Събирам мнения за д-р Роберт Халваджиян в Плевен !

• 58 006
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм доволен от Калин Евтимов, мисля че ако имате европейска здравна карта, операциите могат да минат през нея Simple Smile

# 46
Тотално съм недоволен от този ортопед!!! ТОТАЛНО НЕДОВОЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!! Особено след операцията този лекар ми отне всякакво доверие в лекарите въобще.

Много се извинявам, може ли да ми кажете каква операция си правихте при него и какво се случи ?

# 47
Халваджиян е пълен идиот, осакати ме и не ми обърна внимание повече

# 48
Здравейте. Може ли да ми дадете контакти на доктора, както и някакво разписание и работи ли със здравната каса?

Отидох с направление от личен лекар за преглед при д-р Халваджян. На гишето  в ДКЦ ми казаха , че Халваджан вече не работи със здравна каса и трябва да платя 70 лева за преглед. Във ДКЦ то пред кабинет 4 , чакаше тълпа от над 50 човека, а доктора още не беше дошъл. Само си пресметнах на ум, колко прави 70 х50  !

# 49
Здравейте. Може ли да ми дадете контакти на доктора, както и някакво разписание и работи ли със здравната каса?

Отидох с направление от личен лекар за преглед при д-р Халваджян. На гишето  в ДКЦ ми казаха , че Халваджан вече не работи със здравна каса и трябва да платя 70 лева за преглед. Във ДКЦ то пред кабинет 4 , чакаше тълпа от над 50 човека, а доктора още не беше дошъл. Само си пресметнах на ум, колко прави 70 х50  !
Добре че не може да сметнем колко неуспешни операции има, хората се мъчат с той им казва че са добре !

# 50

Отидох с направление от личен лекар за преглед при д-р Халваджян. На гишето  в ДКЦ ми казаха , че Халваджан вече не работи със здравна каса и трябва да платя 70 лева за преглед. Във ДКЦ то пред кабинет 4 , чакаше тълпа от над 50 човека, а доктора още не беше дошъл. Само си пресметнах на ум, колко прави 70 х50  !
Щом има толкова хора пред кабинета му, явно гледа парите, а не да лекува. Как ще прегледа толкова човека през работното си време. Явно неглижира прегледите им. Така неглижираха прегледите и на мама, и отиде в реанимацията в кома и почина.

Общи условия

Активация на акаунт