90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 346
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Какъв ден ти е,бе жена?!Ако съм права и си се объркала и вместо варива си написала белтъчини,то съвсем не ти е грешен обяда.На варива си нали?!Можеш да ядеш спанак с ориз.

# 571
Като прочетох уводната част,която сте публикували пише че може да се комбинират с зеленолистни и безскорбялни зеленчуци...а в тази диета която ми прати моята приятелка пише следното:ДЕН 1 - БЕЛТЪЧЕН ДЕН
Кои храни се консумират в този ден:
МЕСО, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, СПАНАК, РЯПА, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ, ЗЕЛЕ, ДОМАТИ, ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО, КАРФИОЛ...
 Аз не мисля, че спанакът е белтък...но не знам ,моля Ви да ми кажете дали съм сгрешила нещо?! Благодаря Ви ,че отново ме изтърпяхте с досадния въпрос!

# 572
Хах откачам Simple Smile Денят ми е за варива!Обърках се Simple Smile и се успокоих,че пак не съм оплескала нещата!За утре съм си купила макарони за обяд ,а за вечерта постни меденки Simple Smile

# 573
Владимировка ако ти е белтъчен ден си в прегрешение с ориза, защото той се яде в ден за варива.... Пък за спанака гледам, че много от момичетата го ядат и в 3те дни, само в плодов не.... за него не съм сигурна, но със сигурност ориза е за варива....

# 574
  • На топло...
Хахахахахахаха hahaha.
Много е забавна Първа страница, нали Crazy?
Спанакът е белтък колкото и зеленият боб е скорбялен зеленчук Mr. Green.

# 575
Да ,да знам,че оризът е за варива!То на мен днес ми е такъв деня.По горе се обърках тъй като си мислех за спанака,че бил за белтъчния ден...и се обърках.Иначе днес ми е за варива.Simple SmileСъжалявам,че Ви обърках.Wink Simple Smile)) Crazy....

# 576
 Mr. Green Здравейте Mr. Green
Гледам много минуси, браво на всички и смело надолуу  hahaha Joy Joy Joy Да борим големите гащи  Joy Joy Joy
Днес въглехидратен, ммммм  Crazy

# 577
Здравейте и от мен.
Зачетох се за белтъчния спанак и забравих да пиша Mr. Green
Влади спанакът, ряпата, тиквичките, зелето, чушките, патладжана, домати, краставижи и т.н. и т .н. СА ЗЕЛЕНЧУЦИ, тъй че можеш да ги ядеш и през трите дни.(и вече добавят нещо режимно. )За днес си ОК, като чета и за утре също.
Аз днес пропуснах закуската за първи път от месеци на сам Sad Отидохме на село, но имахме само някаква къщна работа(там вече не живее никой Sad ) и не си носих ябълки и така си и стана 12 часа. Обядвах към 13чак когато се прибрахме. За обяд бяха шопска салата и "пържено" сирене и червен пипер. За вечеря и аз не знам, гледам да се одържам, че утрееееееее  Crazy Crazy Crazy

# 578
Фиданки имам едно въпросче, което не съм срещала по страничките... Днес ми се падна плодов и го съчетах с луната /карам го на фрешове/, та въпроса ми е когато фазата на луната се пада ден за варива например, вие си карате на фрешове и след това карате ли ден за варива или направо на въглехидрати минавате? Съжалявам ако се повтаря въпроса, но не намерих отговор..... Hug

# 579
  • гр. София
Mimsy, нищо не се заменя. Караш си по план.
Аз си взех днес дънки 29 номер. Доволна съм. Харесва ми, че дънките, които нося, не изглеждат огромни  Laughing

Плувкиня днес съм аз,
пия си вода в захлас.
Нану вече се появи.
Радвам се, че не се скри.

Нану  Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 14:28 от Илима

# 580
mimsy__ тази диета не е обвързана с фазите на луната, за това по правилата не може да местиш или прескачаш дните за да ти съвпаднат с луната. Повечето момичета тук в момента са в почивка и могат да си правят дните както им е удобно, а за нас останалите остава въпроса с късмета кога ще се паднат заедно плодов/воден заедно с луната. Rolling Eyes

# 581
Днес съм на белтъчини-даже и пържолите не ме съблазняват вече. Решила съм да я карам на салата и мляко. Пия и ябълковия пектин по 2 -3 пъти на ден.
З- ябълки+кафе
О- 1/2 л. прясно млеко+ маруля
В- 1 ч. прясно млеко+маруля.
Иска ми се да съм по-стриктна и да мога да довърша диетата с еднакви обяд и вечеря и съответните им количества.

# 582
Здравейте!  Simple Smile След варивата вчера съм -0,500 кг! Днес ВД - обяд зелена салата и ръжена филийка с лютеница! Привечер сме на РД и смятам да хапна салата и торта!
Този месец съм на 3 рождени дни и все ВД ми се пада! Както и Велик ден - ще си хапна козунак Simple Smile Месо и яйца не обичам - така че чудесно!
Всеки ден закусвам с 1 банан, затова не го отбелязвам!
Хубав ден!

# 583
  • София
здравейте Simple Smile
честит празник на всички-дано Лазаровден ви донесе настроение и слънце и ви зареди за предстоящите други хубави празници:)))))))
честито и на всички , които днес имат професионален празник-желая ви сила, за да можете да помагате на другите!

днес за радост плодовият ми ден съвпада с луната
до момента 5 ягодки и банан.
Сърбам си водичка, смятам довечера да хапна малко ябълки с канела и орехи и така:)
желая ви усмивки

# 584
оп и от мен ... днес щях да умра от глад докато дойде обяда, незнам от къде такъв глад и затова май на обяд малко прекалих с коли4еството :

з:половин ябълка
о: зелена салата, половин купи4ка яхния бял и смилянски боб и 2 филийки вита класик  Embarassed Embarassed
 за вечеря мисля да си хапна само една зелена салатка,че от този боб корема е 3 метра пред мен и не се диша  #Crazy

Нану , незнам ти ли беше или нана , но сърдечни благодарности, че ме смъмрихте така яко за 3в1-то, защото откакто го спрях кантарът започна да се движи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт