90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 345
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
 vipopova все пак си хапни малко фасул и на вечеря. Иначе няма да си режимна  Peace Било то и няколко зърна.
Честит Лазаровден на всички именици(ако има такива) и честит професионален празник на празнуващите   bouquet  bouquet
Днес съм на Вх, нищо не мога да съчетая  Mr. Green
з:фреш от грейпфрут
о:пица с гъби, тиквичка, кис.краставички,лук и чушки  Mr. Green(половин, че се наядох)
в:малко орехчета(сладките) и редче-два шоколад  Mr. Green
Утре сме на гости, но аз съм плодова и вдругиден на 9 трети воден. Днес се видях с още една дружка, с която не сме се виждали от започването на режима, като ме видя  ooooh! smile3521 newsm47 не ме позна  Laughing
Аз вчера си измих прозорците, изпрах си пердетата и сега си пера и гарнитурата на меката мебел и съм готова за агнето  Crazy
Нану  hahaha hahaha Много си надарена поетически  Mr. Green
Успех на плувкините днес  Peace  sport027

# 586
ааа всъщност кои момичета са от Варна??  newsm78

# 587
az sam ot Varna Simple Smile za6to?

# 588
Честит професионален празник работещи в здравеопазването бъдете живи и здрави!  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

# 589
  • Бургас
Добър вечер фиданчета Grinning
Честит празник на Савинка и всички грижещи се за здравето ни.
И Честит Лазаров ден.
Аз да се отчета след Трети воден вчера.
За третият месец съм -1кг. мъничко,но каквото такова Grinning
Имам скритата надежда ,че като МЦ пристигне/чакам го тези дни/
ще падне поне още 1 килце Wink.
Днес Белтъчен:
З:ябълка
О:пилешко бутче +салата домати
В:същото

# 590
  • Варна
Много сме, ей там на прословутата първа страничка има снимки от срещите ни Hug

Ехоо, привет и от мен. Лунатички как сте? Моя плодов се отлага за понеделник, тогава наистина ще го  направя, няма да бягам вече. Grinning Мисля, даже ако имам сили и за два поредни плодови, че искам едно добро прочистване преди Великденските празници, които като всяка година ги караме голяма компания на вила в Елена, и за разлика от предходната година, на тази ще ям агне, че тогава бях на плодови дни заради режима.

Успех на водните днес. Нану,Илима Hug

При мен ден за варива: (почивка)
З: ягоди
О: Супа от коприва и картофено пюре
В: Салата и пържени картофи

Специални поздрави на медицинските ни работници Hug
Честито и на именниците, дано вече пролетта остави добрите си следи  bouquet

# 591
Пържените картофи позволени ли са?!?!?!?! Аз си мисля,че цял живот вече няма да ги вкусвам ,защото са пържени...а мисля ,че по горе прочетох че пържените храни са забранени Sad Sad Sad ....А как ми се иска биричка с картофки или цацка .... Simple Smile)) Mr. Green но така е боря се със сланинката си Mr. Green трябва да се лишавам от това което обичам да похапвам Sad

# 592
Владимировка тя е в почивка и за това си е позволила картофки Simple Smile като стигнем и ние до почивката ще можем рядко да си позволяваме нещо подобно Simple Smile

# 593
Здравейте, момичета.
Честит Лазаровден!
Благодаря много за подкрепата  bouquet От сърце пожелавам на всички борещи се с пустите килограми да достигнат желаното тегло. Тя истинската ми борба сега ще започне за задържането им. А повярвайте ми с мъж гурман не е никак лесно. Въпреки, че стоически устоях на многото изкушения.
Да споделя само , че моите малки прегрешения са точно 2 пъти с баница. Но я хапвах за обяд. Е, сигурно тук там също нещо съм прегрешила, но определено бях максимално стриктна и за да съм сигурна, че не прегрешавам си хапвах почти едни и същи храни през трита месеца.
Днес лунувам и малко ме боли глава, но ще издържа.
Снейки, не е тайна колко съм висока, защото аз хич не съм. Имам скромните 1,60 Grinning Така, че можеш да си представиш с 89 килограма, каква съм била. Хората определено не ме познават, които не са ме виждали по 2-3 месеца. Днес една жена тича след мене да ме пита това аз ли съм и дали съпругът ми ме е познал. Той самият не повярва колко съм свалила, защото аз не му казвах. Само виждаше , че съм свалила. Преди 6 месеца ме остави 86, а ме намери 62. Сватбата не е моя, а на брат ми. Да дойде пустото утре. Сутринта първо ще има мерки и теглилки и после пълен отчет на обиколките.
Много минуси на всички пожелавам, леко плуване и всичко по по най  bouquet

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 23:58 от bambi2009

# 594
  • Варна
Ами да, в интерес на истината това ми е първия път в който ям пържени картофи от месеци насам. По време на режима не ги допусках, но вече много са ми са дояли Heart Eyes

# 595
# 596
Бамби, аз съм 158см. и бях стигнала до 73кг, кг, на които никога не съм била и се чувствах  Embarassed Sick, затова те разбирам....представям си какво е още отгоре да носиш  ooooh! Peace Hug
Успех при лунуването!

# 597
 Hug

Момичета, имам въпрос. Имам една лютеница, която съдържа картофено пюре и захар. Според мен не е режимна в нито един от дните. Защото ако я ям във Варива - захарта пречи. Ако я ям във Въглехидратен - пюрето пречи. Права ли съм?

# 598
Hug

Момичета, имам въпрос. Имам една лютеница, която съдържа картофено пюре и захар. Според мен не е режимна в нито един от дните. Защото ако я ям във Варива - захарта пречи. Ако я ям във Въглехидратен - пюрето пречи. Права ли съм?
Да

# 599
Добра ви вечер, мили момичета.

Честит празник и от мен!

Днес реших да изневеря на Луната. Сутринта бях много гладна, така че менюто за днес беше:

З - Банан
О - Наденичка в микровълнова и зелена салата с репички, лук и домат
В - Наденичка в микровълнова и зелена салата с репички, лук без домат

Ммм много е вкусна тази салата, решила съм това да ми е основната храна, е когато ми е възможно.

Искам да поздравя момичетата за свалените кг. Искрено ви се възхищавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт