90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 348
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Честит празник и от мен Савина  bouquet

# 556
18 Ден Варива
З 1 Ябълка
О  Грах
В Варени картофи
Някой може ли да ми кажи какво да ям щот ми остават още коло 63 дни а искам да стана 56 кг .Преди диетата бях 65 сега съм 63 значи искам да сваля 7 кг Praynig Praynig Praynig

# 557
  • В две тъмни очички
Савина, честит празник. Много здраве,щастие любов и минусчета на кантара   bouquet

След вчерашния белтъчен, днес кантарът не беше мръднал. Днес следва варива, така че
предполагам утре ще е на +
Благодаря за разясненията за следобедния плод. Вчера го пропуснах и както следва менюто беше такова - З: Ябълка, Об: печено пиле + 2л кис. мляко (не се стърпях), В: бъркани яйца+малко салата

Днес:
З: вероятно ябълка, още пия чай
Об:  Гъбки с ориз
В: Леща

И сега въпрос: в белтъчния ден не се смесват белтъците, това го разбрах, но нищо ли не се смесва? Сирене, кашкавал и мляко (като млечни) също ли не се смесват?

И прави ми впечатление, че пропих чай и то с кеф. До сега го мразех, камо ли с мед. Но явно липсата на сладко в менюто е променило вкусовите ми желания. От седмица насам всяка сутрин пия чай с лъжичка мед и много ми харесва!

Много минуси днес и хубав ден на всички

# 558
bubeto_d
млечни можеш да смесваш  Peace, месо една група, яйца са друга група, а млечните са трета.

Аз изчезвам в Родопите за 10 дена, пожелайте ми майка ми да не ми развали режима  Mr. Green
Шегувка, никой не може да ми го развали, предупредена е от сега кой ден какво да готви  Party
Днес лунувам на фрешчета, весели празници от мен и по малко прегрешения и много минуси  Hug

# 559
Айшегюл, какво мислиш, че за 63 дни няма да свалиш 7кг? Яж си по план и ще свалиш.Няма смисъл някой да ти казва какво да ядеш.  bouquet

# 560
Здравейте фиданки Hug
Днес съм в страхотно настроение от сутринта и сега реших да се вмъкна в едни дънки, които си купих преди 1 месец за лятото не вярвах, че ще сваля нито килограм и затова си ги взех по-голям размер. Е днес при обличане установих, че са ми големи и то доста, събличам ги без да ги разкопчавам от никъде. Толкова съм доволна  newsm44
Имам още много килограми да боря за да изглеждам добре, но малко по-малко имам стимул.
Днес съм на белтъчета:
З - ябълка
О - мисля да си взема печена рибка и салата домати
В - печено пиле пак със салатка

Хубав ден и се усмихвайте да не разсърдим времето Hug Party

# 561
Добро утро, фиданки.
Честит празник на Савина и на всички останали, които работят в сферата на здравеопазването   bouquet, аз ще пропусна празнуването, защото съм нощна смяна довечера, но все някой трябва да се труди и на празника  Grinning.
Тези дни съм зациклила много яко и се лашкам нагоре надолу с един кг., но го отдавам на овулацията, която при мен е по-зле и от МЦ.Днес съм на варива и съм решила да размърдам метаболизма с безсолният ориз с краставица, да видим какво ще се получи.

# 562
Здравейте хубавици Simple Smile
Честит празник на Савинка Simple Smile
Днес съм на плодчета и ще го карам на фрешове, че да го съчетая с луната, туку виж даде по добър резултат  Grinning
Хубав ден на всички аз залягам над английската лексика, че лятото се надявам да стана магистър Praynig

# 563
Айшегюл, какво мислиш, че за 63 дни няма да свалиш 7кг? Яж си по план и ще свалиш.Няма смисъл някой да ти казва какво да ядеш.  bouquet
Ами аз и тае-бо играя и други упражниния

# 564
Здравейте:)След вчерашните белтъци +0,500 кг днес,ама какво да се прави,браво на всички,май днес всички имат минуси,още съм много в началото и ще наблюдавам от какво качвам и свалям,Вчера хапнах доста на обяд и предполагах че ще има плюсове,нищо,довечера ще се разходя до стадиона да поразмърдам метаболизма...Simple SmileДнес -варива
З-малка купичка замразени череши
О-задушени картофки със зехтин,чесън и копър и зелена салата
В-мисля картофени кюфтета със зеленчуци или ще измисля нещо друго....
Слънчев и отслабващ ден на всички!!:)

# 565
Ами аз и тае-бо играя и други упражниния

Значи съвсем няма да имаш проблем.Нещата не се случват с магическа пръчица. Simple Smile

# 566
  • На топло...
Честит празник на Савинка и Синеочка  bouquet!
Нека този ден ви носи само радост Hug!

Облаче, аз само като зърна газирано и започва да ми се повдига от предусещане какво се случва в корема ми като го пия - много ми е зле от него и много ме надува килограмово, обявено е за Враг Номер 1 от години Rolling Eyes.

Илима, не се крия, цяла нощ съм го сънувала този 7-ми април, че и в училище пак имахме любимата ми математика Crazy при г-жа ...  Mr. Green. Божкееее, на сто години да стана пак ще се сънувам сбутана на чиновете и все решаваща задачки Joy.
Ще ходим с мъжете на разходка днес, току-виж и аз съм намазала нещо Laughing.
Но мисля инак да карам на чай и вода (и кааве) Whistling.
Мисля те и успех ти желая Hug!

Днес, другарки и другари,
няма хич да се манджари Naughty!
Цел ни води, толкоз свята -
широки гащи да се свличат на земята!

Joy

Хубав ден!

# 567
Нану,   Hands Clap.
Желая страхотен ден на всички!  goodscale

# 568
Нану  Hug, и успех с плуването  smile3549

# 569
Здравейте моми4ета..!Като чели днес направих едно стабилно прегрешение ....ядох за обяд ориз със спанак.Аз си го сготвих и направо съжалих като го изядох!Днес ми е белтъчен ден!Сутринта ядох ябълка,на обяд ядох ориз със спанак..за вечерта мисля да е само зелена салата защото явно не трябваше да ям спанака..но си мислех че като е листен зеленчук ще мога да го ям ,но то се оказа белтък направо ми се пререва Sad...дано да не е толкова фатално ...след 2ри плодов ден бях - 1кг досега общо 3кг махнах.Дали е голяма грешката,ЧЕ ЯДОХ СПАНАК С ОРИЗ Confused Sad

Общи условия

Активация на акаунт