Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 631
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Ако пише white,ще е по-избелващ,мисля.

Не мисля, че тези, които са предназначени специално за бяло, са по-избелващи от универсалните, в които, така или иначе, също се съдържат кислородни избелители, но нека запознатите да кажат. Съдя по собствения си опит. Жена ми вече няколко пъти пуска едно мое бяло ленено яке с Омо и като гледам как светна, явно наистина избелва доста, а се води универсален.

За тези, които се интересуват - получава се много сполучлива комбинация между Омо Supreme 12 и сива Semana. Много чиста и свежа миризма. И трайна освен всичко друго. Вече трети ден спим на едни чаршафи, прани с тази комбина, и няма отмирисване. Голямо густо вечер като си легнеш. Гардероба като си отворя, също ме полъхва. Simple Smile Пробвайте ако не сте опитвали точно тази комбинация досега.

aventita, 40 перални за 32 лв. ми се струва малко надуто като цена.

# 211
А някакви мнения за тоз омекотител?

# 212
Този специално не съм го пробвал, но съм ползвал от същата марка. Дори преди време бях писал за нея. Тези, които аз пробвах, бяха супер. Много ми харесаха.

# 213
А някакви мнения за тоз омекотител?

Това не е ли душ гела им? newsm78Омекотителя им ми харесва,но друга туба беше

# 214
  • София
Имам едно гръцко Омо, течно, което се води универсално, в къщи го ползвах само за бели дрехи, но понеже ми омръзна миризмата, го занесох на село и там изпрах шарените завеси с него. Избеляха. Вярно, че не бяха прани 1 година, ама чак пък толкова да са били мръсни, че да им се промени съществено цвета, не. Повече никога няма да си купя универсален прах!

# 215
Е защо - можеш да си купуваш, но го ползвай за бяло или дрехи с преобладаващо бяло и бледи цветове.

# 216
  • София
Просто ще си купувам такъв за бяло. И отделно за цветно.

# 217
Намерих магазинче за паралелен внос от Германия и се загледах в Персил Мегаперли за цветно. Цената за 40 пранета беше 32 лв., добра цена ли е или е скъпо?
И последно, скоро ми предстои пътуване до Испания и тъй като ще бъдем с два чекирани куфара започнах да се замислям дали да не си донеса поне един прах за пране от там. От табличката се ориентирах към Ariel, Skip и Wipp, но ако може да ме ориентирате каква цена би била нормална за прах от такъв клас.

aз купувам Персил Мегаперли на 14 лева, 20 пранета. Което значи, че 32лева  за 40 пранета е много скъпо. По моята логика трябва да е до 25 лева.  Stop

# 218

Това не е ли душ гела им? newsm78Омекотителя им ми харесва,но друга туба беше

Да, така е. Не съм забелязала, че е душ гел, но омекотителят изглежда по същия начин. Днес го видях и на аромат ми хареса, затова питам за мнения.

# 219
aз купувам Персил Мегаперли на 14 лева, 20 пранета. Което значи, че 32лева  за 40 пранета е много скъпо. По моята логика трябва да е до 25 лева.  Stop
Какви са тези мегаперли за 20 пранета? От доста време опаковката е за 18 пранета, а тази година отново намалиха броя на пранетата е вече течните и мегаперлите са по 16 пранета. Персил вече се очертава като много скъп прах.

# 220
aз купувам Персил Мегаперли на 14 лева, 20 пранета. Което значи, че 32лева  за 40 пранета е много скъпо. По моята логика трябва да е до 25 лева.  Stop
Какви са тези мегаперли за 20 пранета? От доста време опаковката е за 18 пранета, а тази година отново намалиха броя на пранетата е вече течните и мегаперлите са по 16 пранета. Персил вече се очертава като много скъп прах.

сега погледнах плика. 18+2 Gratis пише. Права си, че стандарта не е 20, но моята е такава и не съм заблудила никого. 

# 221
Не съм казала, че си заблудила някого. Странно ми стана за опаковката, но това се изясни. Напротив, права си. Например в амазон мегаперлите за 40 пранета са 12.99 евро.

# 222
Нещо не съм привърженик на тези форми. Laughing Нито на мегаперлите, нито на капсулите с гел (еко дозите). Излишно се оскъпява продукта по този начин, да не говорим, че за нашата твърда вода една капсула изобщо не е достатъчна и трябва да сложа две, за да имам добър резултат. И по този начин едно пране ми излиза значително по-скъпо отколкото когато ползвам прах или гел. Но това всъщност сме го дискутирали много пъти. Просто за мен тези алтернативни форми са един неоправдан разход.

# 223
Ариел най-много ми допада.

# 224
  • Бургас
Оо, да! Комбинацията на Argent наистина е страхотна. Омо и сива Семана!
Бях писала назад, че много добре си импонират Омото с един бял паралелен Ленор, но сегашната комбинация е чудничка.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт