Чакаме вече ритничета, от нашите СЕПТЕМВРИЙСКИ мъничета!

• 24 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
danayche,   ако чуеш колко са моите килограми и ти ще трябва да  се държиш за някое дърво като духа.  Joy хихихи, не че се гордея  Wink , но си ги имам преди да забременея и сега просто си ги подържам.   chef До момента съм качила 1,2 кг. от както съм бременна.

# 616
Да ви кажа да се посмеете Simple Smile Отиваме в понеделник на ЖК, лягам да ме види на видеозона и казвам на лекаря, че съм ходила на 4Д и са ми казали, че е момченце и в този момент на екрана на дисплея се виждат двете крачета и мъжкото достойнство в цялата му прелест. Излизаме от лекаря и мъжът ми казва: " Виждаш ли?! Това е истински мъж с две шепи .... /червена точка/. Ще пропищи квартала от него като порасне, ще гони мацките тук. "

# 617
  • София
Има ли някоя от вас, която се е насочила към Шейново?

# 618
И от мен едно включване, да си разнообразя работния ден Peace
Inna_78  аз мисля живот и здраве да раждам там, но още обмислям различните варианти...
valliav ха-ха, много яко наистина Peace
Няма да се тревожите за кг, качвате, не качвате, бебето/бебетата си растат! Аз до сега не съм качила нищо (50.3 кг/170 см), а малките растат яко...Мерси на всички за хубавите думи за мойто коремче, тепърва ще расте то и хубавее, хи хи Laughing Снимката е правена вечер, на наядено и изпито 3 л вода, че да се вижда по-хубаво, инак сутрин е много мижавко Laughing
Мойте венци засега са добре да чукам на дърво...Мия с Лакалут, ползвам конци и хомеопатичната вода на Билка за уста...
Почнах да приемам Магнерот, 3х1, от това което чета, разбирам, че магнезият е много полезен и само може да помогне на малчовците:)

# 619
  • София
   smiley_girl ако се спреш на Шейново може да обменим актуално инфо, че мойто е от преди близо 6г. Blush

# 620
Здравейте, сериозно съм притеснена за голяма част от вас - средното тегло в темата е 40 кг - надявам се да нямате проблеми с хормони, апетит или психологически - за мен това е тегло за анорексия направо  ooooh! Не знам дали е нова мода (тук съм си от по-дъртите все пак), но никак не ми харесва като тенденция и не е здравословно със сигурност. А това, че се притеснявате колко ще качите, направо думи нямам, то наистина вятърът ще ви отвее вас - с най-добри чувства  Hug
Анхела, за венците - явно си е до бременност - лигавиците набъбват и може много да ти кървят през цялото време - миналата бременност започнаха да ми кървят още преди да разбера, че съм бременна и до последния ден - всеки ден яко кръв като мия зъбите, като ям ябълка... до такава степен ми се бяха подули венците, че единият ми беше закрил част от горен зъб - след раждането така и не се прибра и ми го рязаха. В момента, в който родих обаче - край - като отрязано с нож - родих през нощта, сутринта си измих зъбите - никаква кръв  #Crazy И не съм имала проблеми със зъбите, нямам нито кариес, нито никакви поражения от бременността, но пък наистина много се грижех за тях и си плакнех често устата с някакво на билкова основа, не го помня вече. Сега пък не са ми кървяли нито един път - ходи разбери!  newsm78
А относно количките - мисля, че на много разумен вариант си се спряла - аз много рано го сложих дребният в лека лятна количка и от този момент не исках и да чуя за другата, но е важно, да е лятна с добър сенник и доста легнало положение, че ще се спи по паркове  Mr. Green
Даная, готина снимка с делфина, миналата бременност имах подобен епизод с едно абсолютно непознато коте - дойде специално при мен да легне (при положение, че бях обградена от стопаните му) и като се размърка в/у коремчето ми и Камен отвътре започна да рита (а тъкмо се бях притеснила, че цели 2-3 дена не съм го усещала да рита изобщо - бях в 5 месец) - много мил момент - все едно някак общуваха  Heart Eyes
futur-maman, за Jane - това беше най-купуваната марка аз като раждах, абсолютно всички около мен се сдобиха с еднакви триколки в различни цветове - някои бяха доволни, други - не особено. Най-тъпото беше, че всеки цвят се оказа, че върви със съвсем различна материя плат, обаче това никъде не е обявено, все едно са сложили каквото са имали  ooooh! - така че на едната ми приятелка детето лятото се свари в изкуствения плат на количката, на другата си блаженстваше в най-обикновен памук... Доста тъпо ми се стори това при подобна цена...  Naughty
Смайли, за магнерота изобщо не бих се чудила, за аспирина повече бих се притеснила и бих искала подробна информация защо да го пия профилактично  Peace За срещата - много съм ЗА, но точно този уикенд ми е запълнен с детски рождени дни, именни дни в неделя,... та няма да мога  Rolling Eyes

# 621
За болниците - не ми се струва рано за ходене на отворени врати - според мен за по-голямо спокойствие си е добре към края на 6 месец всеки да има ясна идея вече къде ще ражда  Peace
Моето мнение - много силно съм против Шейново - не са доволни като цяло тези, които познавам ,раждали там. За мен всъщност най-големият проблем е, че дори да си сама във ВИП стая, пак не дават там бебето да е при теб - на почти 100% от приятелките ми това им прецака кърменето (наливат си ги бебетата по цяла нощ с АМ, носят ги чак на сутринта, те спят и не искат да сучат, от гърдата им става трудно и се получава един омагьосан кръг, от който само една приятелка излезе с цената на нечовешки мъки и болки дълго време след раждането). Другото кофти е, че изобщо не виждаш неонатолог така - преглеждат, къпят и преобличат бебето ти без твое присъствие... Бият му ваксините без да знаеш дори кога. Аз просто това не си го представям.
За Тина Киркова от всички съм чувала положителни отзиви, много са доволни.
За Майчин дом има и ЗА и против... за раждане е много добро място според мен, а и в момента има най-космическото и ново родилно отделение на Балканите, дето едва ли не да ти е кеф да раждаш. Но пък в следродилно са едни... много дразнещи повечето. Поне бебето си е с теб и са много ВИП стаите, та няма опасност да си останеш без такава Simple Smile
За Окръжна съм чувала хубави неща, но само 1 приятелка ражда там, а и секцио се наложи, нямам много информация...
От Вита бяха доволни много хора.
Токуда са го ударили май главно на печалбарство, а и си плащаш луди пари, за да сте 4 души в стая - не го разбирам аз това, да не говорим пък, че там всичките ми прятелки родиха секцио при планирано естествено раждане - наложило се било, може и да се е наложило, ама при всички ли? newsm78
Но всяко мнение е субективно и е на база краен брой познати, така че идете на отворени врати и си помислете  Hug

# 622
Здравейте и от мен
За срещата и аз съм За, но и на мен този уикенд ми е зает.
Момичета от Люлин кой ви следи бременността? Ходи ли някой в Люлинмед?
Също да попитам има ли мами от Мусагеница, че ще се местим там и няма да познавам никой.
Момичета колко вода пиете на ден. На мен не ми се пие въобще вода, винаги съм била така, сега на сила се накарвам по литър и половина най много.
Поздрави

# 623
Ама вие наистина сте много слабички  Simple SmileПреди да забременея бях 58 а сега съм 63 вече , сигурно ще стана слон до края но всичко ми се лепи по принцип Blush

# 624
Inna_78 аз трябва да разпитам, имам познати и приятелки раждали наскоро (близката половин година там) и ще споделя после...
Ако има ден на отворени врати, искам да ида с някой! Simple Smile Мераклии?

# 625
Аз също ще се обадя да питам за отворените врати на Тина Киркова, бях на отворените врати в Шейново. Ако някой се интересува нещо за там да пита. Иначе като чета вашите килца ми идва да се гръмна, че аз съм мецанка сравнение с вас и то не е от бременноста, до сега не съм надала.
Някой знае ли как е цялото наименование на Окръжна болница, защото не мога да намеря сайта и от там информация дали има въобще отворени врати

# 626
  • София
edna ot nas в Шейново раждах преди близо 6г. и съм изключително доволна от целия персонал включително и от обикновените сестри в отделението ,единствената ми забележка беше окаяното състояние на тоалетните. В момента в Шейново дават бебето и по 24ч. при родилката , ако желае. Пише го в сайта им. А за Токуда и аз имам 3 приятелки, които от нормално раждане изведнъж минаха на спешно секцио Thinking За другите болници нямам никакво впечатление. Майчин дом и на мен ми действа някак доста депресиращо Sick

# 627
Tsweti, доколкото аз знам пълното име  е МБАЛ "СВ.Анна"

# 628
  • София
   Tsweti инетерсува ме тоалетните как са? Mr. Green

# 629
  • София
Inna_78 аз трябва да разпитам, имам познати и приятелки раждали наскоро (близката половин година там) и ще споделя после...
Ако има ден на отворени врати, искам да ида с някой! Simple Smile Мераклии?
Супре питай моля те! За съжаление съм на работа иначе много ми се иска да отида на отворените врати. Моите приятелки всички родиха преди 4-6г. и нямам актуално инфо за никъде.

Общи условия

Активация на акаунт