90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 431
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Добър вечер, фиданки Simple Smile
Искам да попитам за едни картофени кюфтета - в темата за рецептите гледам са писали, че може да им се сложи яйце, но пък то е белтък. Има ли проблем? Ако сложа само едно, колкото да се държат кюфтетата, за общата смес явно няма значение, така си мисля.

# 526
От една бивша фиданка знам, че ако се оформят с олио и се пекат, картофените кюфтета не се разпадат.Хем режимно, хем не е пържено.Пък вътре могат импровизации микс зеленчуци или гъби.Мисля, че ще стане вкусно.

# 527
  • гр. София
MondoCane, не може да се слага яйце на картофените кюфтета. Нарушение е.

Хари, ме е изпреварила с отговора.

# 528
За картофените кюфтета - без яйца, ако искаш да са режимни! Даже някъде четох рецепта за такива, - на Нана ли бяха, не помня... без яйца и сирене и се пекат на фурна!

# 529
Здравейте момичета.Чета ,че има доста нови кандидат фиданки.Успех на всички.Аз днес реших да си направя задушени картофи с копър и салата от домати и краставици.С две думи вечерята ми беше варива.А днес през деня бях на плодове.И всичко беше наред докато не видях един компот от ягоди в шкафа.Отворих го уж за малкия ,но и аз намазах.Та оплесках вечерята.Хем на варива ама хем и сладко имаше.Та така ми минава почивката.Бях свалила още едно кило ,но днес като се теглих пак съм си го качила.Ама поне не съм повече от колкото прекъснах режима.Още един месец и пак започвам режима с вас.

# 530
 Hug Здравейте, момичета кокичета Hug

Отчитам бобов ден:
з- портокал
о- царевица кочан
в- варени картофи с грах, царевица и зелена салата

Малко лошо се получи, защото попрекалих с количеството, ама здраве да е! Нали не съм кривнала с друга нережимна храна!  Mr. Green

П.С. Да си попитам, понеже аз ще плодувам в понеделник на 09, има ли и други плувкини с мен? newsm78 Ще ми е първият воден  Shocked Но ще го боря  Twisted Evil

# 531
Хади, поздрав  bouquet!
За всички най-приятни, уникатни и 'УБАВИИИИИ Heart Eyes!

Поредната порция смях от теб, Нану, за тази вечер!  newsm62
"Съм най-прИкрасен, съм най-красив!
Ут дИен да дИен свсие по- съвършен!"

Пожелавам го на всички!

bambiii, ще плуваме двечките!

# 532
Здравейте и от мен!   bouquet
Аз съм на гости и обикалям почти нон стоп на някъде или по други гости. Но се старая максимално да съм режимна. Ако ще на всички да се обяснявам. И хората се съобразяват с мен де. Но днес малко оклепах нещата на обяд. Към пилешкото бутче (белтъчен ден) добавих и няколко солети. Нямаше салата и бях гладна още. А и самия обяд беше много късен и така. Вечерята ми беше прясно зеле с домати + пушено сирене.
Последния ми воден ден се пада следващия вторник, но мисля да го пропусна и да карам белтъчен ден. Налага ми се да пътувам и след обяд да се срещна с приятели с които да откараме до вечерта. Мисля, че няма да издържа на вода, защотото от опита ми със предните водни дни, след обяда и вечерта са ми отпаднали, напрегнати, с главоболие....... Ако бях на плодове прекрасно бих се справила,но на вода само....... Както и да е. В почивката после ще си направя воден ден. Мисля да я спазвам стриктно, най-вече, че и мъжът ми се нави да се подложи на диетата, та ще готвя режимни манжи и за двамата. Не искам и да си помислям за качване на кг отново. Много съм доволна от постигнатото. Не си местя лентичката, защото не се меря. Когато се прибера, тогава.
Успех на всички в борбата с килограмите.

# 533
Може ли в грешната въглехидратна вечеря да ям баница със сирене и яйца? Нали е грешна newsm78

# 534
Благодаря за отговорите за кюфтетата. Simple Smile Значи няма да слагам яйце. То и аз си мислех за фурна, ама се опасявам, че ще ги извадя насипни.  Laughing Но пак ще са вкусни предполагам. Това да се потопи кюфтето в олио за да не се разпада и аз съм го чувала - щом е разпространено явно има резон. Ще опитам и както станат, аз когато съм гладна най-малко към вида имам претенции.

# 535
Не да го топиш, просто си намазни ръцете и ги оформи. Simple Smile

Може ли в грешната въглехидратна вечеря да ям баница със сирене и яйца? Нали е грешна newsm78

Искаш да кажеш, че щом може да се яде торта с яйца и сметана, дали може баница?

# 536
Да, това питам. Предполагам, че няма да има проблем

# 537
  • гр. София
Баница със сирене и яйца не може. Яйца и мляко може да се слагат само в сладкишите. Яде се едно парче и то само на вечеря.

# 538
Да, това питам. Предполагам, че няма да има проблем

Ами проблем е.Количеството белтъчини в парче торта е несравнимо по-малко от тези в парче баница, да не говорим за повече от едно.Ако ти се яде баница, по-добре си направи постна.

# 539
За баницата със сиренето и яйцата, аз лично не бих яла. Ама защо ли? Щото обичам сладко  Laughing
Иначе сиренето е направено от мляко, пък мляко нали може в сладкиша. И сиренето колко ще е на 2 парчета баница. Няма да е преобладаващия компонент. Според мен, можеш да си хапнеш веднъж, ако толкова си приритала за баница със яйца и сирене. Обаче, ако си спомням правилно, мисля Нану беше казвала, че в рецептите от книгата, за въглехидратна вечеря, никога не се използват и яйца и мляко. Мисля, че само яйца. Надявам се, че не ме лъже паметта.
До сега само веднъж съм яла солена въглехидратна вечеря(паста с броколи и гъби). Ям сладкиши и бисквити.

Общи условия

Активация на акаунт