arms Както и да е и на децата са им се стегнали душичките.
Та по повод това за очакването на второто детенце от по-голямото да ви кажа,че освен целувки по корема и "Бебенцеее,да слушаш " вече го включва и в рисунките си.И когато си пише името се учи сега да пише името на бъдещата си сестричка.Понеже вече си имаме име и си я нарича директно така. Heart Eyes Heart Eyes
Да благодаря и аз за чудната тема и честно много ме радва със каква скорост пишем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт