90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 183

• 33 247
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Добро утро!След бобов имам мъничък-.Днес въглехидрати:
закуска:банан,за обяд и вечеря :макарони и краставица!
Успешна седмица!

# 691
Добро утро,дами  smile3507

лека и спорна седмица на всички  Wink

днес : плодове  Sick

# 692
Добро утро! Аз след вчерашния ден на варива имам - 300гр. браво на мен Simple Smile
Успех Фиданки!

# 693
Добро утро, фиданчици.
Усилието да издържа на изкушенията във вчерашният празничен ден и да остана режимна, тази сутрин бяха възнаградени от кантарът -500 след ВХ, нямам спомен да съм имала минус след ВХ и затова съм доволна, че се удържах вчера и прегреших само с чаша вино за вечеря.
Днес съм на плодчета за закуска и зеленчуци за обяд и вечеря.

Лека и успешна седмица от мен.

# 694
добро утро дами  Simple Smile за първата седмица от почивката съм свалила 2 кг но го отдавам на това че бяхме много болни с малката и 3-4 дни бяхме с по 39 -40 гр температура!
не изпитвам затруднение със спазването на правилата на почивката направих си и един плодов ден  Simple Smile
успех на всички и много минусчета  Hug

# 695
 Hug Hug Благодаря!!

Днес е последен плодов преди воден. Имам минусче повече от половин кг. Имам банани, ябълки, стафиди и микс ядки.

Хубав ден!

# 696
  • В две тъмни очички
И аз днес съм на плодов и също така с минусчета след ВХ. Свалила съм -0.700, като 0.500 от тях бях ги качила след варивата. Та кантара закова на 52.300кг!

Ако свекето си дойде по-рано днес ще отида да потичам малко.

Днес ще си мухлясвам на плодове....

# 697
Здравейте пак ,
За 11 дни съм свалила 5,400 кг и това въпреки , че вчера наруших! Беше ми ден за варива - но от ходене по гости не издържах и накрая към 4 часа наруших с 1 бонбон и 2 парченца баница със спанак ! Меренето беше след това към 6 и ми показа че съм отслабнала!
А има и друго за което се бях притеснила много но не спрях диетата докато не се потвърди - бременна съм! Снощи ме видяха на видео зон за потвърждение - аз веднага питах може ли да си я продължа и лекарката каза че може нямало проблем щом си ям всичко! Много съм доволна и от двата факта ! Днес продължавам със въглехидратен ден!
Само с цигарите ми е трудно опитвам да ги намаля - ако трябва ще се бия през ръцете !

# 698
Добро утро Simple Smile
След последния белтъчен бях килограм надолу,
от тогава за 4 дни не е мръднал кантара Crossing Arms
не е електронен, но ми се струва, че е малко нагоре дори

# 699
blaga, честито  Hug Пожелавам ти лека и безгрижна бременност. Не съм сигурна обаче, че ще е окей да продължиш диетата, тъй като ще ти е нужен Калций, който тук е малко оскъден. Ще се включат и другите момичета, но това мисля, че ще бъде потвърдено от тях.

# 700
  • Mars Hotel
Облаче, поздравления! Hug
Аз прекратих диетата два дни по-рано, днес трябваше да завърша, но реално започнах почивката от вчера.  Embarassed Притеснявам се, че ще се оплескам яко, такъв апетит ми се отвори. Вчера карах на белтъци цял ден, днес съм предвидила салата с филийка хляб за обяд и малко козунак за вечеря, а утре ще съм на плодове. Продължавам да ви следя, да знаете! Naughty

# 701
  • София
blaga, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Днес съм на варива. Тази сутрин бях 60 кг и за съжаление няма да мога да ги направя 59 до края, който е в четвъртък. Пропуснах водния, имах и някои прегрешения... аз съм си виновна де, както и да е. В четвъртък ще се премеря и ще дам отчет.
Имам въпрос за почивката: проблем ли е да е по-дълга с около месец? Че ще пътуваме и няма да мога да започна режима точно тогава.

Лек и минусов ден!

# 702
blaga, честито  Hug Пожелавам ти лека и безгрижна бременност. Не съм сигурна обаче, че ще е окей да продължиш диетата, тъй като ще ти е нужен Калций, който тук е малко оскъден. Ще се включат и другите момичета, но това мисля, че ще бъде потвърдено от тях.

Ами при мен е съвсем ранна не знам дали има и 2 седмици от както е станало !Следващият преглед ще е на 2 май - мисля си поне до тогава да си я продължа - чувствам се страхотно - отслабвам преизпълнена съм с енергия , а колкото до калция аз и по принцип не обичам много много мляко - особено прясно! Не знам да се консултирам ли с още един лекар преди 2 май!?

# 703
Облаче, поздравления!
Блага 83, честито! И аз бързам да отслабна, преди да се реша да забременея пак, че ако не си възвърна килограмите сега ..после ще стана 100 кила! Grinning Лека и безпроблемна бременност! Simple Smile
Аз след вчерашен плодов съм -1 кг (бях на 3 банана и 1 ябълка), но това ми се случва за сетен път....да видим сега дали ще ги задържа! Днес белтъчен - обяд омлет със спанак, вечеря огретен с тиквички, домат и моцарелка! МММ, вкусотия!Ако обаче утре пак съм с +, значи докрая на диетата на белтъчен ще ям само риба и салата, защото винаги след това съм с минус!
Хубав ден, момичета!

# 704
 Embarassed HugБлагодаря.

Блага, честита бременност и успешна, здраво бебче накрая. И успех със спирането на цигарите, защото за бебчето това е изключително важно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт