90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 340
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Имам една лютеница, която съдържа картофено пюре и захар. Според мен не е режимна в нито един от дните. Защото ако я ям във Варива - захарта пречи. Ако я ям във Въглехидратен - пюрето пречи. Права ли съм?
Във въглехидратен можеш да я ядеш. Съдържа картофено нишесте, не пюре, така че за ВХ си е съвсем режимна.

Благодаря на всички за поздравите.  Hug

# 601
  • На топло...
Вдишай, издишай. Лапай въздух, пий вода Crazy.
Не остана от пустия ден tooth.
Благодарности за подкрепата Hug!

Илима, какви ги вършиш, да не се  Naughty...

Випопо, аз съм  hahaha Добрата, скастрила те е другата Joy.
Бабе,  Hug!

Облаче, лютеницата във въглехидратен на вечеря, ако няма да ям сладко Peace.
Всъщност ако е купешка, Савинка е права, може и наобяд (друг е въпросът, че пюре от картоф си е баш картофено брашно в кашесто състояние, та пак става и за обяд, ако не се хващаме за думата Wink).

Прегръдки на всички, отивам да се жабуря   Animal Tropical Fish.

Съм много хуууубав, Йееееее! newsm57 fiuuuuuu

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 20:31 от Нану

# 602
Нану,и аз лапам въздух цял ден,че реших,че ще лунувам.Снощи вечерях салата,а днес съм на 2 фреша и 1 ябълка.Не,че ми е гладно,ама чакам с нетърпение утре да хапна.Дали обяда да е плодове или салата,или мога да  хапна нормално?
И едно поздравче за всички отслабнали и отслабващи тела  
Hug

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 20:41 от ilein7

# 603
  • гр. София
Нану, желязна съм. Даже още не съм огладняла, което не вярвах, че ще ми се случи. Ама то човек може ли да съгреши при положение, че е влезнал в три номера по-малки дънки. Надявам се и при теб водния да върви добре.
Цял ден ми е едно такова весело. На всеки му пожелавам това чувство.
Днешният воден ден ми беше много добро извинение да не уча. Взе, че ми хареса  Laughing

# 604
здравейте,
аз не стига, че цикля от сумати време, ами и настинката ми се влоши и стигнах до антибиотик Sad ,та днес плодовия беше с добавки преди да пия антибиотика, ама няма как

# 605
Съм много хуууубав, Йееееее! newsm57 fiuuuuuu

Съм страшно хууубав, ля ля ля ля. Хиххихи! Много ми е весело!!!

Вдишай, издишай. Лапай въздух, пий вода Crazy.

В понеделник ще имам нужда от подкрепа и добри думи!  newsm62 Щото ще прекосявам океани и морета.  smile3549 Няма да ми е за първи път, така че не ме е страх, но си е друго да имаме другарче за подкрепа!  newsm03

На празнуващите днес, честит празник, нищо че той почти свърши.  newsm51

# 606
  • На топло...
Илейн, Илима Hug! Нали знаете, че си струва Wink.
Къкто вече съм казувала...
Утре нашата дружина ще тежи на половина!

Гечи, в понеделник ще ти пея на ушенце Laughing!

Лилаветка, оздравявай Praynig!

У нас кепенците лопнаха. Успях днес и да наготвя вкусно-вкусно за питомците, да покарам 15 км. колело, да понаправя палачинки и да изльокам водата от чушмята под формата на чай. В едни няколко часа ми беше много тегаво, ама уж ми мина.
Дано заспя само довечера, че на гладно зорът е голям Mr. Green...

# 607
Здравейте!

И аз я почнах тази диета преди няколко дни но не съм писала защото нямах регистрация. Имам няколко въпросчета на които не можах да намеря отговор въпреки че изчетох цялата тема и ще съм ви много благодарна ако някой ми помогне.

Първо искам да попирам - дали знаете кога може да се яде фъстъчено масло? Знам че е доста полезно но не знам дали е подходящо за тази диета? И ако може в кой ден?

Другото - дали във въглехидратния ден може да се хапва повече хляб? Например днес за обяд хапнах 2 филийки с лютеница (пълнозърнести са, а знаете че те са мънички и тънки) а за вечеря пак 2 с мед, вместо торти и т.н. Това проблем ли е? Мога ли да ги ям или да ги намаля?

И третото ако знаете кога може да се яде хумус които се прави от нахут. Живея в чужбина и тук го купуват доста. Предполагам в ден за варива но.. не съм сигурна и да си питам  Laughing

Успех на всички !

# 608
НануHug   love001 Благодаря от сега за подкрепата! Имам на работа 3 л туба, ще я напълня с УДЪ и цял ден ще сърбам!

Thin00, според мен можеш да хапнеш филийки със мед или сладко за вечеря във въглехидратен ден. Тази вечер това вечерях и шоколада, естествено. За хумуса и фъстъченото масло не съм наясно, не ги обичам. Другите момичета ще ти отговорят за тях.

Лека нощ, момичета!

# 609
  • Варна
Ей, брависимо плувкини такива, направо човек да се гордее с вас, та и да ви позавижда чак утре като решите да се теглите, най-големите убавици сте newsm03

Пържени картофи ли, яяяя, няма такива екстри, не ми е било писано да ги ям. Мъжо вика да ходим да пийнем по едно навън, а времето беше бая минаващо 20.00, та викам, кога ще излизем да хапна, ооо, и да не съм капо изядох 2-3 с.л. картофено пюре останало от обяда. Та поне ми стана режимен ден- варива. Grinning Дано кантара ми хареса вечерята Mr. Green

Thin00 :
1. Фъстъченото масло го отпиши най-добре по време на режима, бая калорично и несъвместимо ми се вижда с други храни Peace
2. Яж хляб колкото ти прецениш, да се заситиш, тук няма грамажи и порции по които да се водим. Като си гладна изяж 3-4 филии, ако не и 2. Добре ти е менюто днес Peace
3. за варива, да

# 610
Румяна Лефтерова, Благодаря! Значи това фъстъчено масло го отписвам  Simple Smile

Аз продължавам да ви следя и да ви крада менютата  Laughing

# 611
 Hug
Един отчет набързо за въглехидратен  Flutter
з- 2 банана
о- зелена салата с 2 филийки хляб
в- 3 мъфина с шоколад Blush Mr. Green Heart Eyes Crazy Crazy
Лека вечер!!! Peace

# 612
  • до моите любими хора
Ей какво ми става, но от 2 часа  съм се събудила и не мога да заспя Shocked
Нещо в последните дни ме гони безсъние, а колко добре бях започнала да спя от както започнах диетата  Rolling Eyes И какъв среднощен глад ме гони не е истина, но за сега издържам.
Иначе вчера изкарах целия ден на ябълки, да видим сега как ще ми се е отразило пълнолунието. Дано поне кантара да ме зарадва Praynig
Ще пиша по-късно резултата.
Нану пиши и ти какъв резултат постигна. Ти и днес ли ще караш на плодове? Или ще си е по план белтъчен newsm78

# 613
Добро утро дами. Днес кафето и закуската са от мен, Черпя ви за имения ми ден Hug

След вчерашната вечерна предварителнА въглехидратна почерпка съм +800, но здраве да е.
Днес ще карам(или поне ще опитам) на белтъчни  Laughing По късно ще давам отчети.
Честито и от мен на всички празнуващи по някакъв начин зветенце, дръвчета храстчета и така нататък newsm51

# 614
 Hug Честит имен ден на празнуващите.

Савинка, Нану, благодаря.  Hug Днес ми  е въглехидратен, значи може да си хапна лютеницата.

Нямам минусче. Обвинявам себе си и пепси колата.  Tired ooooh!

з - кафе с мед, морков
о - пърленка, лютеница, салата
в - нещо сладко

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 08:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт