Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да кърмя в Пловдив?
Къде мога да намеря качествено детско бельо в Пловдив?
Къде мога да намеря спортни дрехи в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да кърмя в Пловдив?
Можете да кърмите навсякъде, като например на пейка в парк, на открито кафене, в сладкарница и други места. Съществуват и специални покривала за кърмене, които могат да бъдат удобни за някои майки. Някои майки използват и специални покривала за кърмене, които се нахлузват през врата и се държат с една ръка, като пелената се издърпва надолу, а бебето е отдолу.
-
Къде мога да намеря качествено детско бельо в Пловдив?
-
Къде мога да намеря спортни дрехи в Пловдив?
-
Къде мога да намеря добър масажист в Пловдив?
-
Къде мога да намеря курс за маникюр и ноктопластика в Пловдив?

) , ако е така ще се радвам , не съм никак на ти с чорапогащниците

Направила съм такава застраховка за мен, майка ми и двете деца като частно лице. Не ми се налага да вися и да се моля при моето джипи за направление, а за децата е супер удобство с тяхното вечно разболяване в почивни дни и късно вечер - в който и да е от частните детски кабинети ми издават фактура и после ми покриват разходите. Досега само веднъж са ми отказвали да ми покрият изследване, защото беше генетично, пък генетични не покривали. Когато сключваш договор като частно лице, недостатък е, че цената е по-висока и не плащаш месечна вноска, а наведнъж цялата сума, но пък плащаш около 150 лв и ползваш услуги до около 1000 лв. (в момента нямам договора пред мен, за да проверя точно. Аз лично съм най-доволна от съдействието им относно намиране на специалисти и уреждането на спешни часове когато се налага. Да не досаждам с излишна информация, ако нещо те интересува повече, може да ми пишеш на лични.
!
Двама техници го гледаха-правиха и нищо не направиха. Препоръчайте ми някой читав хладилен техник