Къде в Пловдив???-31

• 87 584
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Embarassed Преди малко разбрах, че съществуват чорапогащници без пръсти, въпросът ми е имате ли идея къде мога да намеря, без да се лутам цял ден  Praynig  newsm78

чорапогащник с пръсти има ли?май не разбирам за какво става дума

# 91
Мисля, че става въпрос за тези без ограничители на пръстите на краката  Thinking

Ако ДА ... има тикива в почти всеки магазин  Heart Eyes

# 92
  • Пловдив
да,да,без ограничител на пръстите има
гледаш на опаковката какво е описано

# 93
  • Пловдив
става въпрос, за чорапогащник, при който пръстите на краката са открити, мисля че ето такъв  - от тези ли имате предвид, че има в почти всеки магазин Simple Smile) , ако е така ще се радвам , не съм никак на ти с чорапогащниците Simple Smile))))) та...за това питам ..

# 94
  • Пловдив
aH~,това верно си е направо без пръсти

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 22:59 от ♥Elfita♥

# 95
  • Пловдив
става въпрос, за чорапогащник, при който пръстите на краката са открити, мисля че ето такъв  - от тези ли имате предвид, че има в почти всеки магазин Simple Smile) , ако е така ще се радвам , не съм никак на ти с чорапогащниците Simple Smile))))) та...за това питам ..

това не е чорапогащник без ограничител, а е направо без пръсти. Аз също виждам за първи път. Без ограничител е съвсем друго..

# 96
  • Пловдив

това не е чорапогащник без ограничител, а е направо без пръсти. Аз също виждам за първи път. Без ограничител е съвсем друго..

ооо,да,сега се вгледах в снимката
не съм виждала и аз такъв

# 97
  • Пловдив
Чорапогащници без пръсти миналата година обиколих половината град и не успях да открия. Накрая си поръчах от ибей и от Маркс и Спенсър. Излязоха ми скъпоценни, но за сметка на това - нетрайни  Mr. Green Понеже специално тези на Маркс и Спенсър бяха много тънички, изкараха точно по едно обуване, а другият беше 20den на Fiore и принципно беше много хубав, но него пък детето го лепна с обувките си и го унищожи. Та сега пак търся, защото обувките си ми стоят и искам да си ги нося. Ако откриеш някъде, сподели моля.

За Далл Богг да се изкажа и аз. Доволна съм много.  Peace Направила съм такава застраховка за мен, майка ми и двете деца като частно лице. Не ми се налага да вися и да се моля при моето джипи за направление, а за децата е супер удобство с тяхното вечно разболяване в почивни дни и късно вечер - в който и да е от частните детски кабинети ми издават фактура и после ми покриват разходите. Досега само веднъж са ми отказвали да ми покрият изследване, защото беше генетично, пък генетични не покривали. Когато сключваш договор като частно лице, недостатък е, че цената е по-висока и не плащаш месечна вноска, а наведнъж цялата сума, но пък плащаш около 150 лв и ползваш услуги до около 1000 лв. (в момента нямам договора пред мен, за да проверя точно. Аз лично съм най-доволна от съдействието им относно намиране на специалисти и уреждането на спешни часове когато се налага. Да не досаждам с излишна информация, ако нещо те интересува повече, може да ми пишеш на лични.

# 98
  • Пловдив
Какво по-точно ви интересува?
Имат договор с почти всички лечебни заведения в града,никога и никъде не съм имала проблеми.Просто преди преглед трябва да се обадиш на координатора в Пловдив.

и аз така

имат доверени специалисти,при които отиваш и не плащаш изобщо /не се налага да пращаш фактури и документи/.

bugaboo,годишната вноска ти е 150 лв?А за децата пак ли толкова?

# 99
Брей, ми това е супер !!!Аз за това научавам за първи път newsm78.Пишете по подробно ако може и към кого може да се направи този договор ?Става ли и към зъболекар и така ?Благодаря   bouquet!

# 100
  • Пловдив
[

bugaboo,годишната вноска ти е 150 лв?А за децата пак ли толкова?

Не си спомням точно колко е годишната вноска, след малко като стане баткото ще ходя да ровя бумагите и ще напиша точно какви са покритията. Само на едното дете съм направила не минималния, а някакъв среден вариант, защото той си има хронично заболяване, а и по принцип боледува често и с него ми се налага по-често да ползвам специалисти, евентуално болничен престой и т.н., та предпочетох този вариант. Зъболекар поне в минималните покрития не покриват, но пък в средния вариант поемат лекарства до определена сума  Peace

# 101
  • Пловдив
И мен много ме заинтригувахте с тази допълнителна здравна застраховка. Последните месеци все по лекари ходя и ми писна да видя, а и да плащам в частните кабинети. Нужен ли е медицински преглед, преди да се подпише договора? Имам предвид- искат ли да проверят колко си здрав и дали спадаш под определена катергория (хронични заболявания и т.н.) преди да те вземет в тяхния фонд?

И последен въпрос, че оспамихме темата, но пък е много полезно за доста хора- как стои въпроса с издаването на фактури от частните лекари? Съгласяват ли се без проблем?

п.с. намерих тема този фонд. Май там ще е най-добре да си зададем останалите въпроси
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358993.30

# 102
Хладилника ни е на 3 години и се развали  #Cussing out Двама техници го гледаха-правиха и нищо не направиха. Препоръчайте ми някой читав хладилен техник  Praynig

# 103
  • Пловдив
Както обещах - видовете осигурителни пакети на Далл Богг:

Пакет                  Годишна премия                     Осигурит. сума
Ограничен          178,80 лв                                 1150 лв.
Базисен               315,60 лв                                 1550 лв и лекарства до 90 лв
Стандартен        441,60 лв                                  2200 лв и лекарства до 155 лв

С издаването на фактури от частни кабинети съм имала проблем само с двама лекари и името на единия ще спомена с удоволствие, защото съм адски възмутена от наглостта му, а е доста популярен и винаги има доста хора в кабинета му - д-р Миленков.

# 104
А на мен ми предлагат да се включа към някаква група срешу 20 лв на месец,т.е 240 лв на година, като вноската е всеки месец, а не еднократно заплащане за цялата година. Към кой пакет може да съм евентуално? Казаха ми , че покриват и зъболекарски услуги до 150 лв на година.

Общи условия

Активация на акаунт