БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
да не ви итърва ,че много сте наваксали .... Simple Smile
ВЕСЕЛ И ПЪСТЪР ВЕЛИКДЕН !

# 346
  • Бургас
Да покажа и аз няколко етапчета че нищо не съм показвала на последък, и само бера срам пред вашите красоти   bouquet
Първо започвам с една Сара Муун
Другия е едно сладурско мече на Вервако
и една мадама   .... И разбира се две картички за мои приятелки и

# 347
Някой ако иска да си направи подаръче:

http://plamenkolev.snimka.bg/tapestries/gobleni.669148

Ако имате въпроси питайте смело Simple Smile

# 348

Бонели , намерих у нас  конците за мадоната Долороса , схемата сигурно не съм си я снимала Rolling Eyes

# 349
Момичета, на някой да му е попадала тази схемичка случайно?

Или да ми покажете къде да търся, че нещо нищо не се ориентирам?  Blush
Благодаря!  Grinning

# 350

Бонели , намерих у нас  конците за мадоната Долороса , схемата сигурно не съм си я снимала Rolling Eyes

Благодаря,значи ще търся схема,защото много я харесвам тази мадона.

# 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Благодаря,значи ще търся схема,защото много я харесвам тази мадона.

тази?  Hug

Скрит текст:

и тази

# 352
Моята е първата , знаците на макаричките ми са същите Heart Eyes

Значи, Бонели , ако искаш конци ,ще ти ги пратя , дай адрес на лични, или мострички да ти отрежа  HugМоята комплектовка е с дмц , но я купих от Мичурин и не съм сигурна на коя фирма е .

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 19:54 от ina.

# 353
  • Плевен
Бяло цвете- погледни в албума на тази рускиня.Има много подобни ,но тази която ти си показала я няма.Има още един подобен албум в нейната страничка .Дано ти се отваря newsm78

http://gallery.ru/watch?a=bslh-hXAX#feature=mainlist

А ТУК в гугъла като поставя изображението на картинката ми излизат тези резултати ,може да ти подскаже нещо.Поне знаеш език Peace

Пуснах го и за поиск в галерито! Peace

# 354
 установено, че това е Фей Whittaker  , ново е и още го няма  Hug

Ако го има като схема ще излезе на Пепен в Гугъла  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 21:07 от ina.

# 355
Аз съм от шиещите днес и съм брутално наказана ...  #Cussing out Объркала съм, оставила съм малко в повече на мястото за рамката и сега ако продължа да шия ще стигне почти до края на панамата ...  newsm45
Ами ... на тая пума й е писано да се шие на 14-ка, сега я започнах на 16-ка, но не й върви на нея.  Laughing

# 356
Аз съм от шиещите днес и съм брутално наказана ... 

То аз не ших днес, нито имах намерение, исках просто след последните дни на бързане за изработването на различните подаръци за Великден, просто да легна следобяд и да поспя с малката, но... синът ми падна с колелото, ходихме до Пирогов и се оказа, че е със спукана кост на лявата ръка. Сега гипс до 04.05.  Sad

# 357
 pepen, благодаря ти за съдействието! Разгледах ги, наистина точно тази я няма. А с търсачката откривам само сайтове за покупка. Ще помисля.  bouquet

ina. , защо така си настроена? Всъщност никак не е различно - и тези със шапките са на Faye Whittaker, дори има и други без шапки. А наистина ли е ново, защото изобщо не е отбелязано като такова?

# 358
Осинките го търсят от август 2011 г , а при тях няма пет-шест , тая-оная ,значи трябва някой да го купи  и да го пусне  Hug

# 359
Не съм шила от 10 дни, а днес така ми се шиеше, че ших цял след обяд- нека ме наказват Laughing

Общи условия

Активация на акаунт