Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 384
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Само с прах няма как да стане, ако ще и златен да е. В момента за бялото съм точно с Омо, промоцията от Кауфланд. И там има дилема - не знам дали е защото беше на промоция, цената беше точно наполовина, спомняте си... но още като го отворих ми се стори малко странен на вид. Самият прах не стоеше хомогенен, както друг път. Има вид все едно вътре е смесен с много фини гранули от друго нещо. Представете си все едно да разбиете машинно този камък на изключително дребни частици и да ги смесите с праха. Crazy Освен това вътре са се образували макар и дребни малки бучици, които като пробвам да стрия с пръсти, праха не се разбива, а става на нещо като дъвка или пластелин. Не знам къде е съхраняван или при транспорта нещо, обаче за мен май е овлажнен, макар и леко. Както и да е, слагам малко повече от необходимата доза, ще гледам да го свърша възможно по-скоро, но досега такъв фал с Омо не съм имал, но досега и Омо на промоция не съм купувал. Laughing При тези, които тогава си взеха, има ли такова нещо, забелязали ли сте?

# 706
  • София
Argent, аз винаги успявам допълвайки ето с това http://bornbg.com/index.php/categories-1/preparati-za-petna/arie … -petna-750gr.html . Преди имах закупен от Гърция, а сега имам от Англия и от двата съм супер доволна.Пробвала съм и течен,закупен от Карфур, също съм доволна Peace

# 707
Ми освен от Карфур да си взема и аз. Само там не знам точно какво производство е. Гес нали преди известно време беше писала, че при различните държави е с различно качество.

# 708
  • София
В Кауфланд има едни малки сини тубички, по 3-4 лв, на всяка има картинка и надписи за какви петна е.
Аз имам един препарат за органични петна - трева, прашец, кръв, какао и пр. Купувах го от Хит и съм доволна.
Обаче, да ви се оплача - сладоледите с "какао" на Нестле имат някакъв гаден оцветител, който почти не се пере!

# 709
  • София
В Кауфланд има едни малки сини тубички, по 3-4 лв, на всяка има картинка и надписи за какви петна е.
Аз имам един препарат за органични петна - трева, прашец, кръв, какао и пр. Купувах го от Хит и съм доволна.
Обаче, да ви се оплача - сладоледите с "какао" на Нестле имат някакъв гаден оцветител, който почти не се пере!

Не само Нестле Joy /оф Делта и Нестле дали не са едно и също  newsm78/.Моята дъщеря вчера изцапа бялата си рокля от фунийката на небезизвестния Чи-чи и я пуснах с таблети за бяло на Персил плюс допълнителна таблетка от тези на Карфур за избелване и петната си стоят.Сега съм накиснала роклята в Ариел на прах за петна,какъвто предложих по-горе да видим ще изпере ли какаовата глазура от фунийката на сладоледа Thinking

# 710
  • София
Ми освен от Карфур да си взема и аз. Само там не знам точно какво производство е. Гес нали преди известно време беше писала, че при различните държави е с различно качество.

Ако трябва да съм честна точна тази серия на Ариел за петната не съм я засичала скоро в Карфур,но там напоследък доста празно ми се струва откъм паралелен внос на препарати Peace

# 711
  • Варна

Не само Нестле Joy /оф Делта и Нестле дали не са едно и също  newsm78/.

Да, Нестле купи Делта.

# 712
  • София

Не само Нестле Joy /оф Делта и Нестле дали не са едно и също  newsm78/.

Да, Нестле купи Делта.

Дааа,сетих се,макар да не обръщам особено внимание на рекламите им Peace

# 713
Да, Нестле купи Делта.
...и сладоледите станаха отврат. Всичките - еднакви на вкус. А любимият ми Бос вече не е същият. no

По темата: едва ли има оцветител точно в какаовата/шоколадовата част. Какаото си е достатъчно наситено на цвят. Плюс това оцветителите в храните не се перат толкова трудно.
Какаото/шоколадът обаче си е доста гадно петно. В него има и протеини, и мазнини, и цвят, че сигурно и емулгатори и такива петна са направо неразбиваеми. Но сигурно Ариелът ще се справи. Аз с такива петна действам като правя кашичка от препарата против петна и я мажа директно върху петното. Ако не стане с накисване, veka, пробвай така.

# 714
  • Варна
Да, Нестле купи Делта.
...и сладоледите станаха отврат. Всичките - еднакви на вкус. А любимият ми Бос вече не е същият. no

По темата: едва ли има оцветител точно в какаовата/шоколадовата част. Какаото си е достатъчно наситено на цвят. Плюс това оцветителите в храните не се перат толкова трудно.
Какаото/шоколадът обаче си е доста гадно петно. В него има и протеини, и мазнини, и цвят, че сигурно и емулгатори и такива петна са направо неразбиваеми. Но сигурно Ариелът ще се справи. Аз с такива петна действам като правя кашичка от препарата против петна и я мажа директно върху петното. Ако не стане с накисване, veka, пробвай така.

По темата, понеже съм работила в Делта. Mr. Green Какаовият сладолед се прави от бракуван друг вид сладолед, т.е. под какаото може да има друг вид оцветител, който какаото е "покрило".  Peace

# 715
Аз затова купувам Дарко, Делта/Нестле отдавна са в моят черен списък.

# 716
По темата, понеже съм работила в Делта. Mr. Green Какаовият сладолед се прави от бракуван друг вид сладолед, т.е. под какаото може да има друг вид оцветител, който какаото е "покрило".  Peace
Ще ги бракувам аз тях! Направо имам чувството, че ни имат за прасета. Те затова тези петна са невъзможни за изпиране. Кой знае какъв бъркоч е сладоледът.

Sourcherry, пробвала ли си Кри-кри. Гръцки са. Имат уникално вкусни сладоледи (по-скъпчките, естествено). А най-любими са ми Algida/Wall's/Langnese и т.н. в различните държави с различно име. На Юниливър са. Тук-там ги има паралелен внос, ама 8 лв. кутията Confused

# 717
Гес, Кри-кри не съм опитвала. Алджида купувам редовно, до нас има и фризер. В техни фризери вече има и Дарко.

# 718
  • София
Кри-кри ги открихме още 2008 година в Гърция като невероятно вкусни сладоледи.Имаше тогава един Скубиду дъщеря ми ядеше по 4 на ден.Естествено то е малко сладолед в голяма кутийка,но има играчка.Всъщност винаги съм се възхищавала на гърците,че правят сладоледи,които да грабват децата и с вкус, и с търговски вид Joy

# 719
  • Варна
Ще ги бракувам аз тях! Направо имам чувството, че ни имат за прасета. Те затова тези петна са невъзможни за изпиране. Кой знае какъв бъркоч е сладоледът.

Работила съм преди 15 години там, така е по технология. Под бракуван сладолед, нямам предвид развален или с изтекъл срок на годност, а този който е излязъл със сгрешен грамаж или този , който излиза при пускане/ спиране на машината. Но пък съм виждала как преседява цял ден в открити корита и след това се преработва. Аз какаов сладолед не ям. Sick
Спирам със спама. Peace

Общи условия

Активация на акаунт