Деца, отглеждани в чужбина-6

• 35 337
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Rennes, France
И от нас - Честит рожден ден на Лия  bigdance2 Tada  ura
Прекрасно детство, много здраве и усмивки.
За мама bouquet  bouquet Весел празник

# 691
Честит рожден ден и от мен на малката Лия, пожелавам й да е много здрава и усмихната  nbirthday Весел празник на мама и тате Simple Smile

# 692
  • България/Германия
Честит рожден ден на Лия!
Честит рожден ден на патерички и на Алето!
Много здраве, усмивки и безгрижни игри!

newsm59 newsm38 Gift

# 693
  • Edinburgh-UK
Честит рожден ден на Лия,с пожелания да е много здрава,усмихната и много да радва мама и тати!

# 694
  • T"A
Siiu, честита втора годинка на Лия и на теб  newsm67 Много положителни емоции и здраве ви желая!  Hug

Благодаря ви за загрижеността и пожеланията! (досега преглеждах стари постове от последните месеци)   bouquet

Ние сме си вкъщи, вече няколко седмици, но с доста строг режим и детето още не е свикнало с промяната. Не че ние сме се свикнали, де  Crazy

Лека  Simple Smile Hug

# 695
 Чесит рожден ден, Лия! Да растеш много здраво и усмихнато дете  Hug Надявам се да сте имали незебравим празник, чакаме разказче   bouquet  newsm59
  Мента Мислим си за вас редовно. Надявам се да сте по-добре. Целувки на малкия герой  Hug
  Герчи е по-добре. Изследванията са и добри, дано скоро се закрепи напълно  Praynig
  Малката след 10 дена седене в къщи се поизчисти от пъпките, но вчера почна градина и днес е цялата в пъпки, ама много  Rolling Eyes Червени и доста от тях с като гнойни връхчета или с вода пълни. Какво е това чудо незнам. Ако е шарка не вярвам да има много пъпки, да изчезнат една седмица и пак да се появят. Друго нищо и няма. Ако е алегрия от какво ли ще е. Би трябвало да е нещо от градината. Храната там е една и съща, всеки месец се върти едно и също меню. Утре ще се пробвам да запазя час са лекар, та да видим.

# 696
Благодаря ви моми4ета! Нямам комп, пи6а от тел, партито 6те е в неделя. Новини и снимки по-натам. Целувки!!!

# 697
Честит празник на Лия и на мама и от мен и весело парти в неделя!!!

Цвети, да не би да алергизира от някакви препарати в градината ( тип Белина или подобни), дано намерите причината.

# 698
Сю, да ви е жива и здрава Лия! Все така да се радвате дружно на живота! Hug  bouquet
Менти, радвам се, че се разписа. Едно птиче ми прошепна миналата седмица, че вече сте си вкъщи! Стискам палци да се върнете по-бързо към нормалното ежедневие! Hug Hug Hug
Цвети, много странно това с тия пъпки...води я на лекар и това е. Не виждам как може да е шарка, ако са завехнали пъпките и сега пак да се появят. newsm78
Стискам палци на Герчи! Praynig

# 699
Честит рожден ден на Лия! newsm59 newsm18 Много здраве й пожелавам и едно щастливо и изпълнено с усмивки детство!  bouquet Весел празник,Сю  Hug
Маритке,тук съм бе...чета ви постоянно,но не ми е пишещо.Добре съм иначе,възтановявам се постепенно.Правя отвреме-навреме някоя инфекции,но не е болка за умиране съвземам се. Sunglasses
Мента,радвам се,че сте си вкъщи вече.Как е малкия Йо-йо?
Гледам за гърнета говорите...ами Ален когато е на кеф си го взима и ми показва,че иска да седне,като седне върши голямата работа,малката почти винаги си я свършва..иначе ако реша аз да го слагам и на него да не му се ходи казва "не" и точкв по въпроса.Жалкото е,че след 20 мин му се прихожда,а аз вече съм сгънала панаирите! Crazy Иначе не ми се тръшка и дърпа като види гърнето,просто си стои и никаква не я свършва.Не съм се разтревожила кой знае колко,смятам,че няма да имаме проблем + това от едно скоро време ми дава знак,когато му се ака да се пипа по дупето,но затова си трябва концентрация т.е рядко го хващам Whistling
Амиии това е от мен,кой знае кога пак ще пиша,че сега и без телефон останах,а през компютъра не мога да вляза,че си забравих паролата абееее айде до скоро  Wink

# 700
  • Немция
Сю, 4естита втора година на Лиа- да е здраво, щастливо, игриво дете, вси4ките детски маймунджульци да ги умее и да ви спуква от смях с тях! Весело празнуване!   newsm18

Мента, Гер4и, радвам се, 4е сте на линия и 4е зву4ите така позитивно! Вси4ко лошо да остане само спомен !!! Praynig Hug

Маритке, много дълго време е останал сух Алето, браво! Ще се нау4и да ходи на тоалетна- търпение, спокойствие само, както и водене по детето!

Мис Файн, право при доктора! Аз имам опит с Бибит4ето с гнойни пъпки, беше на 3 месеца и имаше екзема по лицето заради алергията му- оттам, тьй като се беше издраскал по лицето(тоест се води отворена рана) се зарази сьс стрептококи и първо се появи гнойна пьпка на главата и след 1-2 дена цялото тяло се изпъстри с  пъпки, отново с гноен врьх. Rolling Eyes Наложи се да му даваме АБ, за да из4истим гадините.  Дано не сьм те притеснила с моя пример, не казвам, 4е при вас е сьщото, но лекар задьлжително трябва да види Мишелката.

# 701
  • Торонто/София
Siiu  - Честит 2ри Рожден Ден на Лия и от нас! Нека расте весела, щастлива и много ви радва! Весело прекарване на празника

Мента, герчи
- радвам се да ви видя отново сред пишещите - много  Hug и на двете!

При нас пак е жега и хич не се диша - днеска беше 46 градуса навън....пред стопяване сме - добре че е климатика че иначе....

Цвети - дано всичко да е наред с Мишел

Аз за памперса хич и не съм се разбързала - нашия човек и хабер си няма да стиска... сменям през 3-4 часа и винаги ама 90% от времето е направо прогизнал... иначе сяда от време на време на тоалетна ама хич не зацепва още за какво е... но знам че при батко му махнахме и дневния и нощния памперс доста бързно но само когато вече беше наистина готов - стана някъде между 3 и 3.5 защото имаше малък проблем в детската градина и беше почнал да се страхува от тоалетните и то много ... но всичко си дойде на мястото.... та както тогава така и сега ... спокойно и търпеливо... момента идва рано или късно....

толкова от мен за днес... Hug

# 702
...Цвети, да не би да алергизира от някакви препарати в градината ( тип Белина или подобни), дано намерите причината.

И аз първо това си помислих - препарати/растителност/гАдинки - нещо от този род newsm78 Дано намерите бързо проблема.

Ментичка, много си.ни прегръдки от нас! Ще свикнете и ще сте добре!

Герчи, и на теб силни прегръдки, когато можеш - драсвай по една усмивка!

# 703
  • T"A
Темата за отказване от пелени/памперси и на мен ми е актуална. Навън всички ли носите преносимо гърне? Аз слагам памперс, но Йойо не прави нищо в него и чак като се върнем вкъщи и го махна, сяда на гърнето. Но ние излизаме за кратко. Ако му слагам панталони, колко резервни да взема за смяна? И в колата на детското столче слагахте ли нещо в началото, ако евентуално се случи инцидент?

Йойо беше започнал да се отучва от памперс преди да ни приемат в болница, но в хода на последвалите събития спряхме начинанието и сега като ни изписаха веднага се отучи. Разни изпускания тук и там не ги броя, навици се придобиват постепенно... Simple Smile

Герчи, мила, малкият е добре, кръвната му картина ни притеснява малко, мерим температура по няколко пъти на ден и се молим да не ни се налага пак болница. Ходи всяка седмица на преглед и взима безброй лекарства  Rolling Eyes Ти с какви инфекции се бориш? Не знам при вас какви са практиките - тук веднага хоспитализират (поне детска онкология) при инфекция (при 38оС) за мин 48 часа. Ти с какъв central venous line си? Как е апетитът при теб? Дано не те притеснявам с толкова много въпроси  Blush

На всички Hug

# 704
  • Rennes, France
Само да ви кажа, че много се зарадвах да видя Мента и Герчи, да пишат Heart Eyes Hug
Момичета, силни прегръдки, а на малкия смелчага Йоав двойно повече Hug

Цвети, дай инфо как се развиват нещата при Мишел Hug
Фльорче, мила  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт