През АВГУСТ моето коремче сладко ще сбъдне мечтата ми да сме мама и татко

• 28 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Преди малко се върнахме от ФМ,вървим с почти 10 дни напред но всичко е нормално,няма място за притеснение  Simple Smile Тежим 513гр.и  Блонди може да ми сложиш един  stork-girl ,докторката каза 100% момиче  Simple Smile
 Ох,така ми олекна като си видях детенцето,още незнам къде съм-прекрасно е  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  

Hug

tayra   Sad стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 706
tayra, миличка, стискаме палци да се стабилизираш бързо и от тук нататък спокойно да си доизкараш бременността!
 preggo
Важното е, че си в професионални ръце, бъди спокойна, всичко ще е наред!

# 707
Тайра, стискам палци всичко да е наред  Hug

И в една друга тема за коланите бях питала - как ви стискат, при положение, че коланът минава под и над корема, т.е. изобщо не е върху корема, не представлява опасност за бебето, пази живота на майката и изобщо не се усеща. Къде точно ви стиска (освен това той не стои стегнат), не мога да разбера  newsm78

# 708
  • София - град
Блонди на различните коли е различно. На нашата колана ми минава точно през корема, но и няма опция за повдигане или сваляне. Май на по-новите коли може да се регулира. Не ме стяга много, но достатъчно че да ме дразни и да ми е некомфортно. Аз за това не го слагам сега...  Rolling Eyes

Тайра, цялата тема е с теб и ти изпращаме само позитивна енергия.

# 709
Аха, ясно, не се замислих за това  Blush

# 710
Тайра, и аз ще стискам палци бързо да се нормаизират нещата и всичко да е наред с теб и бебо! Praynig Мисли позитивно и си почивай! Всичко ще е наред! Peace
Блонди, и мен колана ме стяга на корема, затова слагам само горната част, върху долната сядам. Иначе без колан не се возя и аз Peace
Бюти, ти ходи ли днес на отворените врати на ВМИ. Не можах да реагирам навреме, иначе и на мен ми се ходеше, въпреки че съм раждала там.

# 711
  • София
Тайра  Hug Hug Hug
Блонди, при мен колана е свален на максимално ниско /там където се регулира височината му - на конзолата  до врата/ и въпреки това долната част на колана няма как да ми мине под корема и ми стои на корема и направо изпадам в агресивно състояние. Иначе горната част на колана не ме дразни. Аз установих, че проблема идва не от възможността да се коригира височината на колана, а  от мястото на закопчаването му, защото когато карам колата на мъжът ми - нямам проблем с колана -  хич не ме дразни долната част, тя си минава почти по краката ми

# 712
tayra: Стискам ти палци всичко да мине и замине  Hug Оправяйте се бързо и да нямате повече такива проблеми  Hug
На мен колана вече много ми пречи. Притиска ми корема, все трябва да го придържам за да не ми опъва. Има и друго, на няколко пъти ми се случи, мъжа ми да натисне рязко спирачки и колана ми се опъваше по корема, даже притискаше корема, за това, реших повече да не го слагам. Попитах и 2-ма полицаи дали ми е позволено и те казаха, че вече доста ми личи и по-добре да не го слагам. Това си е въпрос на избор.Аз принципно съм за коланите, но сега  наистина ми пречи и то доста.

Честито за розовките гащи Hug

# 713
Аз установих, че проблема идва не от възможността да се коригира височината на колана, а  от мястото на закопчаването му, защото когато карам колата на мъжът ми - нямам проблем с колана -  хич не ме дразни долната част, тя си минава почти по краката ми

Да, права си, ходих сега да проверя и на двете коли. Всъщност регулирането касае горната част само, т.е. дали си по-висок или по-нисък. Но и на мен и на двете коли долната част също ми е почти в скута, не засяга корема изобщо, което ме радва, защото без колан за мен си е супер опасно да се кара/возиш.  Confused

Нещо днес усещам в долната част на корема си като мускулна треска, все едно ми е сто кила тоз корем  Crazy Като разтеглени мускулите, уморени, не мога да го обясня, ама нещо не ми е комфортно  Tired

# 714
  • София
Блонди - По акушерският календар на 1 -ва страница, днес влизаме в 7-ми лунарен месец  Peace

# 715
Блонди - По акушерският календар на 1 -ва страница, днес влизаме в 7-ми лунарен месец  Peace

Аха, честито ни  Mr. Green Ние, начело на класацията, завършихме 24-та седмица и 6-ти лунарен месец и вече сме в 7-ми newsm18 Вече бебетата имат шанс да оцелеят, ако се родят сега (да не се случва, да чукна на дърво) Коремчето ми как се е подуло, подпира ми бюрцето, а пък бебчо цял ден не спира с гимнастиките Mr. Green

# 716
Уф, шансът е 15-20 процента, а проблемите са сигурни, дано не се случва на никого  Heart Eyes

Вашият корем откъде започва? Моите гърди направо са полегнали отгоре му, толкова отвисоко  Crazy

# 717
И аз съм така Joy Никога не съм имала увиснал бюст и молив не би се закрепил под гърдите ми, но сега ако остана без сутиен, гърдите ми се подпират на корема, който започва от слънчевия сплит, по-нагоре не виждам къде ще се качи, от тук нататък най-много да надига гърдите към раменете rotfImao А талията ми е 90, мерките ми в момента са 92-90-100 Mr. Green

# 718
Тайра, стискам палци всичко да мине и замине Hug

Аз пък съм на диета Rolling Eyes, днес пих глюкоза и кръвната захар след втория час ми е 6.08 , доки  каза че съм на горната граница и да не ям сума ти неща.След седмица пак ще я пия тая глюкоза, отвратителна ми е Sick

# 719
Здравейтее  Hug Взех си витамини, ама не за бременни.. като сравних двете не видях разлика да ви кажа  Peace
Тайра - стискаме ти палци. Всичко ще е наред  Hug
Еми, ходих и съм супер доволна, че отидох. Направоо очарована съм и от стаи и от всичко. Дори видяхме кувьозите, имаше бебенца по 600 гр.  Cry мръвчици  Heart Eyes Вече съм твърдо решена, че ще раждам там - стаите са като в частна болница, а баните са по-хубави и от нашта сигурно  Mr. Green
Ох, мен само ме плашат с това високо кръвно, наистина много опасно го дават.. трябва да почна да си го следя, въпреки че не усещам да не съм добре  newsm78 и май някаква диетка  newsm78
Честито на Диони, Мери и Блонди, и другите де  Twisted Evil Аз вече вземам пак да нямам търпение до другия преглед, който ще е след около 10 дни  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт