Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 15-та тема

• 151 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

mimi0585, много вкусни тез козунаци ммммммм  Hug Ще правя и аз май скоро.... Laughing

Да покажа тутманика отпреди няколко дни, който бях омесила, оформила и оставила да втасва цяла нощ на студено  Wink Извинявам се за лошата снимка...

# 721
Здравейте, майсторки. Отдавна разглеждам какви чудни питки правите. Сега се престрашавам да се присъединя към вас, ако приемате нови попълнения.  Simple Smile

А това е една моя питка която направих наскоро  Simple Smile

http://rosimirova.snimka.bg/cooking/pitki.727128

# 722
   Доста добре изглежда ! Браво !  Hug  bouquet

Добре дошла , megan foteva  Grinning

# 723
Киса много добре изглежда,
mimi0585 страхотни са и на мен от седмица ми минава мисълта за козунак , ама да видим
тази сутрин мога да се отчета с рогчета

# 724
Един тутманик от мен.

# 725
Момичета, от мен неделната закуска, не е питка, но ...

# 726
  • Балчик
Добре де, защо всички се чувстват длъжни да покажат нещо, след като не е питка? Нали има тема ти какво сготви днес- там показвайте. Нали тук е за питки. Влизам да видя поредния шедьовър, пък то- рогчета, понички...

Айде да не е спам ето една питка от 2.02, която не показах по-рано, защото не е нищо особено, но на фона на закуските е все пак по темата:

# 727
  • Русе
Много апетитно изглежда,Джемма!
Айде и от мен нещо по темата  Grinning

# 728
  • гр.София
Питка"Маргаритка"-Биляна  Hug
страхотна е! от както я направих мин. година вече само нея искат  Crazy много мека, на конци, и най-важното и на другия ден е супер вкусна  Grinning

# 729
desivalko_,може ли рецептата..или поне линк към нея....Благодаря!!  bouquet

# 730
  • гр.София
desivalko_,може ли рецептата..или поне линк към нея....Благодаря!!  bouquet
заповядай  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361334

# 731
Благодаря, изглежда прекрасно...ще се пробвам, дано я случа, че тук все майсторки сте  chefако се престраша ще я покажа...  bouquet

# 732
  • При децата ми
Момичета, имам въпрос. Simple Smile Тази седмица е св. Харалампи и се прави питка с мед. Може ли рецепта за такава питка и ако може да не е много засукана рецептата. Simple Smile Казаха ми, че можеш да си направиш каквато питка искаш и после да я намажеш отгоре с мед, ама аз викам да си попитам все пак. Mr. Green

# 733
  • Пловдив
Момичета, имам въпрос. Simple Smile Тази седмица е св. Харалампи и се прави питка с мед. Може ли рецепта за такава питка и ако може да не е много засукана рецептата. Simple Smile Казаха ми, че можеш да си направиш каквато питка искаш и после да я намажеш отгоре с мед, ама аз викам да си попитам все пак. Mr. Green

Ето една рецепта с видео за оформянето ,много лесна и сполучлива.
само не слагай семена отгоре а я намажи само с яйцето ,а като я изпечеш  още топла с четка намажи с мед Peace Peace
Ако има нещо неясно ,питай. Hug

# 734
  • При децата ми
Благодаря Зиче! Hug Очаквам и други предложения момичета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт