Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 417
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
За миризмата на блато да ви кажа какво ни се случи. При нас нямаше такава миризма, но помпата работеше трудно и я сменихме. При тази операция (много лесна) видяхме една гофрирана тръбичка с диаметър около 2-3 см която излиза от казана и не е тази за мръсната вода. Беше пълна догоре и натъпкана с кафява гадна кал. Мъжът ми каза че това било маркуч за ниво или за въздух вече не помня за какво ( а и не разбирам много). Наистина беше потресаващо колко много кал се е събрало. Тя пералнята е доста стара и никога не беше ремонтирана, но проблем с изпомпването имаше. Затова съвет от мен ако не сте го правили проверете си тази тръбичка и си почиствайте редовно филтъра на помпата.

# 571

Но по мои наблюдения да ти кажа, смесват се силен омекотител и парфюм. Ето примерно мъжът ми вчера беше с Light Blue, който мирише на лайм, но по кожата му се усещаше и сладкото от един зелен омекотител на Ленор, което малко или много променя миризмата на парфюма. Не е болка за умиране, де...

Според мен всеки по-силен и оригинален парфюм би надвил миризмата на омекотителя. Трудно е за вярване, но имам зимни пуловери, които се перат всяка седмица зимата и след изсъхване, с какъвто и да е омекотител, миришат на Aqua Bvlgari. Просто миризмата остава. Преди известно време си изпрахме зимните дрехи, за да ги приберем вече. Наесен като ги изкарам тези пуловери съм сигурен, че още ще миришат на парфюма, защото същото се случи миналата година. Много го харесвах и все още го харесвам, но след няколкогодишно ползване го смених, защото стана прекалено банален и всеки втори мангал по улиците вече мирише на него.

Така е бе човек, надвива го, но миризмите се смесват. На мен не ми пречи, стига да не стане голяма боза. Иначе като си гладя дрехите и със затворени очи мога да кажа коя е моя, на мъжа ми и коя на дъщеря ми, защото си мирише на тях, а и тримата използваме оригинални парфюми.

Скрит текст:
Aqua Bvlgari е жесток! Пробвай, ако не си на D&G Light Blue, мисля, че ще ти хареса. А и мангалите го мразят Joy (не съм срещала всеки втори "мангал" да мирише на него)

На мен изобщо не ми харесва дизайна на омекотителя ми Орхидея/Момина сълза на Семана. Прекалено ми е шарен... но съм наясно, че си има изисквания, които се препокриват, а като миризма и трайност наистина е трепач.

# 572
Булгари Аква е класика и аз много го харесвам. Моето мъж го ползва и не иска да го сменя Laughing.
Долче и Габана Лийт блу е аромат, който свързвам с моя стара любов Heart Eyes.

Фри, този маркуч е за нивото на водата.

# 573
Дали ви харесват опаковките на Фикосота, или не - няма значение. Създадени са такива не да ви харесват, а с цел - да се открояват на регала. Като хвърли човек един поглед на регалите с перилни препарати, кое вижда най-напред - яркият Тайд и яркият Савекс, също и Бонукс, който пък е ярко червен.
Тоя номер са го измислили преди 66 г. в САЩ създателите на Тайд: ярко оранжева опаковка, оранжево-жълто лого, подобно на мишена, и сини букви със специфичен шрифт. Дизайнерът е Доналд Дескей. Това е толкова успешно, че дизайнът на логото на Тайд е променян съвсем леко само един път за 66 години - за 50-годишнината на марката. В дизайна на окаковки всичко се прави с цел, а Фикосота доста добре се учат от опита на старите компании.

# 574
  • софия
Щандът на Борн в Халите е затворен.

# 575
Мдам, Гес е както винаги права.
Когато бях студентка (завърших 2 магистратури, една от които Клинична психология) имах много добър преподавател по реклама. Спомням си много ясно, че още при първият лекционен курс, човекът извади една стара реклама на прах за пране Тема (ако я помните - една яхта, мъж и жена в ослепително бели дрехи, разкошен син океан и т.н.) - слоганът беше - Тема: без фосфати.
Идея съм нямала какво е фосфати и защо е редно те да се избягват. Тогава никой не говореше за това и се знаеше малко. Та човечецът тогава ясно ни даде да разберем, че рекламното послание на прохождащата тогава Фикосота е не на място, защото това не говори нищо на повечето от нас.
Оттогава мина много време, в Темата има фосфати, опаковката и съдържимото са съвсем различни и така.
На мен също много опаковки не ми харесват, но разни умни глави ги измислят и се налага да бъдат направени именно така. Пък и опаковката при доста умни потребители не продава, а съдържимото.

# 576
И джаджите в казината мигат на определен интервал и в определни цветове, които влияят на мозъка по начин, който освен, че привлича, но и "зомбира" до степен на НЕ прагматичност.
Това с рекламата ми е ясно, както и със цените, които завършват на 99 - комбинация от цифри, която е установено, че действа на мозъка като магнит и като команда.
Но отдавна не се хващам на номера с открояването. Тези омекотители ги пропусках точно заради шаренията, обърнах им внимание само защото Sourcherry подаде ключовите за мен думи - момина сълза и трайност.

# 577
Ще взема и аз да пробвам омекотителя без аромат на ДМ, а праховете им
как са като качество? Аз съм ползвала само течния им за дрехи от естествени
тъкани, който е добър.
Скрит текст:
Аржан, аз пък си мисля, че Бльо на Шанел много ще ти отива

# 578
Мдам, Гес е както винаги права.
Когато бях студентка (завърших 2 магистратури, една от които Клинична психология) имах много добър преподавател по реклама. .

Аз много харесвам тази специалност, въпреки че имам друга професия. Смятам, че е много интересна област, в която може човек да се развива.

# 579
Да, хубава е специалността. Мерак ми беше медицина, поради малка причина не се явих на изпитите и така.

Звездичке, аз пък съм толкова любопитна, че опаковката изобщо не ме притеснява - трябва да пипна и да подуша всичко ново по рафтовете. Има едно магазинче за паралелен внос в квартала, побърквам клетият продавач, докато си избера омекотител или течен препарат. В супермаркетите е по-лесно - отваряш и душиш. Моето дете така е свикнало, че само да види нова опаковка и отива и той да мирише Embarassed.

# 580

Звездичке, аз пък съм толкова любопитна, че опаковката изобщо не ме притеснява - трябва да пипна и да подуша всичко ново по рафтовете. Има едно магазинче за паралелен внос в квартала, побърквам клетият продавач, докато си избера омекотител или течен препарат. В супермаркетите е по-лесно - отваряш и душиш. Моето дете така е свикнало, че само да види нова опаковка и отива и той да мирише Embarassed.

Дъщеря ми е така, Sourcherry.  Grinning Всичко ново трябва да се пипне, подуши и прочие. Явно от мен е прихванала по манията ми, свързана със чистота и аромотерапия. Wink
Казват, че очите са най-важни при първо впечатление, но аз бих добавила и миризмата. Първо поглеждам, после обдушвам.  Simple Smile

# 581
Вярно е, че очите първо купуват, но аз съм от лудите и зная, че често в кофти опаковка може да се крие истинско съкровище. Така че нищо не пропускам Laughing.

# 582
Аз пък ги пропускам и се връщам към тях само ако ме зарибят отнякъде.  Wink
Не обичам кофти опаковки, даже вкъщи всичките ми почистващи препарати съм си ги подредила по красота. Crazy Грозните -отзад, красивите - в предната редица.  Laughing

# 583
Аз пък ги пропускам и се връщам към тях само ако ме зарибят отнякъде.  Wink
Не обичам кофти опаковки, даже вкъщи всичките ми почистващи препарати съм си ги подредила по красота. Crazy Грозните -отзад, красивите - в предната редица.  Laughing

hahaha Joy Представям си го Crazy Hug

# 584
Някакси е обидно някой да си пробутва продукта в опаковка, правена на Paint. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт