SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Златеее, припадам, ей! Laughing
Не стига подписа ти, ами сега и Мат  Heart Eyes

Мацки, я не се тормозете излишно.  Hug Снимката най-вероятно е крадена и използвана без разрешение, както много други. А и както каза Розичка, може просто да е подкрепил кампанията, никъде не пише, че той си е направил такава операция. Peace

# 601
  • В средата на времето
... никъде не пише, че той си е направил такава операция. Peace

Никакво правене на такава операция! Naughty Очакваме да облагороди човечеството с гените си, как така... Crossing Arms Grinning

Добро утро  bouquet Само Дженсън няма снимки секси облегнат на разни оградки и мрежи. Grinning

# 602
Добро утро  bouquet Само Дженсън няма снимки секси облегнат на разни оградки и мрежи. Grinning
Да бе, ти ще кажеш. Я виж!  hahaha

Соне, Мат си е наш в американската.  Wink

# 603
  • В средата на времето
Виж, виж...ама нищо не вида Laughing Снимката не ми излиза нещо Rolling Eyes

# 604
Не знам защо, Изи, при мен си я има. Чакай ще търся от друго място.

цък

hahaha

# 605
Не това очаквах Joy hahaha

# 606
  • В средата на времето
Злато, аз писАх секси облегнат Joy Малко ми е малка и не мога да видя погледа..може да гледа влажно, а това би променило доста Grinning

Редактирам се...появи се голяма. Не глада влажно, а леко лошо... бе младият Дженсън ми е много смешен и това си е Grinning

# 607
Ей ти го тука секси, но е в кола, не е на оградка.

цък

# 608
  • София
Момичета прекрасни, аз най-накрая завърших Джаред! Засега само снимки, а идните дни ще го сканирам(нямам скенер у нас, та ще пробвам къде сканират добре) и ще покажа и скан. Чувствайте се свободни да критикувате!  Hug
Със светкавица
Без светкавица

Цветът е по-скоро като на тази със светкавица, но там лъщят някои детайли, затова снимах и без, за да се види по-ясно. Иначе е само графика с молив(щото съм смотана, ако се бях сетила, можеше да си ползвам по-хубава хартия и креда  Laughing), сиво, бяло и черно.

# 609
  • В средата на времето
Аз не мога да критикувам някой, който може да рисува в пъти по-добре отколкото аз самата мога Grinning За мен графиката ти е супер  bouquet Има си много прилика с оригинала Grinning, какво повече от това.  Grinning

# 610
  • # супернатурална #
Oniyuri , на мен много ми харесва! И моделът, и изпълнението  Peace

цък

hahaha

Да ме извинявате, ама конА на фона е много по-секси  Joy

Ей ти го тука секси, но е в кола, не е на оградка.

цък

Пак не се вижда. Опиши  Laughing

# 611

Oooooooooсмъртена съм smile3544 . Край bishop .
Изобщо трите картинки: аватар bowuu , снимка и подпис са невероватна комбинация. Някой път ще се случи, знам Mr. Green .

# 612
  • В средата на времето
Джаред може да играе мускетар! Grinning Направо при следващата екранизация на "Тримата мускетари" да му звънят Grinning

# 613
  • # супернатурална #
Изобщо трите картинки: аватар bowuu , снимка и подпис са невероватна комбинация. Някой път ще се случи, знам Mr. Green .

Оо, дано да бъде филмирано  Praynig

А след това и "Тримата мускетари" - любимата ми книга  Joy
Дженсън го виждам като Арамис. За Джаред се колебая - в първи сезон приличаше на Д'Артанян, в периода от пети сезон си беше жив Портос, сега е един достолепен Атос.

Ето го и малко по-голям
  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 20:37 от Г. Краули

# 614
Джаред на снимки е много хубав, ама иначе не го забелязвам много, освен ако не е гол. Mr. Green

Днес изгледах епизода, още се хиля как Кас счупи Божието слово. Joy Пуц Hug

цък

hahaha

Туй е личния еднорог на Дийн. Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт