Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,да се включа и аз,от скоро пиша,иначе често посещавам форума. Тъй като сме алергични към праховете, пробвах с универсален прах за пране на Amway. Останах очарована, не са силно ароматизирани , не те сърби тялото и е икономичен. 

# 241
Какво значи, че е икономичен?

# 242
Ами 3 кг прах ми стига за около година , все пак сме четири човека вкъщи.

# 243
Ами 3 кг прах ми стига за около година , все пак сме четири човека вкъщи.

Shocked Вие веднъж в месеца ли перете?

# 244
 Grinning  Само два-три пъти в седмицата. Взех го май месец миналата година и имам още. А вашият прах за колко време стига ? Преди ползвах течен Perwoll ,но откакто взех този не мисля да го сменям, Един прах за всичко,улеснява ме.

# 245
Вземи си пак Perwoll, заслужава си ако е на промоция защотото наистина освежава цветните дрехи.

Peace

Аз лично не обичам да циклия на една и съща прах и затова избягвам големи пакети, примерно един Tide+ Lenor от две кила стига за два месеца.

Ariel е за спешни случаи ако много се намърлям с грес в гаража или някое пиле ме насере.

bowuu

Миналата година си купих задушени гъби със сос от KAUFLAND...торбата  обаче ми се обърна, капака на кутията и цялата манджа плисна и напои нови дрехи и други покупки с два литра запържено олио.

newsm78

Така се беше офляколо всичко, кисна два часа в PERSIL GEL и топла вода и се изпра де.

chef

# 246
  • София
Отказах се от диксан,взех вчера персил перли за цветно.Пуснах една блуза с петна от грес и масло,изпра я идеално.Само аромата му не ми харесва,същия като персил течен за черно,но по слаб.

# 247
  • София
Gotza, откъде го поръча?

# 248
  • София
купих го от борн/16лв за 18 пранета/,скъпичък ми е  обаче.Пускам на седмица 4-5 перални цветно и 3-4 бяло.

# 249
  • София
  bouquetблагодаря ти!

# 250
Grinning  Само два-три пъти в седмицата. Взех го май месец миналата година и имам още. А вашият прах за колко време стига ? Преди ползвах течен Perwoll ,но откакто взех този не мисля да го сменям, Един прах за всичко,улеснява ме.

можеш ли да кажеш като цена как ти излиза? По твоите думи пускаш около 100 перални годишно. Има добри универсални прахове за 100 перални на около 25 - 30 лева.

# 251
Има добри универсални прахове за 100 перални на около 25 - 30 лева.
Кои например? Peace

# 252
Кои например? Peace
Lanza - 70 пранета - 13 лв - значи по две - 26 лв за 140 пранета. Та каква е цената на този прах на Амуей?

# 253
Кои например? Peace

преди две седмици видях Dash нa 30 лева за 95 перални. Но аз не купувам такива големи опаковки и не мога да се изкажа за качеството му. Във всеки случай беше немски. Ще потърся снимка в нета, да го покажа. Последно прах с  Dash компакт преди няколко месеца.

# 254
      Здравейте, праха струва към 80 лв. Съгласна съм,че не са малко,но тези пари ги давам накуп ,а не по малко за през няколко месеца. После като ги  разхвърля по време ми идва като цена пак такова,но поне не се притеснявам дали и този прах няма да го подаря на някой ,защото не се понася  от нас.

Общи условия

Активация на акаунт