Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са мненията за възглавницата за бременни?
Какви са мненията за витамините за бременни жени и какви са препоръките и най-добрите витамини за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са мненията за възглавницата за бременни?
-
Какви са мненията за витамините за бременни жени и какви са препоръките и най-добрите витамини за тях?
Мненията за витамините за бременни са разнообразни. Участничките споделят опит с различни видове витамини, като Прегнакеър с Омега 3. Някои от тях споделят положителни резултати и удовлетворение, докато други изразяват съмнения и се консултират с други участници за оптималния прием на витамини. Участничките смятат, че приемането на пренатални витамини по време на бременност е важно, тъй като те са предназначени да подкрепят здравето както на майката, така и на бебето. Въпреки това участничките изразяват загриженост относно наддаването на тегло при приемането им. Те съветват да се консултирате с лекар за най-подходящите витамини и дози според индивидуалния случай. Най-добрите витамини за бременни жени са тези, които са специално формулирани за техните нужди, като например PRIMATENE. Важно е да се консултирате с лекар или фармацевт, преди да започнете да приемате витамини, за да получите персонализирани препоръки въз основа на вашите специфични нужди.
-
Какви са съветите за справяне с болката и здравословните проблеми по време на бременност?
-
Какви са мненията за спането по време на бременност?

.Гледах я тази възглавница и си припомних от План Б Дженифър Лопес как спеше на такава и мъжа и и я изхвърли през прозореца ,защото гушкаше нея,а не него:).На моя няма да му причиня това:).В този ред на мисли последните дни бяха лудница-якото пролетно чистене ,защото в неделя най-сетне заживяваме заедно.До сега беше все едно ходене напред назад-е вече ще се будим и заспиваме заедно-прекрасно е:).Взе да ме стяга и мен коремчето ама като че ли се попреуморих последните дни.Пък да ви се оплача днес бях доста потресена-качвам се следобяд около 5 в трамвая и то тъпканица..молех се да не ми прилошее както напоследък често се случва ии седнали две наконтени какички и аз с тениската с голямото шкебме и ги чувам-а тя е бременна.Е що не станахте като го забелязвате-още повече че седяха на седалките за мами.Абе прост народ сме ама кво да коментирам повече ,няма оправия;).

Тази нощ малкия се буди 5-6 пъти и към 4 вече го взех при нас, че щяхме да закръглим до 10 пъти, ако го бях оставила
Записвам се:)
Та Milena_87 аз на твое място не бих си замълчала,ама и аз съм си борец за справедливост де
Сигурно чувството е страхотно!!!
Това на обикновен 2Д ли го видяха или как? Че да знам да се надявам ли за моя преглед вторник другата седмица да се види,когато вече ще съм почти 14 седмица