Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-сега в "Araf zamanı" -тема 19 *KY-31*

• 52 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
И аз съм готова вече
Малко остава  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 46
  • Варна

Али:
- Още мъъъъъъъъъъъничко търпение! Чок кючук!
Hug

# 47
Пак инцидент със захарчето  Sad

Скрит текст:
Kaşı yarıldı ama...

Çekimler esnasında Saruhan Hünel'in yüzüne münibüs kapısı çarptı.

Sergin Akyaz'ın yapımcılığını üstlendiği FOX TV ekranlarda yayınlanan 'Araf Zamanı' adlı dizisinde rolalan Saruhan Hünel'in kaşı yarıldı. Geçtiğimiz gün sete giderken minibüs kapısının yüzüne çarpması sonucu açılan kaşına rağmen hastanede yapılan müdahale sonrası soluğu sette aldı.Set düzeninin bozulmamasının her şeyden önemli olduğunun altını çizen Hünel'in dikiş atılan kaşı için senaryoda da değişiklik yapıldı.

# 48
  • Варна

Скрит текст:
Kaşı yarıldı ama...

Sergin Akyaz'ın yapımcılığını üstlendiği FOX TV ekranlarda yayınlanan 'Araf Zamanı' adlı dizisinde rolalan Saruhan Hünel'in kaşı yarıldı. Geçtiğimiz gün sete giderken minibüs kapısının yüzüne çarpması sonucu açılan kaşına rağmen hastanede yapılan müdahale sonrası soluğu sette aldı.Set düzeninin bozulmamasının her şeyden önemli olduğunun altını çizen Hünel'in dikiş atılan kaşı için senaryoda da değişiklik yapıldı.
newsm17Милото захарче! Дано оцелее до края на сериала! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 49

Каква серия само!
Назлъ нарани, когото можа. Искаше да накаже Али, но всъщност наказа и Серкан и себе си. Weary Есра тоя път с право й се разкрещя. Вярно е, че събитията се развиха твърде бързо и някак си останаха извън контрола на Назлъ, но нито Али, нито Серкан заслужаваха това, което се случи.  Weary
Мелиха, колкото и да ми е болно за Али, разбирам донякъде и нейната позиция. Единственият й син вместо да продължи делото на баща си, напуска полицията и отива да работи за неговия убиец. В нейните очи Али е предател. Той не може да й даде обяснение и това още повече затвърждава подозренията й. А ако Али наистина е дете на Вейсел Алтай, предполагам, че Мелиха изпитва страх, че ще загуби синът си, че той ще бъде погълнат от могъщото зло, което в нейните очи олицетворява този човек. И този страх я заслепява и я кара да наранява Али  Weary
От друга страна в дома на Алтай циркът вече е пълен. Само Пакизе и Ейлюл липсваха там, но шоуто вече може да се развихри с пълна сила. Къщата се напълни с жени, една от друга по-големи лицемерки и интригантки. Чак ми е жал за Вейсел. Човекът се грижи за тях, решава проблемите им, защитава ги, опитва се да угоди на всички, а зад гърба му всеки върти номера и плете интриги. Като почнем от Пембе и свършим чак до Ейлюл.  doh

# 50
# 51

Скрит текст:
Kaşı yarıldı ama...

newsm17Милото захарче! Дано оцелее до края на сериала! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Удар по веждата,но
по време на снимките,Сурахан Хюнел бе ударен с вратата на минибус в лицето
Sergin Akyaz'ın извести зрителите на FOX TV ,че по време на снимането на поредната серия на
 'Araf Zamanı'  Сурахан Хюнел претърпя поредната драма,бе ударен с вратата на минибус
веждата му бе разцепена и се наложи да му се направят няколко шева.
Хюнел помоли да бъде направена промяна в сценария до  неговото въстановяване това било най-важно и отказва всякакви други коментари.

# 52
# 53
  • Варна
alians130
-от мен един вкусен букет!!!!!! Hug Hug Hug
Друго си е като прелети една вълшебна фея и с пръчицата на знанието си ни светне за какво иде реч!
Да ни е жива и здрава и винаги да се чувства "Добре дошла!"

# 54
Момичета няма нужда от благодарности ,за мен беше удоволствие ,а не е и кой знае какво ,но има една подробност синът ми го боготвори този артист .
благодаря за топлото посрещане обещавам да влизам по-често в темата newsm51

# 55
  • Варна
Каква серия само!
Мелиха, колкото и да ми е болно за Али, разбирам донякъде и нейната позиция. Единственият й син вместо да продължи делото на баща си, напуска полицията и отива да работи за неговия убиец. В нейните очи Али е предател. Той не може да й даде обяснение и това още повече затвърждава подозренията й. А ако Али наистина е дете на Вейсел Алтай, предполагам, че Мелиха изпитва страх, че ще загуби синът си, че той ще бъде погълнат от могъщото зло, което в нейните очи олицетворява този човек. И този страх я заслепява и я кара да наранява Али  Weary
HugЩе си напиша вълненията и страстите по серията, но сега първо мисля да си излея ядовете за Мелиха, и то защото Вени каза, че я разбира. ooooh!
Ох, ох, ох  аз не мога да я разбера ама хииич не мога. Що за позиция на майка е това, бе Вени? Така, хубаво ядосана е ,че отива да работи за убиеца на баща си и това няма начин да не го покаже, но това ли е начина да го откаже от тази работа! Naughty С викове, крясъци и сръдни ще го откаже ли? Не искала очите и да го виждат! И какво? Какво ще спечели от това? ooooh!
На сватбата пак се ядоса и го изгони- без да го изслуша, без да се опита да погледне през неговите очи. Видя, че той продължи по този път. Ами един път метода на гоненето и крясъците е достатъчен. Щом този метод не е дал необходимите резултати беше редно да потърси друг начин, но да го откаже от този път, който според нея е грешен. Stop А тя какво направи- дори да е сгрешил- изгони го, не иска да го вижда, да прави, каквото знае, нея не я интересувало. Еееее, ади ятер бе!  Stop Stop StopЕдна майка така не постъпва- ще прави, ще струва, но ще помогне на детето си. Дори в очите и да е предател- тя го прави такъв и пред обществото- това не е поведение на майка! Naughty И неизбежното сравнение с мама Гюнюр. Hug Тя и каза: „Той ти е дете. Опитай се да разбереш какво става в душата му!“  bowuuЕ, не е ли точна. Добре бе! Нали и тя вижда това, което вижда Мелиха- и тя вижда, че работи за убиеца на баща си, за убиеца и на нейния съпруг, на всичкото отгоре е нормално да счита, че точно това, че работи за него е наранило и собственото и дете. И вместо да е по-наострена срещу него от собствената му майка, тя за себе си е решила, че нещо става в душата на този човек и някак си не иска да приеме, че той е станал предател. Peace Как нейното майчино сърце усеща, че има нещо, а майчиното сърце на Мелиха не го усеща. ooooh! Тя се стреми да помогне и на своето дете и на своята приятелка- препоръча и да говори с него, да го разбере и след като разбере какво става в душата му беше убедена, че Мелиха ще намери пътя към сърцето му и ще му помогне да успокои душата си Crossing Arms. А какво направи Мелиха?! Ами тя, може би изобщо нямаше да се срещне с него ако не беше чула Назлъ и Озан да говорят за работата му при Вейсел. ooooh! Та тя го повика отново да го стъпче, отново да му покаже колко му е ядосана, отново да го изгони от дома му и от живота си.  ooooh!Нима се опита да види душата му?! newsm78 Защо не го предразположи да говори, защо не се опита с добро да му покаже верния път, според нея? Толкова ли малко познава собственото си дете? Praynig Та аз в определени моменти дори оправдавам Назлъ за отношението и към Али, защото вярно те се познават от малки, но виждайки поведението му- примерно разправията с продавача на апартамента- тя би могла да предположи, че не познава тази страна на любимия си и че той изправен пред трудностите, породени от липсата на средства за да и осигури по-хубав живот би могъл да залитне. Thinking Нооо, това не би трябвало да са мисли и на Мелиха- та нали тя е човекът, който го е възпитавал, който му е показвал кое е добро и кое лошо. Как тогава така с лека ръка ще реши, че синът и е сребролюбец и заради пари ще отиде при най-големият им враг! Naughty
И после- страхува се, че ще загуби сина си- ами сега, нима прави нещо да не го загуби? #2gunfire Тя го гони непрекъснато. Не се замисля къде спи, какво яде. Дали с поведението си няма да го тласне точно там, откъдето иска да го откъсне, защото ако той наистина е син на Вейсел и ако това наистина и минава през акъла защо не се замисли малко. newsm78 Ами ако Вейсел вече се е усетил или е разбрал отнякъде, че това е синът му? Затова защо не се замисли? Нали тогава, този толкова омразен за нея човек, ще направи и невъзможното за да върне доверието на детето си. И така както го е зарязала тя, той става много лесна плячка за Вейсел. След това, тя на какво ще разчита-ако той установи, че няма дори роднинска връзка с нея- дали няма да промени и отношението си към нея. Thinking Ето тези въпроси трябваше да си постави Мелиха и да направи опит да си върне детето, защото ако той е край нея, ако черпи сили от нейната майчина любов, дори да установи, че тя не му е майка не би могъл да и обърне гръб. Трудно се обръща гръб, когато те гледат с обич право в очите, лесно се обръща гръб на обърнатия вече гръб! Naughty
Ето затова и се ядосвам на Мелиха- затова, че не мисли за него, а за себе си. Това си е чиста проба егоизъм и не е присъщо майката да мисли повече за себе си, отколкото за рожбата си. Между другото- такова е и поведението на Гюлшен- и тя, мислейки за собственото си благополучие е захвърлила дащеря си. Нея я заклеймих като егоистка точно заради отношението към дъщеря и. Тогава как да оправдая Мелиха за сходното и поведение????? newsm78

# 56
  • Варна

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:03 от *¨*morski_briz*¨*

# 57
  • Варна
Момичета няма нужда от благодарности ,за мен беше удоволствие ,а не е и кой знае какво ,но има една подробност синът ми го боготвори този артист .

А знаеш ли, че вече обичам сина ти!  newsm51 Да ти е жив и здрав!!!!!!!!  bouquet

# 58

alians130, винаги си добре дошла!  Hug Hug Hug
И поздрави сина си за добрия вкус  newsm53

# 59
  • Варна

Да ни е честит Велики Четвъртък!

Готови ли сме да боядисаме яйцата? От мен няколко идеи!
Скрит текст:
И за да не е съвсем СПАМ ето го и великденският ми венец

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 10:03 от *¨*morski_briz*¨*

Общи условия

Активация на акаунт