ima li bremenni maiki 5 meseca sled sekcio???

• 8 774
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви момичета за подкрепата!!!Този понеделник ходихме със съпруга ми в националната генетична лаборатория!От там Д-р Въжарова ни каза да си спестим паричките и,че диагнозата на бебчето ни няма нищо общо с генийте!Каза ни,когато забременея и между 11 и 14 гест. седмица да отидем и да направим необходимите изследвания,само те имали смисъл!Много добра,съвестна и човечна жена!Смятам да изчакаме още малко време и ще действаме по въпроса! Hug newsm51 smile3525 newsm10

# 46
Браво Веси ,изчакай колкото си решила ,почни си още от сега фолиевата ,сега се храни здравословно ,това е много лесно лятото ,и ще очакваме да се похвалиш с положителен тест .

# 47
Веси радвам се за вас и на мен ми казаха същото когато питах моята гинеколожка, че няма смисъл сега да правим тази генетика, а чак когато забременея. Не знам от какви съображения...в началото ме беше страх, но сега й се доверих изцяло. Теглих чертата на всичко и сега си чакам и аз така желаните две черти  Simple Smile Успех мила и дано времето което чакаш да мине като един миг  Hug

# 48
Аз вярвам,че и за нас ще настъпят хубави дни!И ние ще се радваме на здрави бебчета!!!Желая го това щастие на всички и на себе си,дори и на тези,които не го искат!!!

# 49
  • Варна
Аз вярвам,че и за нас ще настъпят хубави дни!И ние ще се радваме на здрави бебчета!!!Желая го това щастие на всички и на себе си,дори и на тези,които не го искат!!!

Ще стане Веси! Ще стане! Вяра, вяра и пак вяра  Hug Hug Hug

# 50
 LaughingРазбира се ,че ще станете щастливи мами ,търпението винаги е възнаградено ,здрави и красиви бебчета на всички ,които очакват чудото  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 51
Здравейте, момичета!Стигнахме до там,че се налага да следя овулацията!Но имам един проблем!Последните 3 пъти,когато ми идва МЦ,идва през 38 дни едно зацапващо кафяво течение(ако може да се нарече МЦ) и продължава много време около 20дни.Ходих на преглед при Д-р Даскалов в гр.Пловдив.Прегледаме и каза,че съм склонна към поликистозни яйчници!Предписа ми Дуфастон от 16-я ден на цикъла 2*1таблета и така 12 дни!Но от вчера се ровя в нета за инф. за овулация и разбирам,че Дуфастон подтиска овулацията,а от 14,07,2012г. трябва да започна приема му.Моля ви помогнете с инфо.А и кога трябва да започна да правя тест за ову.? newsm78 #Crazy Praynig Embarassed

# 52
  • Варна
Здравейте, момичета!Стигнахме до там,че се налага да следя овулацията!Но имам един проблем!Последните 3 пъти,когато ми идва МЦ,идва през 38 дни едно зацапващо кафяво течение(ако може да се нарече МЦ) и продължава много време около 20дни.Ходих на преглед при Д-р Даскалов в гр.Пловдив.Прегледаме и каза,че съм склонна към поликистозни яйчници!Предписа ми Дуфастон от 16-я ден на цикъла 2*1таблета и така 12 дни!Но от вчера се ровя в нета за инф. за овулация и разбирам,че Дуфастон подтиска овулацията,а от 14,07,2012г. трябва да започна приема му.Моля ви помогнете с инфо.А и кога трябва да започна да правя тест за ову.? newsm78 #Crazy Praynig Embarassed

Здравей, аз бях по същия начин. Дуфастона ще регулира цикъла. от 16-я ден е ок да се пие. При нормализиран цикъл овулацията ще е евентуално 14-я ден. В такъв случай с дуфастона няма да имаш притеснения. Ако забременееш дори ще е хубаво да пиеш това лекарство. То си е и за задържане. Не се притеснявай. Довери се на лекаря си. А за тестовете-ако се нормализира цикъла до 28-30 дни е хубаво от 10-я ден на цикъла да почнат да се правят. Успех  Hug

# 53
Благодаря ти Светле за отговора!Подейства ми доста успокояващо!Моля те кажи ми при теб как са били нещата с овулацята?Пиши ми на лични! Hug Heart Eyes  remybussi

# 54
Момичета,моля ви помагайте!Май ще се окаже,че имам поликистозни яйчници!!!А пък как съм забременяла миналата година,ако е така!Цикъла ми не е редовен,идва на 38 дни и продължава може и 20 дни!Този месец и не свършва,доиде ми на 29,06,2012г. и още не свършва!Въпреки всичко проследих овулацията с тестове и базална температура!По тях показа,че е била на 17 или 18,и двата дни сме имали полов контакт!Сега базалната сутрин е 37,00 градуса!А цикъла въобще не е спирал,едно такова ръждиво,ту ръждиво,ту чиста кръв,ту по-силно,ту,по-слабо!А от 16-ия ден съм на дуфастон(от 14,07,2012) и въпреки това не спира!Много съм объркана и не знам какво да правя!помогнете със съвет!Според вас дали може да е имало оплождане?А пък за тест,дори кръвен е много рано!!!Моля помагайте с мнения!Приемам всичко!!!

# 55
  • Варна
Веси, това твое предположение ли е за ПКЯ? По смътни спомени и аз имах такова течение в началото н априема на Дуфастона. Трябваха ми няколко месеца да се регулира цикъла. Може да направиш и друго: да ходиш на фоликуметрия. Гинеколога да следи овулацията кога настъпва. Аз от базална температура не разбирам, т.е. как трябва да се тълкува. Можеш тук да разгледаш и да питаш : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649964.0. Всичко ще е наред миличка, успокой се  Hug

# 56
Здравейте, не бях влизала тук отдавна.
Веси към теб мила, нашия случай е сходен с вашия. Дете родено с ВСМ, нашия порок беше друг също несъвместим с живота, та хирурзите от НКБ ни казаха, че няма смисъл от генетични изследвания, ти това вече си го разбрала.Раждането беше секцио.
Забраменях 9 месеца след секциото, направих първа фетална морфология при доц. Томова, реших че само тя като кардиолог ще вземе отношение към сърцето макар и в тези ранни седмици, така и стана в 13г.с. каза че според нея сърцето ще е здраво.Слава Богу така и беше, в 23г.с. направих ехокардиография в НКБ при доц. Павлова, а втората фетална беше при д-р Марков.
Сега се радваме на прекрасна дъщеря.
Насреща съм за всичко което те интересува, и аз минах през това и знам какво е.
Успех и само не се предавайте, ще минат месеците и щастието ще дойде в дома ви!

# 57
Момичета,благодаря ви за искрената подкрепа bowuu smile3525Напоследък освен семейството ,само вие ме подкрепяте истински!Не знаете с каква простотия се сблъсквам!Понеже живеем в малък град,клюките се разнасят бързо наляво и надясно,кой какво чул,кой какво недочул,разбрал,не разбрал,доокрасени и в крайна сметка пък и се намират хора,който да ми ги казват,да ми задават тъпи въпроси!Че даже някаква лекарка се изказала неподготвена:"Олиии,аз и се чудя със такива гинекологични проблеми как се е навила да ражда второ дете!"Представяте ли си!такива проблеми няма,предполагам,че се създават от гинеколожката ми,която проследи бременноста!Та не ми ли стига ужаса,който преживях,ами пък и това ли да преживявам сега!?А относно гинекологичните ми проблеми,то те се явяват сега,а не преди да забременея!!!Благодаря ви за всичко! Hug  bouquet

# 58
Този месец пих дуфастон за регулация на цикъла,защото ми идва през 38 дни и продължава доста дълго,а пък този месец и не спря(едно такова ръждиво течение),не спря даже,и когато пиех дуфастона!Но трябваше да го пия 12 дни от 16-я ден 2*1 таб.но го пих само 9 дни,защтото и без това започна да се усилва и аз само се мъчех.В понеделник вече не го пих и веднага ми дойде нормален цикъл,а днес  е мнооого силно!утре ще правя иследване на хормони и кръвна захар!А ако стане така,че да забременея смятам да направя важните прегледи при Д-р Даскалов гр.Пловдив!Някой от вас ходил ли е при него?Какви са ви отзивите?До сега само хубави неща чувам за него!

# 59
Момичета,отчайвам се!!! SadНе мога да си определя овулацията,не усещам никакви симптомий,а ето ми графиката http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1 Правя и тест за уволация е не ги разбирам и това е!

Общи условия

Активация на акаунт