как иначе ще си набавя вит. Д. Някъде четох, че 15 мин на слънце са достатъчни за дневната доза вит. Д. Вариант може би ще е да го мажа 15 мин след като излезем

Вода категорично отказва да пие. Вие какво мислите? 

Вода категорично отказва да пие. Вие какво мислите?

Много е гадно, когато повръщат на фонтан. И на мен ми се е случвало Димитър да повърне така и то докато яде, изглежда му дойде в повече кърмата, но не спираше да яде. Като повърна, съответно всичко беше мокро - аз, той, чаршафа на леглото и възглавницата.

Но определено сме далеч от цяло шише
За това пък съм намислила тези дни да пробвам да й давам през нощта , когато се събуди ,вместо да ме ползва за биба..ама ще видим.. ( че нали не яде, а пък не иска с песни и гушене да се успокои та...)
, а за солените си изяжда всичко. Иначе интереса й към нашите яденето е огромен и в последно време се престрашавам да й давам по малко от всичко наше. Днес за сефте ще й правя супичка с по-едри парчета за обяд и се надявам да й хареса
Още имаме проблеми със закуската( нищо не й харесва и в крайна сметка сме си на цицата ) 

Аз с Коско ползвах на Нивеа 50+ за големи, много бях доволна, бяхме го купили от Испания и беше супер, изобщо нямаше нищо общо с този продукт тук 

Препоръчани теми