През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 28 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Дафи - не се шашкай:) и моите ритничета са много ниско долу newsm32, но то просто бебето все още е под пъпа и няма как да те рита по-високо. Така, че колко е надут над пъпа няма какво да те притеснява;)

А за роклите newsm03...не е задължително да са неудобни:) аз не говоря за тип шаферски рокли:) Винаги съм избирала 100% памук, мекички и удобни за обличане. Харесва ми, че така като излезем по топло е по рокля, после като захладнее мога да сложа клинче под роклята или тениска или жилетка:) Не мисля, че и неудобно...сега вече като е голяма и сама си избира тоалетите почти ми е невъзможно да я облека с нещо различно от рокля Wink Wink А за токчета, лак за нокти и т.н. СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ!!!!!!та това си е вредно!!!!

# 661
Слагала съм лак за нокти на Ема, но безцветен и само, когато има тържество или е шаферка например. Обяснявам й, че тъмния лак крие мръсотията под ноктите, а безцветния показва грижа за ноктите и изглежда чудесен особено на светлина. Целта ми е, да не й отказвам, защото ще иска повече. По-скоро съм избрала по-малкото зло. Тя загуби интерес доста бързо, което и за двете ни е ОК. За червило ползва безцветен детски гланц, пак когато има повод или когато е студено и съм обяснила, че червилото и гребена са като четката за зъби - лични! Миналата година й подариха деодорант и парфюм - тях също ползва само при повод, като обяснявам и знае кое къде се слага и как. Предпочитам аз да я науча

# 662

Ето такива рокли имам предвид:)

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 663
Наскоро фризьорката разправя как забравила да лакира дъщеря си(предучилищна) и сутринта видяла лака в чантата си и лакирала детето в детската градина, а госпожата и казала да влязат вътре на масичката да и е по-удобно  Shocked. И оттам още 5 момичета и тях да лакира.
Е, не... ужасссс  Sick Sick Sick Sick
Оф, мен вече ми писна от тази хрема  #Crazy мисля да си взема някакви витамини, мисля, че може и да не са за бременни, нали?! и да пия, че на преглед съм чак след 10 дни  newsm78

# 664
  • Където си поискам:)
Мацки влизам сега и искам дави напиша на бързо че в " На кафе " говорят за детските столчета за кола Hug Аз ще го гледам

# 665
Тия в На кафе са много досадни - всяка се надумва, как се разбират кой какво казва незнам. Изобщо тия предавания са придобили много американски стил - обясняват като за малоумни и повтарят и изписват отдолу, все едно зрителите им са кретени. А пък акушерката-психолог изби рибата с изказването, че кошницата трябва да бъде сложена според движението, а не обратно...Да се образова малко, тя си имала мнение - имаш ама даваш грешна информация. Виж пък не видях дали го изписаха отдолу Simple Smile

# 666
Гледах го...и само искам да кажа, че тази бабка там е луда!!! Naughty smile3512
Показваха това въртящото столче на страни (точно това в студиото не видях каква марка е, но нашето е такова на Бебеконфорт) и това което лудата бабка препоръча да си возите децата със завъртяно столче в страни заради "превенция от камшичен удар" е пълна лудост!!! В инструкциите на сдтолчето изрично пише, да не се ползва въртенето в движение. На нашето столче има едно, като бутонче, което свети червено когато столчето е завъртяно на страни и зелено, когато е обърнато напред, което в инструкциите на производителя пише, че е разрешената позиция за път. Столчето е направено да може да се върти за по-лесното качване на детето в самото столче или, когато се налага да го храните в колата, можете да завъртите столчето така, че да ви е по-удобно, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ В ДВИЖЕНИЕ НА КОЛАТА!!!!!!!!!!!!

# 667
Попаднах и аз "На кафе" - ама да ви кажа много ме натоварва. Там са като някакви кокошки, които не спират да кудкудякат едновремено и отидох да си простирам на балкона. Галка, може би е било по-добре да си спреш звука и да четеш само надписите  Mr. Green Единственото смислено и ново нещо, което чух е, че когато родителите са с различчни фамилии и майката пътува с детето, независимо, че и двамата имат паспорти се носи акт за раждане, като доказателство, че тази жена с различна фамилия е майка на това дете.

# 668
Попаднах и аз "На кафе" - ама да ви кажа много ме натоварва. Там са като някакви кокошки, които не спират да кудкудякат едновремено
rotfImbo
Аз за това вече не го гледам. Преди го следях всеки ден, но като почнат да се надпреварват коя по-напред ще се изкаже и не мога да ги търпя  Crossing Arms

За лаковете, токчетата и т.н. при малките момиченца и аз съм твърдо против  Peace

# 669
  • Където си поискам:)
Да, и аз съм разочарована Confused Очаквах да науча нещо, все пак на мен всяка една информация ми е полезна,ноо си останах само с желанието.
А за рокличките- тук много често съм виждала малки момиченца облечени с огромни дълги поли или рокли , които очевидно тежат и не са удобни на малкото, но майките ходят гордо , гордо ooooh!

# 670
  • София
Интересни теми обсъждате днес - за дрешките особено ще ми е много от полза мнението на тези, които вече си имат дечица Peace Добре, че вече им много дрешки, които са сладки и удобни и за най-малките. Иначе като че ли за момиченца има по-голямо разнообразие  Crazy
И мен  "На кафе" много ме дразни, добре че съм на работа и изобщо не ги гледам, иначе ако бях в къщи - сигурно и аз щях да хвърлям по едно око. Часът на мама по бтв лейди сигурно е по-интересно, но аз тази телевизия все още я нямам Crossing Arms
Бюти, по-бързо да оздравяваш, че май месец наближава Wink Витамините мисля, че няма проблем сама да си ги предпишеш, няма какво да ти навредят или пък пий повечко фрешчета.
Дафи, нормално да ги усещаш много ниско, ако в момента е с главата нагоре, крачетата му ще са ниско долу, а те най-много риткат Flutter

# 671
  • Обетованата земя
Блонди ,не се заричай много, че няма да ползваш роклички  Flutter Аз също предпочитам по-удобните бодита с къс и дълъг ръкав, но за новородени, като станат вече на около 6-9 месеца, особено пък като проходят, така сладко ще им стоят и други дрехи, например сладката рокличка, която Тринити е показала.  Heart Eyes И за новородени има супер сладурски роклички, но не са за всеки ден, а за повод само. Защо да не са им удобни, зависи от кройката, модела, плата. Аз не съм виждала навън 2 или 3 годишно да ходи по ританки.  Laughing Аз за малкия още ползвам бодита, сега зимата такива с къс ръкав, като бельо под дрехите, и са ми супер удобни, но си го обличам и във всякакви други дрешки, тениски, пуловерчета, дънки, анцузи и какво ли не, разнообразие да има.  Peace А на бодитата дори и в онлайн магазините номерата са обичайно до 18 м, като рядко съм срещала за по-голяма възраст. А естествено си пазаря от магазини, за които лично съм се убедила, че дрехите са удобни, качествени и съобразени с възрастта. Най-вече по интернет.  Mr. Green За бройката, като начало бодитата може да са 10-15, може да се напишка, да повърне, да има. Вече всеки ще си прецени във времето колко ще са му нужни точно, а и в началото всеки от близките се засилва да подарява ританки и бодита, освен другите работи.  Grinning Имам един списък за бебето и майката, ако искате ще го кача във ФБ. Те такива списъци са доста разпространени във нета де.
 Аз мойта беба си я усещам както супер ниско, така и вече много високо, на нивото на пъпа чак. Но в мойта книжка пише, че матката в 24та седмица е 4-5 см над пъпа вече, така че е нормално.  Peace

# 672
Здравейте и от мен:)
За роклите: аз съм за роклите, които е показала bg_trinity:)
За лака и токчетата: направо не мога да си представя как малко дете ще се лакира и то в предучилищна. А тая учителка в детската градина, която е позволила да се лакират всичките деца  Shocked, хубаво възпитание, после, защо момиченцата приличали на поп фолк диви. Като се почне от майките, та до учителките, Sick ми се от такива! Има си време кога да се лакират и да се контерят малките.

За ритничетата : Дали защото са 2, ама моите ме ритат високо  newsm78, точно под гърдите. Понякога и по-ниско долу, ама то едното така си беше застанало и риташе в матката известно време. Може би зависи как са застанали малките мушмуроци Wink

Д05- ще ти пиша на лични:)

# 673
dbs, това за носене на акта за раждане е полезна информация! Аз също не нося фамилията на мъжа ми, интересно, че сега го питах и той знаеше за това. Дори неговият акт бил с размер на личните документи/като старите паспорти/, да се слагат заедно.

# 674
... ама то едното така си беше застанало и риташе в матката известно време.

Joy Екзотична, не би ли трябвало и двете да ритат матката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт